İlkokul aşkım :)

Biraz sabret bence ilişki durumu yokmuş ama hoşlandığı yada sevdiği biri olmasın ???
Gerçi olsada cevap vermek zor değil ama ...

canım hayat insanları olgunlaştırabiliyor,değiştirebiliyor... Sakince ilerle.. Naber felan yazma.. ilk mesajın çok kolay bir cümle olmuş mesela.. ama şunu bilki eğer gönlünde bir yer etmişsen zaten allem eder kallem eder yazar seni bulur.. çokta zorlamana gerek kalmaz zaten.. şimdi bekleme zamanı..

haklisiniz yapabildigim tek sey beklemek zaten su an icin..

Son durumlar ne? Yazmadı mı hiç bişey?
yazmadi ve görmedi malesef ben de kendi derdime düştüm bir iki günlügüne sosyal aglardan uzak kalacagim internet,sms vs.kullanmayacagim.iki gün gecti hala bisey yok.

İlkokul aşkı candır ya hiç unutulmaz bence ve yeri ayrıdır bnm için öyle en azından bence ekle faceden sonra konuşursunuz nasipse de bakarsın olur :)

Cokk tatlii yaaa :) istegi kabul etti mi bu arada ? Sevgilisi yoksa konusmanizda bir sakinca yok gibi geliyor bana :)

Cokk tatlii yaaa :) istegi kabul etti mi bu arada ? Sevgilisi yoksa konusmanizda bir sakinca yok gibi geliyor bana :)
istegimi kabul etti.ama bu mesaj attim o an ertesi gun gördu ama hala cevap yok iki günu gecti.iliskisi yok diyor ama sevgilisi olup yazmamis da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…