• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tanışma

Yok kendisi teklif etmemis. Kendileri demis bulasiklari yikarsin diye.

Kendisi teklif etmemis. Emrivaki gibi olmus biraz. Evin kizi otururken salak salak bu gitmis 1 saat bulasik yikamis. Gelmis gulerek anlatiyor. Noldugunun farkinda degil hala aralarini iyi tutmaya calisiyor. Kendi annesi ve ben olumsuz laf soyledigimizde karsi tarafi kolluyor. Zaten etrafinda arkadasi kalmadi o pislik yuzunden aileside ayri yuzsuz. Anlatamiyorum ki. Bunu nasil normal goruyor.

Ben evliyim konu benim degil. Durum erkegin evinde gerceklesiyor ailecek yiyip iciyolar isler kiza kaliyor
Hem emrivaki yapilmis hem bi de gulerek anlatiyolarsa buldumcuk olmuslar.arkalarina bakmadan kacmalari lazimdi oysaki.kaynana gorumce gumbur gumbur geliyor haberleri yok.:KK70:

Yok. Emrivaki gibi olmuş. Ayrica yardim etmek degil. Evin kızı bile kalkıp bulasiga yardım etmemis. Tek basina sofra kaldirip, tek yikamis bulasigi
Kusura bakma ama
Geleceğin habercisi. Gorumce yorulmasin doye surekli evde hizmet eden hizmetci modunda bir gelinin habercisi...

Birde bunu anlatip gulusuyorlar mi? Birde onlarimi savunuyorlar.
Bana oyle deseler ilk buluşmada daha yeni gorup tanidigim kisinin evinde. Derdim ben. Yapmazdim yani. Arkama bakmadan kacardim.

Eve misafir gelmis isi bir tek gelen misafire yaptirmislar. Ilk bulusma bu insan oyle niyetli olaa bile ilk geldiginde ismi yaptırır evin gelini gibi. Onlar coktan gelin olarak almislar bile. Coktan nikahi kiymislar gorumce oturur herkes oturur evin gelini döne döne ev işi yapar.

Boyle bir tanismada olsaydim. Arkama bile bakamdan kacardim.

Daha şimdiden kullandırmasın kendini ya valla bastan böyle alısırlarsa bir gün hasta olsa yapmasa cıkcıklamalar baslıyor. Niye hemen kendisi atlamıs ki buldumcuk gibi. Gelin olmaya cok meraklıymıs herhalde.

Evet evlenmeye hevesli ama is imzada bitmiyor tamda orada basliyor biz birlikte yedik ictik buyuduk sayilir ben taniyorum onu o oyle hamarat, hizmet etmeyi seven biri degil. Suan herseyi sorun cikmasin yeter ki diye yaptigini dusunuyorum. Ama evlenince bu boyle gitmez iste lafta soylenmiyor ki anlatalim. Ödü kopuyor cocukla kavga etmekten. Uyanmasi lazim ama nasilll

Kusura bakma ama
Geleceğin habercisi. Gorumce yorulmasin doye surekli evde hizmet eden hizmetci modunda bir gelinin habercisi...

Birde bunu anlatip gulusuyorlar mi? Birde onlarimi savunuyorlar.
Bana oyle deseler ilk buluşmada daha yeni gorup tanidigim kisinin evinde. Derdim ben. Yapmazdim yani. Arkama bakmadan kacardim.

Eve misafir gelmis isi bir tek gelen misafire yaptirmislar. Ilk bulusma bu insan oyle niyetli olaa bile ilk geldiginde ismi yaptırır evin gelini gibi. Onlar coktan gelin olarak almislar bile. Coktan nikahi kiymislar gorumce oturur herkes oturur evin gelini döne döne ev işi yapar.

Boyle bir tanismada olsaydim. Arkama bile bakamdan kacardim.

