• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tanışma

Normal değil bence. Benim de ilk tanısmam da annesi yumurta kırmamı istedi ben kırmadım sevgilime annesinin kendisinin kırmasını söylemesini istedim o da sen kır dedi ayıp bişey görgü sıfır
O ne öyle denemeye tabi tutar gibi:)

Evin kizi otururken, yan gelip yatarken bizimkine kitlemisler her işi. O anlattikca sinirim bozuldu celallendim baya. Anneside bende anlatmaya calistik tek falsolari bu degil cunku ama anlicak gibi durmuyor. Laf soyletmiyor karsi tarafa ona gore hersey super yeter ki sıkıntı cıkmisin. Evlenince ne hali varsa gorsun artık. Cokta umurumda. Bunu dert edinmem bile sacmalikmis. Bazilari illa yasayarak ogrenmeli demekki. Boyle insanlarada zerre uzulemem. Hak ediyor herseyi.

Aslında iki taraflı bakmak lazım ; evlenmeden her işe koşan, olduğundan farklı gösteren kendini , ağzı kulaklarında olan gelin gidiyor ( ki böyleleri hep ikili oynuyor ) evlendikten sonra türlü hesaplar peşine düşüyor.

Ben fazla samimi davranan, sınır nedir bilmeyen gelin adayindan da korkarım. Kesinlikle sonunda falso veriyor.

Normal değil.
ilk karsilasmada esas amac tanışmaktir. Oturup konusmaktir. Tanimaktir.

Tabi herkesin ayricaligi farkli. Karakteri davranislari nasil diye öğrenmek yerine ev işini nasilsa yapacak simdiden alissin diye düşünüyorlarsa eyvahlar olsun.

Yanlis zamanda mesafesiz olmak iliskinin en büyük yanlisidir.

Belki karşı tarafın düşüncesi denemek felandir. Hani hamarat mi değil mi diye. Ama bana çok saçma geldi ben olsam yapmazdim heralde

Hos olmamis bu davranislari.. ben olsam sahsen yardim ederim, ama bana kimse kalk yap diyemez.. hemde ilk bulusmada sacma bence..

Yok. Emrivaki gibi olmuş. Ayrica yardim etmek degil. Evin kızı bile kalkıp bulasiga yardım etmemis. Tek basina sofra kaldirip, tek yikamis bulasigi
Elbette normal değil demek ki nişanlansa ve evlense hergün temizlik ve yemek için kızı çağıracaklar.

saçma olmuş. İlk defa evine gelen kişiye kim olursa olsun bulaşık yıkatılmaz, hizmet ettirilmez. Bunlar sizi alıp hizmetçi yapma düşüncesinde galiba

Yanı hazırlıklara yardıme tmesı nezaketten olabılır ama bulasıkları kımse yıkamamalıydı mısafırlerle oturmalıydı ev sahıbıde dahıl

İyi geceler hatunlar. Sizce ilk tanışmada erkek tarafının, ilk kez evlerine gelmiş kıza bulaşıkları yıkatmaları, sofra toplatmaları filan gibi is yaptırmaları normal birsey mi? Aranızda yapan oldumu böyle birşeyi? Bu arada ortada evlilik kararı yok, söz yok, nişan yok hicbisey yok. Tanışma sadece.
Bence saçmalık. İlk kez gitmişsin, misafirsin. Evine misafir gelince insanlar ikramda hürmette bulunur, tutup etrafı toplatmaz vs. Ayıp etmişler bence. Bunu da şu görgüsüz adet ve kültürlere bağlıyorum. Sana şimdi "seni yabancı olarak görmedik" deseler dahi yaptıkları ayıp. Nezaketen yapmaz insan. Ben tanımadığım halde mesajını okuyunca direk sevmedim. Ortada evlilik kararı da yokken ayıp.

Duruma bagli aslinda kiz israr etdiyse yardim edeyim diye. Ama oglanin ailesi istediyse eger bence hic iyi degil hemen kendilerini belli etmisler

Tanışmada nezaketen iş yapılması teklif edilse de yaptırılmaz herhalde ya :KK57: Hele bide emrivakiyle git sen yıka densin, yok daha neler :KK57:
ohhh evlendikten sonra gelsin bayram temizlikleri, gitsin misafir hazırlıkları. ne kadar ideal bir hayat :ıslık::ıslık:

Back
X