ilk tokat

Ben olsam eşinizin yerinde belki daha büyük bi tepki verirdim küçücük çocuk o ya nasıl sinirlenirsin benm 2yaşında kızım ne günlerimiz geçti doğum sürecinde mahfoldum yine uyumadım kızıma baktım hala uyumuyoruz geceleri uykusuzluktan ölüyorum ama yine ona sinirlenmiyorum kusura bakmayın ama davranışınızın hata oldugunu kabul edin ve eşinizden özür dileyin

O zaman ben kocami bir kereye mahsus aldatabilirim.. Ne sacma..
Arkadaşlar konuyu nolur saptırmayın.Allah aşkına hanginiz bir tokat ile yada bir küfür ile boşanmaya kalkar.burda çoğu kadın aldatıldığı halde boşanmıyor (ki bir kere bile olsa boşanılmalı aldatma olduysa).adam pişman olur ve özür dilerse yaptığının yanlış olduğunu dile getirirse ve tekrarı gerçekten olmayacaksa bir tokat ile kimse yuvasını dağıtmaz.aldatmayı bir tokat ile kıyaslamanız elma ile muzu kıyaslamanız gibi.kadına burda boşan diye gaz verenlerin çoğu daha ağır şeyler yaşayıp boşanmayan kişiler.neyse

Tokat atılması çok yanlış olmuş aslında..
Sonuçta şiddet!
Nolursa olsun çocuga da düşkün olsun böyle bir hareket olmamalı bence..

hareketinizi çok yanlış buldum hanımefendi.tabii o anki ruh halinize bişey diyemicem ama sizin evinizin huzura diğer evlerden daha çok ihtiyacı var.E bu huzuru da hasta koca yada küçük huysuz evlat yerine sizin sağlamanız ger ekir...inşallah bir daha olmaz.mutlu günler dilerim

O zaman ben kocami bir kereye mahsus aldatabilirim.. Ne sacma..
Arkadaşlar konuyu nolur saptırmayın.Allah aşkına hanginiz bir tokat ile yada bir küfür ile boşanmaya kalkar.burda çoğu kadın aldatıldığı halde boşanmıyor (ki bir kere bile olsa boşanılmalı aldatma olduysa).adam pişman olur ve özür dilerse yaptığının yanlış olduğunu dile getirirse ve tekrarı gerçekten olmayacaksa bir tokat ile kimse yuvasını dağıtmaz.aldatmayı bir tokat ile kıyaslamanız elma ile muzu kıyaslamanız gibi.kadına burda boşan diye gaz verenlerin çoğu daha ağır şeyler yaşayıp boşanmayan kişiler.neyse

öfke kontrolünüz gelişmemiş iyi bir tokat iki azar teli fırlatmak bu şiddet eğilimine yakın kişilerde gözlemlenir

''yüz üstü yapıştı'' çocuğunun düşüşünü anlatırken kullandığın kelimeye bak. Onu koruyamadin olabilir tabi kaza ama vicdani rahatsizlik ya da suçluluk da hissetmedin mi? Çocuğu yere yapişmis vaziyette bırakıp ebeveyninden şamar yemiş ergenler gibi kendini odaya mi kapattin? Telefon firlatmalar vs. Stajyer öğretmensin bir de... Kendi çocuğuna tahammül edemiyorsun elin çocuğunu nasıl idare edeceksin? Şiddete karşıyım ama eşinin yerinde olsam çocuğumun canını yaktığın için tepkisiz kalmazdim.

Tokat iste adi ustunde acitir yani, bunun adinada fiziksel siddet denir.. eski esim zamaninda bana bi tane firlatmisti, serefsiz anasinin doldurusuna gelmisti.. o gece butun esyalarimi topladim, gidiyorum ben dedim, gidemedim.. ertesi gun o tokadin acisini yanagimda hissettim.. sonunda yine bosandim.. sebeplerim cok fazlaydi cunku.. ve bugun olmus halen o bana atmis oldugu tokat ara sira aklima gelirde kendime acirim.. keske bi tanede ben patlatsaydim suratina derim..

Birkaç sayfa okudum dayanamadım.

Tokadı yiyen kadın, suçlu olan kadın.

Sorsan şiddete karşıyız.

Hayır marifet gibi anasına da anlatmış.

Geçen bir konuda çocuk sobayı ellediği için eşine kötü davranan bir kadın vardı, o da suçlandı konu sahibi de suçlanıyor.
Şimdi bu çelişki değil mi, yoksa sadece birbirimizin üstüne yürümeyi mi seviyoruz?

Tokat konusunu tartismiyorum bile kabul exilemez.ancak sinirlendigin icin telefon vs firlatmakta karsi tarafa uygulanan psikolojik siddet bence. Cok sinir bozucu

Kızım yüz üstü yere yapıştı nasıl bir tabir öyle. Şiddete karşıyım diyorsun karşı olduğun sadece sana yapılan şiddet sanırım .anlatış tarzın bile şiddet içeriyor .karı koca psikologa gidin

Bi de tokat olayından sonra kizinla ilgilenmemissin dusmus cocuk biseyi varmi korkmusmu umrunda diil yok odaya kapanmissin yok sabah kendi annesine bırakmış

En iyisi konuşmanız. Tamam çocuk düşmüş olur böyle şeyler
Karşınıza alın, yaptığının yanlış olduğunu dile getirin
Siz onu nasıl hastalığından ötürü alttan alıyorsunuz, oda sizi çocuğunuzla ilgili bir durumda alttan alsın
Çocuk durmuyor mu ver canım bana birazda ben oyalıyayım desin
Beklentilerinizi söyleyin susmayın
Birde böyle şeyler hemen anneye mi anlatılırmış

Staja gidiyorsun yoruluyor olabilirsin bebekle ilgilenmiyor olabilirsin hatta kızabilirsin de olur öyle şeyler ama bebeğin kucağından atlayıp yere yapışması ne demektir yaa doğru düzgün tutsaydın. Ya bebeğine bi şey olsaydı?

O orda durumun ciddiyetini anlatmak istemiştim aslında o an oyle yazıverdim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…