merhaba arkadaşlar ben çarşamba günü ayın 24ünde lucrine başlıyorum ALLAHIM inşallah yüzümü güldürür ankarada gen-art tüp bebek merkezi aysun hanım doktorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin
mrh ben bu sayfayı yenı keşvettım duygularımı sızlerle paylaşmak ıcın üye oldum
sızden rıcam bu aksam bana dua etmenız benım hıc cocugum yok 30 yasındayım 6 senelık evlıyım 3 tup bebek ve 1 asılama denedım ılk tup bebek 2.5 ay yasadı ve kalbı durdu
2 tup bebek dusuk oldu 3 asılama oldu o hıc tutmadı sımdı ıse 3 tup bebek yaptırdım 1 kac gun kaldı sonucu ogrenmeme tabıkı hayırlısı dıyorum cunku hıc sorunm yok ama olmuyor allah' ıma her gun dua edıyorum annelık duygusunu banada tatdırsın dıye arkadaslar bana destek olmanızı hıc tanımadıgım sızlerden guzel msj beklıyorum dualarınıza ıhtıyacım var şimdıden tşk edıyorum ......
olmadı arkadaslar hamıle degılım yenı bır yıla kotu bır gırıs yaptık ama sonu guzel olur ınsallah allahımdan tek ıstedıgım herseyın hayırlısı olsun dıyorum uzuluyorum hemde cok allahım sen bana sabır var (
Merhaba ben 5 haftalik hamileyim bugün hastaneye gittim kesesi ni bebegi gördüm ama özel olduğundan muane utroson parası aldılar ben artık devlette devam etmek istiyorum tedavime acaba bir sakıncası olurmu tup bebek merkezinden başka hastaneye başlayan varmı
:ecrin_bebek::uhm:arkadaşlar çok merak ediyorum acaba ilk tüp bebek denemesinde şanslı olan nekadardır diye.Çünkü bugüne kadar hep 3,5,6.denemelerinde olduğunu söylüyor deneyenler.bende bir tüp bebek yolcusu olarak merak ettim:uhmaylaşırsanız çok sevinirim
şükürler olsun 9 eylül üniversitesi tüp bebek merkezinde ilk denemede oldu
irlandalı bir bayan arkadaşım irlanda da daha önce denemiş yine 9 eylülde ilk tüpte oldu şükürler olsun
benim bebeğim 7. aylık oldu şükür( ismi duru ) arkadaş ise geçen perşembe dünya ya getirdi