- 4 Eylül 2014
- 113
- 42
- 43
- Konu Sahibi caniminicisi
-
kızlar acil yardım. bu benim ilk sevgilim sayılır. yani daha önce biri daha vardı ama sadece dört gün sürmüştü her neyse. şimdi başlıyorum. ben facede bi sınav hazırlıkgrubuna katıldım. orda bi whatsapp grubunun bahsi geçiyordu. derken verdim numaramı katıldım. soraa gruptan bi çocuktan hoşlanmaya başaladım. iki üç hafta sonra grupta bi olay oldu bu bana mesaj attı. bikaç gün konuştuk. beni sevdiğini söyledi. bana olayları bahane edip mesaj atmış sonra da açıldı işte. iyi bir lisede okuyor. notları iyi. güzel bir üniversite düşünüyor. inşallah da kazanır. aynı okula gitmeye hiç değilse aynı şehirde okumaya karar verdik. şu an farklı şehirlerdeyiz. aşkımlı bebeğimli konuşuyoruz. iyi birine benziyor. hiç ayrılmayalım diyor. ben de ayrılmak şstemiyorum. bayağı ümit verdim ona. bi tek problem var. o da dinsiz olması. aslında o bir apateist. yani benim müslüman olmam ona göre bir problem değil. ama onun müslüman olmaması ileride olabilecek bir evliliğe engel. ve ben ona bunun problem olmadığını söyledim. aklım karışık. neler düşünüyorsunuz?
koptumLiseli ergen Yavrucum , bence hicbi sorun yasmazsiniz, sizin evliliginiz de watsapp evliligi olcak gibi
Bi tektas fotosu atar sana, Sen de yaptigin yemegin fotosunu atarsin msj la, o da sana "eline saglik karicim cok guzelbolmus yemek" yazar filanmutlu mesut yazisirsinz. Ne dinini filan dusuncen? Cevrimdisiyken herkes istedigi inanci yasasin.
Saka gibi bi nesil geliyo vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?