Ne kadar kolay ayrıl demek sizler icin
Elma da meyve muz da. Neyse..Arkadaşlar konuyu nolur saptırmayın.Allah aşkına hanginiz bir tokat ile yada bir küfür ile boşanmaya kalkar.burda çoğu kadın aldatıldığı halde boşanmıyor (ki bir kere bile olsa boşanılmalı aldatma olduysa).adam pişman olur ve özür dilerse yaptığının yanlış olduğunu dile getirirse ve tekrarı gerçekten olmayacaksa bir tokat ile kimse yuvasını dağıtmaz.aldatmayı bir tokat ile kıyaslamanız elma ile muzu kıyaslamanız gibi.kadına burda boşan diye gaz verenlerin çoğu daha ağır şeyler yaşayıp boşanmayan kişiler.neyse
Evet ikiside meyve ama tadları farklı.neyseElma da meyve muz da. Neyse..
Tamda içimdekileri anlattınız teşekkürler bidaha böyle bişey yapacğnı zannetmiyorum lakin yaparsada sonuçlara katlanırherkesin tahammül sınırı farklıdır.eğer tüm yük annenin üstündeyse ve gerçekten tahammül sınırının dolduğunu düşünelim.çocuğu uyumuyor diye değilde bu,bence tüm yük kendi omuzlarında hissedip,(eşe sinirle aslında) teli karşıya fırlatma olabilir.çocukta bu sırada dengesizlikten düşüyor.burada insanın kendine hakim olamadığı bir durum var maalesef.ve anne de çocuğunu düşürmeyi ister mi hiç? istemez.ama adamın da hemen kalkıp tokat atması nedir ya? niye bunu yaptın desin?olmadı kavga etsin,isterse bağırsın çağırsın.ama tokat nedir? bu konuyu konuşun eşinizle,herhangi bir olayda tekrar tokat mı atacak yani?
Hepinizin görüşüne saygı duyuyorum kesinlikle ama ilk tokatta boşanmayı hiç düşünmedim çünkü bir kızım var ve babasına çok duşkun onu babasından ayırmak bencillik olur.ha bu tokatı kabullenmem anlamına mı gelir yada bundan sonra gelecek tokatları kabullenecekmiyim hayır ama ilk tokatta boşanmakta emeğimize evliliğimize evladımıza haksızlık olur.ben sadece eşime nasıl bir ders vermeliyim bu konuda fikirlerinizi istedim.fikirlenize saygılıyım lakin boşanmayı duşunmedim ama guzel bir ders vermek istiyorum
NeyseeeeEvet ikiside meyve ama tadları farklı.neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?