Ilk tüp bebek deneyimiyle çocuk sahibi olanlar?

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
:ecrin_bebek::uhm:arkadaşlar çok merak ediyorum acaba ilk tüp bebek denemesinde şanslı olan nekadardır diye.Çünkü bugüne kadar hep 3,5,6.denemelerinde olduğunu söylüyor deneyenler.bende bir tüp bebek yolcusu olarak merak ettim:uhmaylaşırsanız çok sevinirim

merhaba canım benim ilk denemem pgt + tüp bebek yapıldı bana hamileyimm. inşallah tedavin hayırlı olur sende meleğine en kısa zamanda kavuşursun :)

canım o biraz allahın takdiri. olacağı varsa ilk denemede de oluyor. ama olmayacağı varsa olmuyor. benim ilk denemem çok şükür hamileyim

canını bunları düşünerek çok sıkma bence.... dua et bol bol o iyi geliyor. umarım bebişine kavuşursun canım

saolun arkadaşlar böyle haberleri duymakta insanın içini ısıtıyor sİzin adınıza çok sevindim inşallah meleklerinizi hayırlısıyla kucağınızada alırsınız.e darısıda benimle aynı durumda olan herkesin başına.AMİİİİİİİİİİNNNNNNN.

Merhabalar,
Uzun süredir girmiyordum. İlk kez 6 ay önce keşfetmiştim bu kulübü ve 6 ay da çok şey değişti.Hamile olmanıza çok sevindim, özellikle ilk denemenizde. Ben de tüp bebek yaptıracağım ve ilk deneme de olmaz diye çok korkuyorum.6 ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim. 2 hafta önce laparoskopi ameliyatı oldum ve ameliyattan sonra her 2 tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. (Kistler tüpleri tıkamış.) Doktorum kistlerin tekrarlamaması için biran önce tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi.Eğer deneme başarısız olursa hem kistlerim tekrarlayacak hem de bebek sahibi olmam zorlaşacak. Sizin tüpler kapalı olduğu için mi tüp bebek denediniz?

bende ilk tüp bebek denememde hamileyim allahıma şükürler olsunki allahım sizede tattırsın uarım ama çokta takmayın bunu allahın taktiri sonuçtaa

merhaba kızlar benim transferim çarşamba günüydü bu ayın 29da kanda gebelik testi yapılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum ilk denemem

transfer sonrası sizde 1 değişiklik oldu mu ben çok evham yapıyorum sanırım en ufak bişeyde korkuyorum lütfen benimle transfer sonrası yadıklarınızı paylaşır mısınız

merhaba kızlar benim transferim çarşamba günüydü bu ayın 29da kanda gebelik testi yapılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum ilk denemem

benim bu gün transferimin 6. günü. son 3 gündür adet ağrılarım var bel ve karnım ağrıyo.... bunlar olmuşmuydu tutan arkadaşlarda.. paylaşırsanız sevinirim. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız..bizlerinde hayırlısı ile olumlu olur inşallah..

sağol canım. allah isteyen herkese versin.
benim tek tüp tıkalıydı. eşimde de sayı ve hareket azlığı vardı. o yüzden tüp bebek denedik.. olumsuz düşünme ... kistlerin olmadan başla o zaman hemen. inşallah olumlu olur canım.

canım o ağrılar evet oluyordu. hatta yerleşme ağrısı diyorlar. hatta bende hala devam ediyor ama arada oluyor allaha şükür. bence kendini çok dinleme strese girersin. inşallah olumlu olur canım.

bende bir aşılama yaptırdım daha önce olumsuzdu buda ilk tüp bebek denememdi çok şükür tuttu. inş. devamı gelirde bebeğimi sağ salim kucağıma alırım. canım benim kasık ve bel ağrım transferin 5. gününden itibaren başladı bayada belirgindi yani şuan 4+2 günlüğüm halada devam ediyor. ben dayanamadım sürekli evde idrar testi yapıyordum 7. gün silik çizgiyi görmüştüm ve kan testi yaptırana kadar yaptığım idrar testleri giderek koyulaşıyordu :) yoksa dayanamazdım kan testinin sonucunu beklemeye pozitifmi? negatifmi ? biraz ön bilgimiz oldu bu idrar testleri sayesinde hehe :) inş. sizlerde olumlu sonuç alırsınız bizdeki sorun iki taraflıydı hem eş faktörü hem kadın

ins hersey gonlunuzce olur bende ilk tup bebek denemedim ama olmadi nasip degilmis napalim hemde bende butun hamilelik belirtilerim vardi bu yuzden hic belirti filan bekleme rabbim ol dediyse oluyor canini hic sikma ins sende bebegine kavusursun

canım benimde ilk mikro denemem de hamile kaldım çok şükür.beşbuçuk aylık gebeyim.olacağına inanın,moralinizi yüksek tutun.Allahımhayırlısını nasip et olmayacaksa da sabretme gücü ver diye dua etmiştim,hala da aynı şekilde dua ediyor.çünkü transfer işlemini yaşayınca insan kendi kendine ben hamileyim içimde bebeklerim var(3 tane transfer edilmişti.)içinizde bi canlı var amaburdan sonra allahım isterse oluyor devamı öyle gerçekleşiyor.allah hepimize anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin.

SUHENDANCIM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞllH AMİİİİİİİNNNNN...

ilk mikro denememle hamileyim bende..ayrıca co-cultur uygulandığını da belirteyim...

benimde iki tüpüm tıkalıydı ilk denememde hamile kaldım... fakat herkesin belirtisi farklı oluyor fazla kafayı takma bunlara... mesela benim hiç yerleşme kanaması denen şeyden olmadı... azcık karnım ağrımıştı ama başka belirti yoktu bende... allah istedikten sonra her türlü hamile kalınır diye düşünüyorum... sonuçta yıllarca tedavi görüpte hamile kalamayan ama tedaviden umudu kesip bıraktıktan sonra hamile kalanlarda var bunları düşün ve en öenmlisi moralini yüksek tut canım...

merhaba benimde ilk denemem bugün 5. günüm ve zaman geçtikçe çok stres yapıyorum. lütfen bana deneyimlerinizi anlatın çok ihtiyacım var 2 gün sonra idrarda baksam çıkar mı birde şuan belim ağrıyor sizce psikolojik midir?

senağlamamerhaba binim ilk denemem bugün 5. günüm ve çok korkuyorum stres yapıyorum mesela şuan belim ağrıyor hafif bir şekilde sizce psikolojikmidir n olur benimle deneyimlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var

canım benimde ağrıyordu hala da ağrıyor normal ağrılar bunlar sakin olmaya çalış olacağına inan inş. olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…