İlkokul aşkım :)

İlkokul aşkı candır ya hiç unutulmaz bence ve yeri ayrıdır bnm için öyle en azından bence ekle faceden sonra konuşursunuz nasipse de bakarsın olur :)

ekledim kabul etti ama mesajlasmadik ben istegmi kabul ettikten 4-5 dakika sonra mesaj attim ertesi gun gordu ve cevap yazmadi.ben hatta dayanamayip bi daha yazdim ama hala gormedi mesajimi iki gundur.

ekledim kabul etti ama mesajlasmadik ben istegmi kabul ettikten 4-5 dakika sonra mesaj attim ertesi gun gordu ve cevap yazmadi.ben hatta dayanamayip bi daha yazdim ama hala gormedi mesajimi iki gundur.

O zaman bekle artık ve sende ona yazarsa gör mesajını hemen yazma çünkü erkeklerin hemen bir yerleri kalkıveriyor canım dikkat et :)

bence bu sevdadan vazgeçmelisin zira bir bayan bu duruma düşürmemeli kendini...çünkü bir kere yazmışsın cevap vermemiş tekrar yazıyorsun....

şımarta..kapıyı aralamışsın işte içeri dalmak yerine kapıda bekle..yakın ama ilgisiz..yine de tık yoksa..
mandalina portakal haydi bana hoşçakal...
yoksa kalkar bi tarafları...

Hem ilkokul hem ortaokul arkadaşım olan biri vardı. 8.sınıfta hatta çocukluk aşkım olmuştu o biri. Sonra yıllar sonra o biriyle bir yerde kaderlerimiz kesişti. Artık "o biri" değil. Artık hayatımın anlamı. 3 yıldır birlikteyiz. Darısı sana. :)

hala gördüğü halde cevap vermiyorsa ya sevgilisi ya da görüştüğü birisi vardır, zorlama boşver..

Bütün ysayfalara baktım sonuç ne olmuş, iyi haberler vardır umarım diye ama yok.. .. Neyse görüpte yazmaması ısrarcı olmamak gerektiğinin kanıtıdır..

Canını sıkma hayırlısı değildi belki de. Zaten hayırlıysa ve senin kaderindeyse mutlaka seni bulacak. Er ya da geç olacak. Allahtan hayırlısını iste, ille de o deme :)

canım aynı olay benim başımada geldi kısaca bahsediyim sana..

bende ilk okulda bi çocuğa aşıktım hatta ilk okul 3 te gelmişti bizim sınıfa hocada o gün oturma planını yapıyodu ve içimden öyle çok dua ettim ki inşallah beraber otururuz diye ve öylede oldu :) ve sonra 5. sınıftayken başka bi ile taşınmak zorunda kaldık sonra öğrendim ki oda başka ile taşınmış 1 sene sonra ama tabi hala benim aklımda o kadar zaman geçti ve hep içimden derdim 1 kere görsem 1 kere konuşsam napıyo acaba beni tanırmı fln.. Neyse aradan uzunca zaman geçti ben liseden mezun oldum bigün evde facede takılırken aklıma geldi dedim bi bakıyım varmı facede derken evet buldum çok değişmişti ekledim sonra konuşmaya başladık numaramı aldı senin de hissettiğin gibi bende öyle çok beğendim ki anlatamam ama çıkalım bişeyler olsun diye eklemedim sadece o kadar zamandan sonra merak etmiştim.. Gel zaman git zaman derken biz konuşa konuşa sevgili olduk tam 4 yıl konuştuk ayrıca biz farklı şehirlerdeydik aynı şehirde bile değildik..

Veeee şimdi de o ilkokul aşkımla evliyimmm

yani canım kısmetinin nerden çıkacağı belli olmuyo sen yinede şansını dene ekle bide siz aynı şehirdeymişsiniz bence sizin şansınız daha yüksek

ilkokul aşkıyla evliler kervanın bende katılacağım, meğer ne kadar çokmuşuz

hikayeniz icin tesekkur ederim ama daha mesajimi bile görmedi kismet ya belki oluverir :)

insallah ama bizim ki zor gibi gormedi ikinci mesajimi ilkine de cevap vermedi aradan 5 gun gecti

cok zorlanmam ya zaten ama şu var benim mesajimi gordugu gun fazla aktig kalmadi ben de tanimadin falan yazdim ama o mesajimi da gormedi hayirlisi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…