Olabilir tabi ama sanki kocayı kaçırmak istemiyor gibi hissettim, kociş kociş kocişin ailesi
Okumuyo mu? Çalışıyo mu?Inanki cok guzel bir kız. Gercekten karsisina iyi insanlarda ciktigini biliyorum. Ama nerede boyle pislik bisey var gidip gidip ona yapisiyor ben anlamadim. Ilk kez is aile tanismasina vardi.
Aile yapısı nasıl? Bazen çocukluktan gelen bi değersizlik hissi oluyo, hani hep aşağılandıysa hakaret gördüyse ben zaten iyileri hak etmiyorum benim layığım bu gibi bi düşünce oluyo bilinçaltında. Sadece sevgili mevzusu değil; iş okul çalışma hayatı vs tüm alanlarda bi bakıyosun kendi yeteneklerinin yada yapabileceklerinin farkında değil. Öyle bi sorunu olabilir mi? Hani hep pislikleri buluyo dediğiniz için söylüyorum.Inanki cok guzel bir kız. Gercekten karsisina iyi insanlarda ciktigini biliyorum. Ama nerede boyle pislik bisey var gidip gidip ona yapisiyor ben anlamadim. Ilk kez is aile tanismasina vardi.
Okumuyo mu? Çalışıyo mu?
Ne kadar süredir tanıyo bu çocuğu?Calisiyor.
Aile yapısı nasıl? Bazen çocukluktan gelen bi değersizlik hissi oluyo, hani hep aşağılandıysa hakaret gördüyse ben zaten iyileri hak etmiyorum benim layığım bu gibi bi düşünce oluyo bilinçaltında. Sadece sevgili mevzusu değil; iş okul çalışma hayatı vs tüm alanlarda bi bakıyosun kendi yeteneklerinin yada yapabileceklerinin farkında değil. Öyle bi sorunu olabilir mi? Hani hep pislikleri buluyo dediğiniz için söylüyorum.
Ne kadar süredir tanıyo bu çocuğu?
Bazı kızlardaki bu bile bile lades deme olayını hiç anlamıyorum. Yapılan çok büyük saygısızlık bence, ayıp yahu. Bundan rahatsız olacağına gülerek anlatması da enterasan. 5 aydır tanıdığı çocukla evlilik yoluna girmeye çalışıyo, üstelik çocuk hanzo gibi duruyo; ben çayımı bile kendim almam ne demek? Ordan burdan kocasının kirli çoraplarını donunu toplama ihtimalinin olduğunun hatırlatılması gerekiyor. Ama biZi dinlemiyo diyosunuz, Sonu hayır olsun ne diyelim.Yok normalde, arkadaslik iliskileri guzel, disarida da vs kendini savunan, hakkini yedirmeyen bir insandı hep. Ama duygusal iliskilerde cok basarisiz oldu. Ama bu kadar birine yapistimi kör olan bir tipte degildi. Sonra sonra böyle oldu ve bu noktaya vardı.
Bazı kızlardaki bu bile bile lades deme olayını hiç anlamıyorum. Yapılan çok büyük saygısızlık bence, ayıp yahu. Bundan rahatsız olacağına gülerek anlatması da enterasan. 5 aydır tanıdığı çocukla evlilik yoluna girmeye çalışıyo, üstelik çocuk hanzo gibi duruyo; ben çayımı bile kendim almam ne demek? Ordan burdan kocasının kirli çoraplarını donunu toplama ihtimalinin olduğunun hatırlatılması gerekiyor. Ama biZi dinlemiyo diyosunuz, Sonu hayır olsun ne diyelim.
İyi geceler hatunlar. Sizce ilk tanışmada erkek tarafının, ilk kez evlerine gelmiş kıza bulaşıkları yıkatmaları, sofra toplatmaları filan gibi is yaptırmaları normal birsey mi? Aranızda yapan oldumu böyle birşeyi? Bu arada ortada evlilik kararı yok, söz yok, nişan yok hicbisey yok. Tanışma sadece.
Yok. Emrivaki gibi olmuş. Ayrica yardim etmek degil. Evin kızı bile kalkıp bulasiga yardım etmemis. Tek basina sofra kaldirip, tek yikamis bulasigi
Normal değil. En fazla kendi tabağını kaldırır yani nezaketen,bütün bulaşıkları yıkaması,sofra toplaması sacmalık. Hep birlikte yapılsa amenna ama maaile oturup iş beklemeleri ve o işinde gayet normalmiş gibi yapılması tuhaf.İyi geceler hatunlar. Sizce ilk tanışmada erkek tarafının, ilk kez evlerine gelmiş kıza bulaşıkları yıkatmaları, sofra toplatmaları filan gibi is yaptırmaları normal birsey mi? Aranızda yapan oldumu böyle birşeyi? Bu arada ortada evlilik kararı yok, söz yok, nişan yok hicbisey yok. Tanışma sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?