- Konu Sahibi egyptprincess
-
Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis.
Elleri o kadar uzun ki hemen konuyu olcup bicip cok buyuk meziyetmis gibi bu sahte bakin gorun modundalar.
Acaba bu kisilere birileri soruyor mu ki "ya ayten(isim ornektir Ayten'ler alinmasin) kiz gel su konuyu oku bir yol goster bu konu gercek mi sahtemi ona gore yazacagim"
Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir.
Saygilar
Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis. (konu disi mesajlarindan da ceza yediklerinde site yonetimini sucluyorlar)
Elleri o kadar uzun ki hemen konuyu olcup bicip cok buyuk meziyetmis gibi bu sahte bakin gorun modundalar.
Acaba bu kisilere birileri soruyor mu ki "ya ayten(isim ornektir Ayten'ler alinmasin) kiz gel su konuyu oku bir yol goster bu konu gercek mi sahtemi ona gore yazacagim"
Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir.
Saygilar
Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis. (konu disi mesajlarindan da ceza yediklerinde site yonetimini sucluyorlar)
Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir
Saygilar
anlasılan bu sıtede hak ve ozgurlukler sınırlı.kımse fıkrını beyan edemıcek hele helekı karsıt fıkırler susup oturacak.eger karsıt fıkrını soelrsen sıte yonetımıde dahıl herkes hor gormeye baslar.demekkı anlatılanlara ınanmıyorum demek kotu ıcerıkmıs.eger bı forumda sıte sahıbı bıle ayrım yapıyorsa ben daha ne deyım.bukadar ragbet goren tıklanan bır sıtenın sahıbı nasıl oluyorda taraf tutuyor.en objektıf olması gereken kısı sızsınız kazen bey.bole alay eder gıbı verdıgınız cvplar sızın yasınıza ve konumunuza hıc yakısmıyor.sımdı ben fıkrımı soeldıgım ıcın kaç yıla mahkum edıldım?karsıt fıkırlıler susun sesınızı cıkarmayın yasakkk.ceza varmıs.
yıllardır siteyi takip ederim ilk yorumum size olduartık dayanamadım
siz konu sahte derken özgürlükleri kısıtladığınızı düşünmüyormusunuz ? Kazen hanım isim vermemiş ama siz iyiki üzerinize alınmışsınız sabahtan beri sizin zırvalıklarınızı okuyoruz. Kısaca konu gerçek veya sahte sana neoku geç
çok mazlum gördüm sizi
Kib yapılmış mı?
Kib'lik bir durum yoktu aslında ama demek ki yapılmış...
canım kazen erkek
Gercekten miiiiiiiii
evet 2 yonetıcı erkek canım
foruma kaydolurken her yeri arastırmıstım
ki daha oncesınden takıp ederdım sıteyı
sız hıc arastırmadınız mı yonetıcı lıstesını
Merhaba
Ben akil vermeyecegim ama pazartesi yapilacak olani sizinle paylasayim. Konuyu emniyet teskilati ile paylasip once size, oradan da aileye ulasilip devletin bu konuya son noktayi koymasini saglayacagim.
Bilginize.
Not : Hatta forumda emniyet mensubu bir cok uyemiz var kendilerinden bu konunun uzerine gitmesini rica ediyorum. Bu alenen suc duyurusudur.
Ortada pes denecek bir sey goremedim acikcasi
Mesaj sayisi dolmamis mesaj atamiyorum
siz bana ulasin demis
Sizce ne demeliydi?
Ben konumun arkasındayım. Ya Allah aşkına hangi fake konusunun arkasında durur bu kadar? Ya da hangi fake ne amaçla bir kız çocuğunu anlatır? Ya siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım her gün her gazetede inanın daha beter en az bir olay vardır. Vicdan sahibi bir insanım ben sadece... Sizin insanlara güven seviyeniz mesaj sayısıyla doğru orantılı bunu anladım. Siz de yeniydiniz foruma katıldığınızda ben de bir gün binlerce mesaj sahibi olduğumda her yeni insana fake muamelesi mi yapmalıyım.
Ben yetim ve zeka geriliği olan bir kız üzerinden yalan söyleyecek bir insan değilim. İster inanın ister inanmayın..
Avukat arkadaşım özel mesaj atamıyorum henüz bana siz ulaşırsanız görüşürüz telefonla...
Sitenin herhangi bir bölümünde herhangi bir sebepten açılan konuların hepsi veya bir kısmı sahte olsa bile sizin bunu topikte dillendirmeniz yasak. Kötü içerik bildirimi yapılması için bir buton koymuş sağolsun adminlerimiz.
Eğer konu dışı mesaj yazılmışsa,
Hakaret, tartışma, polemik varsa,
reklam ya da satış yapılıyorsa,
konu veya mesaj içeriği silinmişse,
2. üyelik alınmışsa,
Dalga geçmek için konu açılmışsa topiklerde bunları yazıp topiğin içeriğinden sapmasına sebep olmak yerine o kötü içerik butonuna basıyorsunuz.
Ayrıca, Kazen bey karşıt fikirleri yazmanıza ambargo koymamış, yazılanları çarpıtmayın, konuya saygın bir lisanla fikrini yazmanız başka bu konu sahte, üyede sahte, sen bizimle dalga mı geçiyorsun vs. yazmak bambaşka...
Bilmeyenler ve bilipte hatırlamak isteyenler için kötü içerik butonu üyelerin yorumlarının sol alt kısmında siyah üçgen ikondur.
canım kazen erkek
erkek mivajinusmusu tecrübelerimizle birlikte yenelim diye bir konunun sahibi değil miydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?