Hayırlı olsun günlüğün umarım verirsin en kısa zamanda kalıcı olarak :)
Kızmaya geldim.
Öncelikle 1200 kalorinin altında almak vücuda zararlıdır, önce kas kaybı yapar. Ben az yemek çok vermek sanıyordum ama o öyle değil. Kararında yemek asıl önemli olan. Ki sen 89 kg'sın. Calorie Calculator - Daily Caloric Needs şuradan ihtiyacın olan kaloriyi hesapla. Ona göre 6 öğünlük bir program yap, fittingo.com sitesini kullanıyorum ben kalori hesabım için, çeşit çok.
Günde içmen gereken su miktarını kilon*32 ile hesaplayabilirsin. Şöyle ki ben 104 kilo isem 104*32=3328 , yani 3.5 lt kadar. Seni 89 kilo baz alırsak 89*32=2848 , yani 3 lt kadar.
Yeşil çayı günde 2 fincandan fazla içmek bağırsak tembelleşmesine yol açar, eğer canın çok sigara isterse. Ama yeşil çayı ceza olarak da görme. Limonlusu gerçekten lezzetli istemezsen lipton kayısılı bitki ve meyve çayı var içinde bütün yararlı şeyler var, kayısı da lezzet ve koku verdiği için çok lezzetli.
Günde atıyorum 1600 kalori almalısın, bunun %60 ı karbonhidrat olmalı %25i protein %15i yağ, yani ekmek yemelisin, 2şer dilim ekmeği her öğününe koyar, makarnanın 4 kaşığını 2 dilim ekmekle, pilavın 4 kaşığını 2 dilim ekmekle değiştirerek yemek yiyebilirsin.
Hiçbir şey sağlığından önemli değil.
Bu arada light limonata 0 kalori, kola fanta meyve suyu yerine içebilirsin, ben çok seviyorum
Abooo..
Ben 3 litre su içersem ölürüm galiba..
Ekmek, ekmek..Vazgeçemiyorum, önce sıfıra indirgemem tadını unutmam lazım yoksa 2 dilim kesmez ki beni.
Light limonata olayını sevdimm..
Haklısın ben de çikolata için yapıyorum, 21 gün diyeti , 21 gün bir şey yaptığın zaman alışkanlık olurmuş , 21 gün çikolata yok.
Takipteyim
hayırlı olsun canım :) aynı tarihde başlamışız bende bugün diyete başladım :)
as'cım hayırlı olsun canım iyi ki günlük açmışsın şimdi en azından insan kendini denetleyebiliyo böylece
ben yavaş yavaşta olsa vermeye başladım kilolarımı
umarım before and after yapınca da mutlu olurum
kolay gelsin canım
Günaydın... :)
Sabaha karşı dedem yine fenalaştı, evin hem en genci hem de kolu bacağı tutan en yetişkini bendim.. Dolayısıyla biraz panikle, korku arasına sıkıştım kaldım ona yardımcı olurken; babaannem sigara yakıp getirmiş sağolsun, Allah yukarıda, reddemedim içtim.. Daha yeni aklıma geliyor hatta içtiğim..
Getirmese iyiydi ama getirdiği de iyi oldu.
Uyanır uyanmaz ılık 2 bardak su içtim.. Benim için mükemmel bir adım bu..
Kahvaltıda.
1 dilim peynir
3-5 parça domates-salatalık
2 sosis
1 bardak yeşil çay ( vuhuuuuu)
Ekmek yok..
Ayrıca, dün gece 1 kase mısır yedim ve kalori açığımı tamamen yok edip kapattım.Buna dayanamayıp biraz spor yaptım, 15-20 dk kadar.. Bayağı bir ter attım, faydası olmasa bile vicdanım rahatladı..
Şimdi kalori hesaplayacağım bakalım mısır ne duruma getirmiş.
Hatta bugünü de hesaplayayım da ona göre yemek yapayım.
Dünün kaçamakları:
1 kase mısır
1 sigara
mısırı çok severim ama B kan grubuna göre diyette yasaaklar arasında. metabolizmayı zayıflatıp kilo yaparmışş.
Ama ama ama ama ama kan grubum B.
bi araştırın. ilginç şeylerle karşılaşırsınız.
mesela o çok önerilen tavuk vede domates de yasakk.
gluten içeren tahıllar metabolizmamızı durdururmuş.
hatta fıstık,ceviz gibi kabuklu tohumlar daa yasakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?