canım o biraz allahın takdiri. olacağı varsa ilk denemede de oluyor. ama olmayacağı varsa olmuyor. benim ilk denemem çok şükür hamileyim
canını bunları düşünerek çok sıkma bence.... dua et bol bol o iyi geliyor. umarım bebişine kavuşursun canım
merhaba kızlar benim transferim çarşamba günüydü bu ayın 29da kanda gebelik testi yapılacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum ilk denemem
Merhabalar,
Uzun süredir girmiyordum. İlk kez 6 ay önce keşfetmiştim bu kulübü ve 6 ay da çok şey değişti.Hamile olmanıza çok sevindim, özellikle ilk denemenizde. Ben de tüp bebek yaptıracağım ve ilk deneme de olmaz diye çok korkuyorum.6 ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim. 2 hafta önce laparoskopi ameliyatı oldum ve ameliyattan sonra her 2 tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. (Kistler tüpleri tıkamış.) Doktorum kistlerin tekrarlamaması için biran önce tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi.Eğer deneme başarısız olursa hem kistlerim tekrarlayacak hem de bebek sahibi olmam zorlaşacak. Sizin tüpler kapalı olduğu için mi tüp bebek denediniz?
benim bu gün transferimin 6. günü. son 3 gündür adet ağrılarım varbel ve karnım ağrıyo.... bunlar olmuşmuydu tutan arkadaşlarda.. paylaşırsanız sevinirim. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız..bizlerinde hayırlısı ile olumlu olur inşallah..
:ecrin_bebek::uhm:arkadaşlar çok merak ediyorum acaba ilk tüp bebek denemesinde şanslı olan nekadardır diye.Çünkü bugüne kadar hep 3,5,6.denemelerinde olduğunu söylüyor deneyenler.bende bir tüp bebek yolcusu olarak merak ettim:uhmaylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?