Çapada uğraşıyorum şuan çıkartmak içinRapor cikiyormu size
Amh değerin kaç canım..
Biz özel hastanede acıbadem de toplamda 13 bin verdik 2018 de 1. Tüp bebek tedavisi için..
Dondurulmuş embriyo olduğu için böyle o olmazsa 11 bin küsür dediler bize.. 2 dondurulmuş embriyo var bizim...
[/QUOTE
0.252 çıktıAmh değerin kaç canım..
Biz özel hastanede acıbadem de toplamda 13 bin verdik 2018 de 1. Tüp bebek tedavisi için..
Dondurulmuş embriyo olduğu için böyle o olmazsa 11 bin küsür dediler bize.. 2 dondurulmuş embriyo var bizim...
Aynen dediklerinizi hissediyorum napacağımı bilmiyorum teşekkür ederim yazdığınız içinMerhana oncelikle hic stres yapma bende de h dusuklugu vardi dunyanin sonu geldi gibi davraniyordum ama zamanla insan oconde bulubdugu duruma alisiyor. Moralin yuksek bi sekilde tedavine baslayip bi kac doktorla gorustukten sonra doktoruna karar.vermeni tavsiye ederim.
Evet ama onun içinde iyi bir yer bulmak gerekiyor ve onlarda baya masraflıVakit kaybetmeden özelde de tedaviye başlayabilirsiniz.
Bu işler masraflı maalesef .İstanbul'da iyi merkez seçeneği fazla en azından o bakımdan sanslisiniZEvet ama onun içinde iyi bir yer bulmak gerekiyor ve onlarda baya masraflı
Evet bu sitede bir çok yorum okudum tavsiye ettikleri doktorlarla konuştum bir kaçına raporların resimlerini yolladım onlarda biran önce yaptırmam yönünde geri dönüş yaptılar amh değerim düşük olduğu içinBu işler masraflı maalesef .İstanbul'da iyi merkez seçeneği fazla en azından o bakımdan sanslisiniZ
İnşallah en doğru merkez seçimiyle tez zamanda yavrunuza kavusursunuz.hic pes etmeyin.ben 5 aşılama sonrası 2.tup bebek denemede oglumu kucağima aldım.allah maddi manevi dayama gücü versin:)Evet bu sitede bir çok yorum okudum tavsiye ettikleri doktorlarla konuştum bir kaçına raporların resimlerini yolladım onlarda biran önce yaptırmam yönünde geri dönüş yaptılar amh değerim düşük olduğu için
Insanlf kanser oluho olecekleriyle karsi karsiya geliyo cocuklari hastalaniyor allah korusun dunyanin bin bir turlu hali var hicbisey senden esinden ve sagliginizdan onemli degil. Hepimiz deli gibi cocuk istiyoruz o yuzden buralara yazip fikirler aliyoruz belkide bi kucuk destek ariyoruz. Bende cok cok kotu hissetmstm ama dedm kendine toparlan arastir. Bilgi biriktir hislerinin goturdugu doktora git ve Allaha sigin. Ne yaparsan yap hersey Allahtan canim. Somdi transferimin 4 .gunu bebeklerimin benimle oldugunu dusunuuyorum sadexe. Oyle olmayadabilir bilmiyorum ama o da Allahtan. Bikmadan usanmadan yolumuza.devam edicez baska caremiz yok. Iyi bak kendine uzulmeAynen dediklerinizi hissediyorum napacağımı bilmiyorum teşekkür ederim yazdığınız için
Ne güzel rabbim size bağışlasın sağolun dualarınız için inşallah bende alabilirimİnşallah en doğru merkez seçimiyle tez zamanda yavrunuza kavusursunuz.hic pes etmeyin.ben 5 aşılama sonrası 2.tup bebek denemede oglumu kucağima aldım.allah maddi manevi dayama gücü versin:)
Teşekkür ederim yazdıklarınız için inşallah bakalım herşeyin hayırlısıInsanlf kanser oluho olecekleriyle karsi karsiya geliyo cocuklari hastalaniyor allah korusun dunyanin bin bir turlu hali var hicbisey senden esinden ve sagliginizdan onemli degil. Hepimiz deli gibi cocuk istiyoruz o yuzden buralara yazip fikirler aliyoruz belkide bi kucuk destek ariyoruz. Bende cok cok kotu hissetmstm ama dedm kendine toparlan arastir. Bilgi biriktir hislerinin goturdugu doktora git ve Allaha sigin. Ne yaparsan yap hersey Allahtan canim. Somdi transferimin 4 .gunu bebeklerimin benimle oldugunu dusunuuyorum sadexe. Oyle olmayadabilir bilmiyorum ama o da Allahtan. Bikmadan usanmadan yolumuza.devam edicez baska caremiz yok. Iyi bak kendine uzulme
merhaba benimde amh değerim 0,69 çıktı ve doktor tüp bebek dedi özel hastanede başlayacagız temmuzda kısmetse 13 bin liraya geliyor ilaçlar filan hepsi.Maliyetli bir iş allahım hepimizin yüzüne güler inşallah sağlıkla kucağımıza alacak bebişlerimizin haberlerini tez zamanda alırız inşalllahherkese merhaba
çapa fakültesinde tedaviye başladım amh değerim çok düşük çıktı doktor aşılama yaptırmadan direk tüp bebek dedi .
Daha önce aynı durumda olan ne gibi tedavi yaptırdı yazabilirmi özel hastanelerde yaptıranlar var ise ne kadar ücret verdiler acaba
araştırıyorum ama fiyatlar baya zor .3 yıldır evliyim 30 yaşımdayım bir çok değerim düşük bu şekilde tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar var ise yazarsa sevinirim
merhaba benimde amh değerim 0,69 çıktı ve doktor tüp bebek dedi özel hastanede başlayacagız temmuzda kısmetse 13 bin liraya geliyor ilaçlar filan hepsi.Maliyetli bir iş allahım hepimizin yüzüne güler inşallah sağlıkla kucağımıza alacak bebişlerimizin haberlerini tez zamanda alırız inşalllah
İnşallah banada bilgi verirseniz sevinirim aralıkta bende çapada başlicam çalışıyorum ve iş düzeniyle nasıl olacak bilmiyorum özele gitmeyi istiyorum ama çok maliyetlimerhaba benimde amh değerim 0,69 çıktı ve doktor tüp bebek dedi özel hastanede başlayacagız temmuzda kısmetse 13 bin liraya geliyor ilaçlar filan hepsi.Maliyetli bir iş allahım hepimizin yüzüne güler inşallah sağlıkla kucağımıza alacak bebişlerimizin haberlerini tez zamanda alırız inşalllah
Naptıniz tedavi süreciniz başladı mı acabamerhaba benimde amh değerim 0,69 çıktı ve doktor tüp bebek dedi özel hastanede başlayacagız temmuzda kısmetse 13 bin liraya geliyor ilaçlar filan hepsi.Maliyetli bir iş allahım hepimizin yüzüne güler inşallah sağlıkla kucağımıza alacak bebişlerimizin haberlerini tez zamanda alırız inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?