Biz ne dersek diyelim siz bu tokatı hakettiğinizi düşünüyorsunuz. Yok aslında yapmaz da falan. Ee o Zaman niye konu açıyorsunuz?Ya şiddet asla kullanmaz bana çok sinirlendi sanırım çocuğa çok düşkün ilgilenirde hep
Arkadaşlar konuyu nolur saptırmayın.Allah aşkına hanginiz bir tokat ile yada bir küfür ile boşanmaya kalkar.burda çoğu kadın aldatıldığı halde boşanmıyor (ki bir kere bile olsa boşanılmalı aldatma olduysa).adam pişman olur ve özür dilerse yaptığının yanlış olduğunu dile getirirse ve tekrarı gerçekten olmayacaksa bir tokat ile kimse yuvasını dağıtmaz.aldatmayı bir tokat ile kıyaslamanız elma ile muzu kıyaslamanız gibi.kadına burda boşan diye gaz verenlerin çoğu daha ağır şeyler yaşayıp boşanmayan kişiler.neyseO zaman ben kocami bir kereye mahsus aldatabilirim.. Ne sacma..
Arkadaşlar konuyu nolur saptırmayın.Allah aşkına hanginiz bir tokat ile yada bir küfür ile boşanmaya kalkar.burda çoğu kadın aldatıldığı halde boşanmıyor (ki bir kere bile olsa boşanılmalı aldatma olduysa).adam pişman olur ve özür dilerse yaptığının yanlış olduğunu dile getirirse ve tekrarı gerçekten olmayacaksa bir tokat ile kimse yuvasını dağıtmaz.aldatmayı bir tokat ile kıyaslamanız elma ile muzu kıyaslamanız gibi.kadına burda boşan diye gaz verenlerin çoğu daha ağır şeyler yaşayıp boşanmayan kişiler.neyseO zaman ben kocami bir kereye mahsus aldatabilirim.. Ne sacma..
öfke kontrolünüz gelişmemiş iyi bir tokat iki azar teli fırlatmak bu şiddet eğilimine yakın kişilerde gözlemlenirMerhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var.dun akşam kızım huysuzlandı bende kızdım teli fırlattım kızım kuçağımdaydı birden kuçağımdan atladı yere yuz üst yapıştı.eşimde çok sinirlendi ve o sinirle bana bir tokat attı.bende hiç bişey soylemedim kızdım diğer odaya gittim ağladım.hiç konuşmadım onla sabah stajerlik yaptığım okula gittim normalde kızımı anneme birakırız.bugun kendi annesine bıraktı.kaynanamda pıt pıt stajdan geldim kocam olanları anlatmış ona telden oda bana kızıyor oğlum hasta uzme onu hep oğluma tirip atıyorsun yok bilmem ne bilmem ne zaten okumamada karışıyor hep şimdi ben ne diyim eşime nasıl davranim
Staja gidiyorsun yoruluyor olabilirsin bebekle ilgilenmiyor olabilirsin hatta kızabilirsin de olur öyle şeyler ama bebeğin kucağından atlayıp yere yapışması ne demektir yaa doğru düzgün tutsaydın. Ya bebeğine bi şey olsaydı?Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var.dun akşam kızım huysuzlandı bende kızdım teli fırlattım kızım kuçağımdaydı birden kuçağımdan atladı yere yuz üst yapıştı.eşimde çok sinirlendi ve o sinirle bana bir tokat attı.bende hiç bişey soylemedim kızdım diğer odaya gittim ağladım.hiç konuşmadım onla sabah stajerlik yaptığım okula gittim normalde kızımı anneme birakırız.bugun kendi annesine bıraktı.kaynanamda pıt pıt stajdan geldim kocam olanları anlatmış ona telden oda bana kızıyor oğlum hasta uzme onu hep oğluma tirip atıyorsun yok bilmem ne bilmem ne zaten okumamada karışıyor hep şimdi ben ne diyim eşime nasıl davranim
orda durumun ciddiyetini anlatmak istemiştim aslında o an oyle yazıverdim arkadaşımKızım yüz üstü yere yapıştı nasıl bir tabir öyle. Şiddete karşıyım diyorsun karşı olduğun sadece sana yapılan şiddet sanırım .anlatış tarzın bile şiddet içeriyor .karı koca psikologa gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?