• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tanışma

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.758
147.399
798
İyi geceler hatunlar. Sizce ilk tanışmada erkek tarafının, ilk kez evlerine gelmiş kıza bulaşıkları yıkatmaları, sofra toplatmaları filan gibi is yaptırmaları normal birsey mi? Aranızda yapan oldumu böyle birşeyi? Bu arada ortada evlilik kararı yok, söz yok, nişan yok hicbisey yok. Tanışma sadece.

Kötü de değil iyi de gelmedi kulağa...
Sonuçta kullanma gibi değilde rica gibiyse sorun yok bence.

İyi geceler hatunlar. Sizce ilk tanışmada erkek tarafının, ilk kez evlerine gelmiş kıza bulaşıkları yıkatmaları, sofra toplatmaları filan gibi is yaptırmaları normal birsey mi? Aranızda yapan oldumu böyle birşeyi? Bu arada ortada evlilik kararı yok, söz yok, nişan yok hicbisey yok. Tanışma sadece.
Erkek tarafı mı istemiş kız kendi mi işe girmiş bu önemli. Belki kız rahat edememiştir yardımcı olmak istemiştir.

Tanışma zaten ilk kez olur ilk tanışma kulağımı tırmaladı yav ama çok sık kullanılan yanlışlardan biri (Türkçe öğretmenliğini bir kenara bırakıyorum)
Hoşuma gitmedi saçma buldum adamın yaptıklarını :)

Normal değil saçma ötesi. Bir de tanışma ilk kez olur zaten. İkinci tanışma olmaz mesela. :p
Sen evli değil miydin?

Evliyim. Konu benim icin değil. :D Ben mümkün degil böyle bir saçmalık yapmazdım. Bir yakınım. Ama bunlari normal gibi anlatıp gülüşüyorlar. Ben sinir oldum. Ben ve annesi filan en ufacik laf söyleyelim hemen karsi tarafi savunmaya geciyor. Hic boyle bir kız degildi.

Bu yardımcı olması için bir rica değil ki. Kendi kızları bile dokunmamis hicbiseye.

Canım bir dakika şunu anlamadım.
Ben evde buluştunuz sende yediğiniz içtiğiniz şeyleri topladın zannettim.
Evde ailecek yediklerini içtiklerini toplatması tabii ki doğru değil o ney öyle..

Erkek tarafı mı istemiş kız kendi mi işe girmiş bu önemli. Belki kız rahat edememiştir yardımcı olmak istemiştir.

Yok. Emrivaki gibi olmuş. Ayrica yardim etmek degil. Evin kızı bile kalkıp bulasiga yardım etmemis. Tek basina sofra kaldirip, tek yikamis bulasigi

Evliyim. Konu benim icin değil. :KK70: Ben mümkün degil böyle bir saçmalık yapmazdım. Bir yakınım. Ama bunlari normal gibi anlatıp gülüşüyorlar. Ben sinir oldum. Ben ve annesi filan en ufacik laf söyleyelim hemen karsi tarafi savunmaya geciyor. Hic boyle bir kız degildi.
Bırak şimdi yaranmaya çalışsın, evlenirse de sen güler karşı tarafı savunursun. :halay: Sadece yaşlılar olsa birazcık anlarım diyeceğim ama evin kızı da varmış. Büyük ayıp ama kız farkında değil.

Normal değil bence. Benim de ilk tanısmam da annesi yumurta kırmamı istedi ben kırmadım sevgilime annesinin kendisinin kırmasını söylemesini istedim o da sen kır dedi ayıp bişey görgü sıfır

Hic normal degil bence.eger kiz kendisi yardim etmeyi teklif etse bile misafir oldugu icin kabul etmemek lazim diye dusunuyorum.ayrica cok ayip etmisler kiza is yaptirarak.ben olsam gorgusuz olduklarini dusunurdum

Yok kendisi teklif etmemis. Kendileri demis bulasiklari yikarsin diye.
Kız kendisi yardım edeyim diye kalktıysa yok sen otur demeleri gerekirdi. Kız ısrar ettiyse yok yapayım diye, yani benim kadar saftirikse erkek tarafının da yapacak bir seyi yok.

Kendisi teklif etmemis. Emrivaki gibi olmus biraz. Evin kizi otururken salak salak bu gitmis 1 saat bulasik yikamis. Gelmis gulerek anlatiyor. Noldugunun farkinda degil hala aralarini iyi tutmaya calisiyor. Kendi annesi ve ben olumsuz laf soyledigimizde karsi tarafi kolluyor. Zaten etrafinda arkadasi kalmadi o pislik yuzunden aileside ayri yuzsuz. Anlatamiyorum ki. Bunu nasil normal goruyor.
Canım bir dakika şunu anlamadım.
Ben evde buluştunuz sende yediğiniz içtiğiniz şeyleri topladın zannettim.
Evde ailecek yediklerini içtiklerini toplatması tabii ki doğru değil o ney öyle..
Ben evliyim konu benim degil. Durum erkegin evinde gerceklesiyor ailecek yiyip iciyolar isler kiza kaliyor

Yok kendisi teklif etmemis. Kendileri demis bulasiklari yikarsin diye.

Kendisi teklif etmemis. Emrivaki gibi olmus biraz. Evin kizi otururken salak salak bu gitmis 1 saat bulasik yikamis. Gelmis gulerek anlatiyor. Noldugunun farkinda degil hala aralarini iyi tutmaya calisiyor. Kendi annesi ve ben olumsuz laf soyledigimizde karsi tarafi kolluyor. Zaten etrafinda arkadasi kalmadi o pislik yuzunden aileside ayri yuzsuz. Anlatamiyorum ki. Bunu nasil normal goruyor.

Ben evliyim konu benim degil. Durum erkegin evinde gerceklesiyor ailecek yiyip iciyolar isler kiza kaliyor

Daha şimdiden kullandırmasın kendini ya valla bastan böyle alısırlarsa bir gün hasta olsa yapmasa cıkcıklamalar baslıyor. Niye hemen kendisi atlamıs ki buldumcuk gibi. Gelin olmaya cok meraklıymıs herhalde.

Bazı kızlar çok meraklı erkek tarafında ilk günden iş yapmaya. Nişanlansa kaynanasına temizliğe de gider o.

Oyle hamarat bir tip degil ev halinide biliyorum. Her halini biliyorum ben onun. Problemde o zaten suan yaranmaya calisiyor ondan yapiyor ses etmiyor ama evlenince cok basi agricak cunku yapmak istemicek bunu anlatamiyoruz biz ona iste kac gundur.
Bırak şimdi yaranmaya çalışsın, evlenirse de sen güler karşı tarafı savunursun. :halay: Sadece yaşlılar olsa birazcık anlarım diyeceğim ama evin kızı da varmış. Büyük ayıp ama kız farkında değil.

Aynen ve asil kotu olan normalde hamarat filan degil biz beraber buyuduk sayilir biliyorum huyunu suyunu suan kendisi gibi davranmiyor tamamen yaranmaya calisiyor herseyi gormezden geliyor ve laf kondurmuyor, evlenirse buraya yaziyorum ki bosanir.

Back
X