Gelde anlat. Annesiyle ben zaten konustuk soyledik yaptiklari terbiyesizlik gorgusuzluk evlenince oyle zor olur soyle kotu olur. Cok ta tın. Hep olumlu seyleri gormeye odaklanmis Duymazdan geldi resmen ve hala ayilip bayiliyor onlara. Acayip sinir oldum. Normalde asla hizmet etmeyi seven, hamarat bir kiz degil. Yaeanmaya calisiyor. Ama bende durup durup bu konuyu gundeme getirip olumsuz konuşsam yanlis anlasilcam gibi geliyor. Zaten cokta dinleyecek gibi degil. O salak yuzunden arkadaslarini bile sildi. Cok fena bilendim o cocuga

Saçma o ne öyle nasıl bulaşik yıkıyor bakalım ona göremi demişler acaba

Gelde anlat. Annesiyle ben zaten konustuk soyledik yaptiklari terbiyesizlik gorgusuzluk evlenince oyle zor olur soyle kotu olur. Cok ta tın. Hep olumlu seyleri gormeye odaklanmis Duymazdan geldi resmen ve hala ayilip bayiliyor onlara. Acayip sinir oldum. Normalde asla hizmet etmeyi seven, hamarat bir kiz degil. Yaeanmaya calisiyor. Ama bende durup durup bu konuyu gundeme getirip olumsuz konuşsam yanlis anlasilcam gibi geliyor. Zaten cokta dinleyecek gibi degil. O salak yuzunden arkadaslarini bile sildi. Cok fena bilendim o cocuga
Cokta karisma bosver. Ozaman belliki tencere kapak isi olacak. Normalde hamarat biri degil ve gostermelil oyle davraniyorsa. Kendine guveniyor demekkim belkide arkadaşın onalra kok sokturecek. Öyle gorunuyor. Kooruden gecene kadar oyle davraniyor belliki arkadasin ama iste erkek daha baskinsa ailemin dedigini yapacaksin illa diye tutturursa ozaman yas tahtaya basti demektir ki bir yorumunda pislik adam diye bahsetmişsin demekki adamda hırlı biri değil. Kendi secimim göz gore gore atese atlamak diye buna derim ben

Hic normal degil bence.eger kiz kendisi yardim etmeyi teklif etse bile misafir oldugu icin kabul etmemek lazim diye dusunuyorum.ayrica cok ayip etmisler kiza is yaptirarak.ben olsam gorgusuz olduklarini dusunurdum

+1
Bence de saçmalık
Tanışmada oturur sohbet edersin misafirler gittikten sonra da ne b.k yersen yersin bulaşıkları halledersin.

Yok kendisi teklif etmemis. Kendileri demis bulasiklari yikarsin diye.

Kendisi teklif etmemis. Emrivaki gibi olmus biraz. Evin kizi otururken salak salak bu gitmis 1 saat bulasik yikamis. Gelmis gulerek anlatiyor. Noldugunun farkinda degil hala aralarini iyi tutmaya calisiyor. Kendi annesi ve ben olumsuz laf soyledigimizde karsi tarafi kolluyor. Zaten etrafinda arkadasi kalmadi o pislik yuzunden aileside ayri yuzsuz. Anlatamiyorum ki. Bunu nasil normal goruyor.

Ben evliyim konu benim degil. Durum erkegin evinde gerceklesiyor ailecek yiyip iciyolar isler kiza kaliyor

Aile görgüsüz
Kız salak
Tencere kapak olur bu saftirik kızdan enayisini bulamazlar

