illa 2 çocuk olmamı mı?

ben 35 yaşındayım, kızımı 34 yaşında kucağıma aldım, şimdi kardeşi geliyor inşallah. Rabbim zorlukla beraber kolaylığını da veriyor.

Ben bu sozlerinize kesinlikle katiliyorum.mesela zorla dugun yaptilar esimle evlenirken.biz sadece nikah Istemistik.ben ne yalan soyliyim cocuk buyutme sorumlilugunun altina girmekten cekinende biriyim ama suan esim ve bana baski var cevreden..bizi bize birakmiyorlar.buyuzden akrabalardan hep kaciyorum.30yasimda evlenene kadarda evlenemedin baskiisi yapiyorlardi.insanlara en buyuk zarari yine insanlar veriyor.

Kardes kan can degildir.ben kiz kardesimle gorusmuyorum 1yildir yuzunu gormedim.yillardirda aramiz yok.bir derdim olsa dunyadada bir o kalsa yine destek beklemem.anlayacaginiz kardes destekte olur kostekte bunun hic bir garantisi yoktur.eger 1.cocuga verdiginiz Ilgi sevgi ve maddiyati 2.cocuga veremeyek en basitiyle 1.sinin eskilerini simdiden biriktirip 2.cocuga saklayacaksaniz uzulen siz olacaksinizdir.benim fikrim budur...

Ben calismadigim halde iki yavrumun yas arasi 5.5
ki siz calisan bir annesiniz hayatunuz tamemen ona gore duzenlenicek
dusunmemekte haklisiniz
Kaldiki yavrunuz henuz iki yasinda hem ia hem ev hem iki cocuk derken ikisinede kaliteli zaman ayirmqk oldukca zor olaabilir
Ikinci cocuk icin bence daha zaman vad

genel olarak ikinck cocuk siye soraraaniz evef biz ilk cocukta sevmeyi anneligi tum duygulari doya doya yasiyoruz belki gerek yok denilebilir.
ama yavrularimizi kardes sevgisunden mahrum etmek o haklarini ellwrinden almak haksizlik gibu geliyor

kardes candir.....

bence bu ailenın evlatları yetıştırmesınde onların kışılıklerınde etkı sahıbı olmasında gızlı.
benım ıçın kardesım hayatta sahıp oldugum en onemlı varlık.tabıkı kızımla bırlıkte
kardesım olmasaydı o kadar arkadasım olmasına ragmen kendımı hayatta yapayalnız hıssederdım

Henüz birinci çocuğuma hamileyim ben çalışmıyorum şuan ama çocuk biraz büyüyünce çalışmayı düşünüyorum yaşım 25 ikinciyi de Allah nasip ederse 4,5 sene sonra yani birincisi okula başlayınca yapmayı düşünüyorum tek çocuk kalmasından yana değilim ama bir iki sene gibi kısa bir sürede olursa hem ben iki bebekle çalışamam kv bakacak ama ikisine nası baksın kadın, hem de kıskançlık problemi çok yaşanıyor benden 1 yaş küçük kardeşim var ordan biliyorm 😊 bence sen de kızını biraz büyütüp borçlarınız biraz hafifleyince yapabilirsin ama acele etme çevrene bakıp da henüz yaşın genç 35e kadar vaktin var yani öyle düşün 😉 ama ilerde zaten büyüyünce çocuk yapmak isteyeceğini düşünüyorum, başkası istedi diye yapılmaz bence sen haklısın

Sevgi dolu bir ailede hiç rastlamadım düşman kardeşlere..
Siz çocuklarınızı sevgi ve saygıyla büyütüp bencilliği aşılamazsanız kanda olur kardeş,canda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…