İlk tanışma

Olabilir tabi ama sanki kocayı kaçırmak istemiyor gibi hissettim, kociş kociş kocişin ailesi

Inanki cok guzel bir kız. Gercekten karsisina iyi insanlarda ciktigini biliyorum. Ama nerede boyle pislik bisey var gidip gidip ona yapisiyor ben anlamadim. Ilk kez is aile tanismasina vardi.

Inanki cok guzel bir kız. Gercekten karsisina iyi insanlarda ciktigini biliyorum. Ama nerede boyle pislik bisey var gidip gidip ona yapisiyor ben anlamadim. Ilk kez is aile tanismasina vardi.
Aile yapısı nasıl? Bazen çocukluktan gelen bi değersizlik hissi oluyo, hani hep aşağılandıysa hakaret gördüyse ben zaten iyileri hak etmiyorum benim layığım bu gibi bi düşünce oluyo bilinçaltında. Sadece sevgili mevzusu değil; iş okul çalışma hayatı vs tüm alanlarda bi bakıyosun kendi yeteneklerinin yada yapabileceklerinin farkında değil. Öyle bi sorunu olabilir mi? Hani hep pislikleri buluyo dediğiniz için söylüyorum.

simdi olayin nasil gelistigine bagli.... bende misafirlik icin gittigim evde kalkip masayi toplamalarina yardim ediyorum .Gittigimiz ev sahibi samimi bir tanidigimsa hemen bulasiga dagirisiyorum . Acaba onlar kalk yika sunlarimi dedi yoksa kiz mi atladi ?

Yok normalde, arkadaslik iliskileri guzel, disarida da vs kendini savunan, hakkini yedirmeyen bir insandı hep. Ama duygusal iliskilerde cok basarisiz oldu. Ama bu kadar birine yapistimi kör olan bir tipte degildi. Sonra sonra böyle oldu ve bu noktaya vardı.

Bazı kızlardaki bu bile bile lades deme olayını hiç anlamıyorum. Yapılan çok büyük saygısızlık bence, ayıp yahu. Bundan rahatsız olacağına gülerek anlatması da enterasan. 5 aydır tanıdığı çocukla evlilik yoluna girmeye çalışıyo, üstelik çocuk hanzo gibi duruyo; ben çayımı bile kendim almam ne demek? Ordan burdan kocasının kirli çoraplarını donunu toplama ihtimalinin olduğunun hatırlatılması gerekiyor. Ama biZi dinlemiyo diyosunuz, Sonu hayır olsun ne diyelim.

Esim olmasa kesin cocukla tanisirdim. Bizim kizin virvir yapcagini bilsem bile ama orada gerginlik cikarsa esim karişsin istemem kötü olur baya. Cocukta zaten dik dik konusmalari olan bir tipmis kizin annesine bile oyle davranmis. O bisey derse, benim cenem hiccc durmaz zaten sevmedim daha gormeden, tam cümbüş olur.

Bence arkasina bakmadan kacsin sonucta oraya ilk defa misafir olarak gitmis kisinin yardimci olnasi baska sey herkesin kenara cekilip islerin misafire yaptirilmasi baskacsry

Damat adayida oturup izlemis mi

Benim babaannem annemin ilk evlenip gelin geldiği akşam annemin önüne bulaşıkları yığmış...canım safım o da elinin kınası başının duvağıyla yıkamış!!!!!!!onlarınki fırsatçılıktı tabi ki ama belki sizin becerinizi deniyor olabilirler.

Turkiye de olur boyle seyler bana tuhaf gelmedi.
Hatta bakalim kiz is yapiyormu nasil felan diye ozellikle yaptirirlar bile.
Ben olsam yardim icin felan kalkardim ama biri bana oturdugum halde is buyuruyosa ve tanimiyosam sinir olurdum.
Tabi gittigim yerdeki kisilere bagli tanimasam bile buyuk olurlar benden baska kimsede yoksa nezaketen yapardim ama yapacak birileri varsa otururdum.

Yok. Emrivaki gibi olmuş. Ayrica yardim etmek degil. Evin kızı bile kalkıp bulasiga yardım etmemis. Tek basina sofra kaldirip, tek yikamis bulasigi

Kendilerine hizmetçi arıyorlar.
Arkadaşın da yaranmak için susuyor ama başına bela alıyor.
Bugün olsa yine tek toplamam o ne öyle.

Normal değil. En fazla kendi tabağını kaldırır yani nezaketen,bütün bulaşıkları yıkaması,sofra toplaması sacmalık. Hep birlikte yapılsa amenna ama maaile oturup iş beklemeleri ve o işinde gayet normalmiş gibi yapılması tuhaf.
Şahsen yapmazdım,en fazla yardım ederdim herkesle birlikte toplanmasina nezaketen,ama mutfağa girip bulaşık işine kadar girişmezdim. Kendi mutfağıma da kimseyi sokmam bu şekilde. Hoş değil.

Yanliz basina kalkmis masayi toplamis birde bulasik yikamis???
Bir kere onlarin evinde okadar uzun kalmasi bence dogru bile degil, yemege degilde kahve icmeye gidememis mi. Yada hadi yemek yediler, yemekten hemen sonra 'annem bekler, babam merak eder ben musadenizi isteyeyim' diyip hemen kalkamamismi. bulasik yikamak ne yanliz basina! huy olarak misafir gittigim yerde yardimci olmayi severim ev sahibine, sorun degil, ama yanliz basima (!) hemde kizkardesi otururken (!).

Allah hanimefendiye akil fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…