- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.318
- 598
- 38
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ben twitterda okudum ama yasak olmadıgını sonra biri yazdı burda.Almanyada yasiyorum, maske takmak yasaklanmismi? Bu bilgiyi nerden aldiniz?
Yasaklanmadi! Okulda 1. sinifa giden cocuklar dahiL maske takmak zorunda.
Kapali mekanlara girildigi takdirde 6 yas üstü herkes maske takmak zorunda...
Yazık o miniklere yaAynen çok üzülüyorum çocuklara o yüzden. Sabah 9 dan akşam 4 e kadar maskeyle duruyor okulda kızım. Hiç sağlıklı bir durum değil.
Benim bebek arabasında duran cocugumu gecen ay garson gelip kucagına almıstıBen de içimi dökeyim. Büyük kızımı öğlen okula bıraktım. Bir de kardeşi var. Genelde kanguru ile taşırım bugün bebek arabasına oturturdum. Merdivenlerden yukarı çıktım. Kızımı kapıdan teslim ettim. O sırada bir gözüm sürekli aşağıda bebek arabasında oturan küçük kızımda. Diğer velilerden bir tanesi geldi küçük kızımı elledi, sevdi ben “hop noluyor” diyemeden gitti. Çok sinirlendim. Aylardır MESAFE diye bağırıyoruz adamın yaptığına bak. Gerçekten bitmez bu corona. Çocuklara da suç bulamıyorum daha kazık kadar insanlar idrak edemedi durumu.
Şu an bebeğim iyi ki yabancilara ağlıyor diye şükrettim.Benim bebek arabasında duran cocugumu gecen ay garson gelip kucagına almıstı
Hep gittiğimiz yer ,tanıyorlar ama dedim napıosnuz?
Virüs var.
AYrıca oturmaz o simdi geri dedim.
Sakinliğimi korumaya calısarak.
Günde bin kisiyle karsılasıyorsun ,kucagna ne hakla oluyorsun cocugumu ya
Olur mu öyle şey?.sınıfta ilk vaka çıkarsa maske ile eğitime devam ediliyor aynı sınıfta ikinci vaka çıkarsa sınıf ve öğretmen karantinaya alınıyor..olayı çok yanlış anlamış sizin müdür..o çocuk hastane harici evden bile çıkamaz ne okulu..Evet, okul müdürümüz söyledi. Çocuk derse gelirse, kesinlikle eve göndermeyin, ilk ve henüz tek vaka olduğu için sınıftaki tüm öğrenciler ve öğretmenlerin maske takması, ayrıca iki saatte bir ateş ölçülmesi şartlarıyla derse girebilirmiş
8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
ah ah ne maskesi ne sosyal mesafesi küçüçük çocuklar yanlarında aileleri bile yok vur patlasın çal oynasın :)onemli olan parka cikmis olmasi degil aslinda cocugun maske varmi mesafeye uydurabiliyorlar mi oda yoktur eminim.
kizimi hergun cikariyorum kimseyle oynamiyor 1 cocuk haric cocugu cok seviyor onada hergun maske indiriyorum kendim.
daha maskenin nasıl kullanılacağını bilmeyen kazık kadar adamlara söz geçiremiyorken çocukları nasıl zaptedeceklerdi ki zaten.
adam maskenin dışını avuçluyor aşağı avuçluyor yukarı aslında o beynini çalıştırıp düşünse biz maskeyi neden takıyoruz ? dış yüzeyine yapışan virüs mıncıklamamızla elimize geliyor tekrar. yani o maskeyi boş yere takmış oluyoruz.
sosyal mesafeyi hiç söylemiyorum bile geçen gece geç saatlerde bir Eyüp sultanı ziyaret edelim kimse yoktur bu saatte dedik biz hariç herkes oradaymış meğer ağız ağıza omuz omuza geziyorlar. sonra da evlerinde oturdukları yerden bu vürüs bitmez gardaşım yeaaa diyorlar. bitmez evet cehalet ordusu, bitmez hanzo oğlu hanzolar.
86 milyon bi yere toplanalım herkes birbirinin suratına tükürsün bitsin gitsin ya.
sağlık bakanı 1 senedir boşuna konuşuyor ben olsam canınız cehenneme der miamiye tatile giderim. ipimle kuşağım....
8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
Nereden duydunuz bunu bilmiyorum ama tabiki de Almanya’da maske takmak yasaklanmadıNeden acıyorlar hic anlamıyorm okulları
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir
Belcikadayim, bizdede maske takimi mecburi degil ama yolda gordugum insanlarin neredeyse yuzde 90 belki daha fazlasi takiyoNeden acıyorlar hic anlamıyorm okulları
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir
Cok sacma!!!Eğer sınıfta tek öğrenci pozitifse ve belirti yoksa maske kullanmak şartıyla okula gelebilirmiş.
Belcikadada oyle, ama yolda yinede insanlar takiyolar korktuklari icin sanirimBen almanyadayim her yerde yasak değil sadece kapalı alanlara girildiğinde maske zorunlulugu var. Metro market kliniklet vs. Gibi
Disarda maske zorunluluğu yok. Okullarda da sadece tenefuslerde maske takiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?