Saçma o ne öyle nasıl bulaşik yıkıyor bakalım ona göremi demişler acaba

Nasıl bulasik yikiyor degil tepkisini ölcütüler bence bakalım yapcak mı diye. Bu da yarancam diye bir guzel herseyi yapiyor. Evlenince bol boool hizmetcilik yaptircaklar cunku. Hala işin şakasında, dalgasinda. Ne olduğunun farkında değil resmen hersey okadar acik secik ki o pislik kendi agziyla diyor ben cayimi bile kendim almam diye. Yani hersey ortada herssseyyy. Hala minicik bir olumluluga bile seviniyor iyi yonden bakiyor. Olumsuz laf bile soyletmiyor duymak istemiyor. Kafayi siyirdi iyice

hehehe bir 20 yıl öncesine gittim annemlerin zamanına :D ama var hala aynı zihniyette insanlar babamın teyzesi ben daha 12 yaşında yokum ya 11 e yeni girdim yada giricem bizim zamanımızda evlenilecek kıza hamur açtırırlardı ben sana her işi öğreticem diyip bana kurabiye yaptırmıştı :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: zihniyet meselesi bu var yani böyle insanlar ama sen evli değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum

Nasıl bulasik yikiyor degil tepkisini ölcütüler bence bakalım yapcak mı diye. Bu da yarancam diye bir guzel herseyi yapiyor. Evlenince bol boool hizmetcilik yaptircaklar cunku. Hala işin şakasında, dalgasinda. Ne olduğunun farkında değil resmen hersey okadar acik secik ki o pislik kendi agziyla diyor ben cayimi bile kendim almam diye. Yani hersey ortada herssseyyy. Hala minicik bir olumluluga bile seviniyor iyi yonden bakiyor. Olumsuz laf bile soyletmiyor duymak istemiyor. Kafayi siyirdi iyice
Aman boşver evlenince kafasını taşlara vurur sen ne takıyorsun salla ya :27:

Şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum

Aile görgüsüz
Kız salak
Tencere kapak olur bu saftirik kızdan enayisini bulamazlar

Tencere kapak olsa gene iyi. Ben tanıyorum onu. Simdi yapiyorda evlenince bıkacak bikacak. Evde kahvesini anasi yapip getiriyor. Evde bulasik yikamiyor gidip elin pisligiyle ugrasmis. Simdi evlenme deliliginden dolayi gozu gormuyorda hep boyle gitmez acilcak o göz. Umarim kendi kendilerine ayrilirlar cunku kendi disaridaki fikirlere kapatmis biz bisey soyleyince savunkaya geciyor hemen nezaman nasil uyanir bilmiyorum. O cocukla henüz tanismadim, kahve icmeye cikalim filan dedi de redettim. Kesin sinirlencem. Annesi anlatiyor cocugun cok dik dik laflari varmis biraraya gelsek kesin kiyamet kopar orada. Ugras sonra. Bizimkide baslar sizin yuzunuzden aramiz bozuldu diye sevgilisi melektir cunku...

Kaç yaşında bu arkadaş? Evde kalma korkusu mu var?

hehehe bir 20 yıl öncesine gittim annemlerin zamanına :KK70: ama var hala aynı zihniyette insanlar babamın teyzesi ben daha 12 yaşında yokum ya 11 e yeni girdim yada giricem bizim zamanımızda evlenilecek kıza hamur açtırırlardı ben sana her işi öğreticem diyip bana kurabiye yaptırmıştı :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: zihniyet meselesi bu var yani böyle insanlar ama sen evli değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum

Ben evliyim konu benim icin degil. O aile o zihniyette degil bence kendi kizlari yerinden bile kalkmamis. Ona is yaptirmiyorlarmismis

Ben oyumu genç + evlenme delisine koyuyorum . İyi olan kazansın :)
Siz kazandınız, evde kalma korkusu yokmuş :-) ama yazık yaaa 22 yaşında ne zannediyo ki acaba müstakbel eşin ailesi tarafından böyle aşağılanmayı. Ben aşağılanma olarak gördüm açıkcası, hani tamam birlikte yenilir içilir yardım da edilir ama hep birlikte yapılır. Görümce Adayıyla birlikte yıkasalardı bulaşığı böyle düşünmezdim ama kızı tek başına bırakmışlar ve gülerek anlatıyo. Allah akıl fikir versin.

Back
X