ilk tokat

Bu arada eşimle konuştum morelim bozuk ve içimden geldiği gibi ağlayarak anlattım.hatta benden şikayetçisen annene şikayet ediyorsan beni istemiyorsan git boşanma davası aç dedim.ve hiç bir tepki vermedi hiç konuşmadı sustu.hep böyle tartışma ve konuşmalarda hep susar

Tabi ki tokat atmamalıydı, ancak benim eşim de asla şiddet yanlısı olmasa da çocuğuma bişey fırlatıp canının yanmasına, düşmesine sebep olursam hem kendime geleyim diye hem de o anlık siniriyle bana vurabilir, ama ben eşinizin tokatından ziyade annesiyle yaptığı görüşmeye takıldım, bahsettiğiniz gibi bi adamsa ciddi manada oturup konuşursanız bunu engellersiniz, ancak annesiyle olan herşeyi konuşma huyu düzelir mi bilmiyorum.... ayrıca siz de sinirlerinize hakim olmalısınız... şiddet şiddeti doğurur siz çocuğa gösterirseniz , eşiniz de size gösterir..

ilk tokat ikincisi buyuk bir ihtimalle gelir gibime geliyor, sende kucucuk cocuga fazla tepki vermissin tamam benimde 1 yasinda kizim var bende kiziyorum bazen sinir oluyorum ama soyleniyorum geciyor. cocugun yaninda yapmayin boyle seyler etkilenir

Ya ben çocuğuma fiziksel bir şiddette bulunmadımki aslada yapmam öyle bişey zaten.sinirimi telefondan çıkardım attım yere teli çaktım duvara tabi yavaş attım çocuğumu korkutack bi şekilde değil

Ne kadar kolay ayrıl demek sizler icin

Dayak yiyecegime en kolayindan bosanip canımı kurtariririm.
Yok yuva kolay kurulmuyor vs vs ile gelmesin kimse bana, bana tokadi basan adamla kurdugum yuvadan ne hayir gelecek?

sakın yanlış anlamayın konuyla ilgiside olmayabilir ama,kucağınızda çocuk varken telefonla ilgilenmenize falan sinirlenmiş,çocukta düşünce istemsizce vurmuş olabilirmi
geçen yıl fena takılmıştım sürekli tlf elimdeydi ve eşim çok sinirlenirdi,benimle bu kadar ilgilenmiyosun diye..

Şiddeti sindirebilecek bir insan değilim. Eşim bana tokat atsa, ben de ona yapıştırırım herhalde bir tane. Buna da şiddet değil, nefsi müdafaa denirdi. Üstüne de koyardım g.tüne tekmeyi. Ayrıca bu bir kere yaptı, bir daha yapmaz denebilecek bir olay değil maalesef. Demek ki adamda bu potansiyel var. Yarın öbür gün tekrarlanması, hatta çocuğunuzun da bundan nasibini alması yüksek ihtimal. Boşanmayı düşünmüyorsanız, şunu yapabilirsiniz; önce şiddet uygulayan insanın hasta olduğunu kabul edelim. Eşinizin de sizin de tedavi olmaya ihtiyacınız var bana göre. Sizde de öfke kontrolü yok çünkü. Kucağınızda çocuk varsa, dikkatinizi ona vermeniz, itina etmeniz gerekir zira. Eğer o an gözünüz kararıyor ve öfkenizden dolayı dikkatiniz dağılıyorsa, bunun üstüne gitmelisiniz. Çocuğunuzu Allah korumuş diyelim, kafa üstü düşse ne yapacaktınız, daha kötü bir şey olsa? O yüzden eşinize nasıl davranacağınız konusunda fikir veremem ama ikiniz de öfke problemleriniz olduğunu kabul edip, tedavi olma yoluna giderseniz, bence hem ilişkiniz daha yolunda gider, hem de çocuğunuza daha sağlıklı birer anne baba olursunuz.

Elma da meyve muz da. Neyse..

herkesin tahammül sınırı farklıdır.eğer tüm yük annenin üstündeyse ve gerçekten tahammül sınırının dolduğunu düşünelim.çocuğu uyumuyor diye değilde bu,bence tüm yük kendi omuzlarında hissedip,(eşe sinirle aslında) teli karşıya fırlatma olabilir.çocukta bu sırada dengesizlikten düşüyor.burada insanın kendine hakim olamadığı bir durum var maalesef.ve anne de çocuğunu düşürmeyi ister mi hiç? istemez.ama adamın da hemen kalkıp tokat atması nedir ya? niye bunu yaptın desin?olmadı kavga etsin,isterse bağırsın çağırsın.ama tokat nedir? bu konuyu konuşun eşinizle,herhangi bir olayda tekrar tokat mı atacak yani?

Kadınlar genelde ilk buluşma ilk öpücük ilk tanışma günlerini falan tutarlar ama bu işte bi terslik var.ilk tokat nedir ya istemsizce güldüm. Neyse aynı şeyi yaşasaydım o tokattan sonra bi daha ağzımı açmaz ertesi günü boşanma dilekçemi verirdim.sana verebileceğim yegane tavsiye budur. Babam ailem dahil hiç kimse tokat atamaz bana.

Hepinizin görüşüne saygı duyuyorum kesinlikle ama ilk tokatta boşanmayı hiç düşünmedim çünkü bir kızım var ve babasına çok duşkun onu babasından ayırmak bencillik olur.ha bu tokatı kabullenmem anlamına mı gelir yada bundan sonra gelecek tokatları kabullenecekmiyim hayır ama ilk tokatta boşanmakta emeğimize evliliğimize evladımıza haksızlık olur.ben sadece eşime nasıl bir ders vermeliyim bu konuda fikirlerinizi istedim.fikirlenize saygılıyım lakin boşanmayı duşunmedim ama guzel bir ders vermek istiyorum

Burdaki bazı yorumlardan sonra kendimi sorguladım ve bende ofkemi kontrol etmek konusunda haksızdım.bu tokat atmayı gerektirirmiydi kesinlikle hayır ama her ikimizinde haksız olduğunun kanısına vardım.

Tamda içimdekileri anlattınız teşekkürler bidaha böyle bişey yapacğnı zannetmiyorum lakin yaparsada sonuçlara katlanır

Cnm eşine benden memnun değilsen annene şikayet etme boşanma davası aç diyerek nasıl bir ders vereceksin

Yanlış konusmussun bir daha böyle şiddet olursa beni kaybedersiniz nokta deseydin o dersini alırdı

wala cnm km halı m haksz bılemem ama esıne ne oluyoda annesıne anlatıo hemen sınır olurum ben buna. ıkı kısısnn arasnda kalr yasananlar bı ogrenemedı su kocalar bunu.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…