Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

bende anlamadım..
yardımcı olup yol göstermek ısteyenler gıtmıs..
konu fake mı degıl mı olayına dönmüş..
fake olsa nolur,olmasa nooolur?
bunların ülkemizde yaşanmadığı anlamına mı gelir:S

bence konu sahıbını bırakıp,olaya ne yapılabılecegını tartışın..

konu sahte ya da değil bilmem ama

konuyu açan kişi evli olduğunu söyleyip profil bilgisinin bekar olduğunu yüzünlür

benimde profilimde bilgilerim kasti olarak farklı şeyler yazılı

bundan yola çıkarak konunun sahte olduğu pek anlaşılmaz

bimer denen bişey var oraya yazın illa adınızı bilgilerinizi belirtmek zorunda değilsiniz

yazmayıverin ozaman
hiç olacak iş mi burdan size iletişim bilgisi verilsin
sizin kadın satıcısı olmadığınız ne malum (örnek olarak verdim sadece ,sizinle alakası hiç yok)burda kimin ne olduğu belli mi
kimse kandırmasın kendini burası türkiye
o mesajlarla polise gitse konu sahibi sen mi satıyorsun kızı diye içeri alınır
o abiye önlem almazlar da bunu yaparlar
kraldan çok kralcı vardır ülkemizde

o kanser konusunun da sahte olduğunu anlamak için konu sahibinin 2 eski konusuna bakmak yeterdi
hatta narmik buralardaysa özelden onunla bu konuyu konuşmuştuk onaylayabilir
her konuya fake fake diyenler (size özel değil) bununla ilgili sayfalarca tartışmalar yüzünden artık konular okunmaz oldu
inanıyorsanız okuyup geçin lütfen

bu ülkede böle şeylere göz yumulmaz diyenlere ahahhahahaha diyor
ve ekliyorum tek bir akşam bi haber izleseniz
veya müge anlıyı
bu ülkede neler olduğunu görürsünüz
iyi tanıdığınız bir rehber öğretmen varsa bir sorun bakalım bu ülkede ailelerin ,okul yönetimlerinin ,görevli mercilerin göz yumduğu ne olaylar dönüyor
burda biraz olsun anlatmaya çalıştılar ama anlamadınız
bunun tek çözümü görülüyor ki bıkmadan usanmadan şikayet etmeniz
olmadı basına duyurmanız
rezillik çıkmadan önlem alınmaz çünkü
maalesef

Son düzenleme:
Ayrica Bimer diyorsunuz da arkadaslar Bimere yapilan sikayetler icin
makam atlanmamasi gerekiyor
ve bu suc sayiliyor

kaldi ki bimer kendisine gelen mailleri de ilgili birime yonlendiriyor

Konu sahibi bunu dikkate alin lutfen...

Son düzenleme:
Ortada pes denecek bir sey goremedim acikcasi

Mesaj sayisi dolmamis mesaj atamiyorum
siz bana ulasin demis

Sizce ne demeliydi?

Ben o onu görmemişim,sizin demenizle farkettim simdi. Zaten pes yani dediğim mesajı başka bir arkadaş için yazmıştım. Bende mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için..

asıl ben sıze guluyorumm kahkahalarla.burası dallasmı teksasmı arkadasım.ulkede neler olup bıttıgını emın olun bı tek sız bılmıyorsunuz.sızın anlattıgınız kadar cıgrından cıkmıs bı ulke olsaydı evınızde refah ıcınde oturuyor olamazdınız.
ayrıca benım gorusum bana aıttır.yazıp yazmama konusunda kararıda ben verırım sız deıl.sız nasıl ınandıysanız ve buna hakkınız varsa ben ınanmadıgımı soledım ve buna hakkım var deılmı?dusuncelerımı solemeye hakkım olmalı.sızın gıbı dusunmeyenlere bıraz daha toleranslı olabılırsınız.
ayrıca o avukat arkadas yardımcı olmak ıstedı ıletısım bılgılerını ıstedı.eger kendı kendıne burda akıl fıkır bılmem ne sormakla o kıza faydası olmaz degılmı.yardım edebılırım dıyen ınsanlarla ıletısıme gecsın o halde.
''sizin kadın satıcısı olmadığınız ne malum (örnek olarak verdim sadece ,sizinle alakası hiç yok)burda kimin ne olduğu belli mi'' demıssınızya evet aynen katılıyorum kımın ne oldugu bellımı soledıklerı koca bı yalanda olabılır sonucta sızınde dedıgınız gıbı ne oldugu bellımı?

doğru veya değil bu çirkin konu silinmeli.midemiz bulandı!

Ayrica Bimer diyorsunuz da arkadaslar Bimere yapilan sikayetler icin
makam atlanmamasi gerekiyor
ve bu suc sayiliyor

kaldi ki bimer kendisine gelen mailleri de ilgili birime yonlendiriyor

Konu sahibi bunu dikkate alin lutfen...
shçek personeliyim ben bimer için sinsileye gerek yok

Son düzenleme:

Tüm mesajları,özellikle son yazılanları okumadım ama adımın geçtiği yeri okudum..Evet seyyahalemi ile kanser konusunu konuşmuştuk biz...Bir zamanlar tiroid kanseri başlangı yüzünden tedaviler görmüştüm.............

Merhaba
Ben akil vermeyecegim ama pazartesi yapilacak olani sizinle paylasayim. Konuyu emniyet teskilati ile paylasip once size, oradan da aileye ulasilip devletin bu konuya son noktayi koymasini saglayacagim.
Bilginize.

Not : Hatta forumda emniyet mensubu bir cok uyemiz var kendilerinden bu konunun uzerine gitmesini rica ediyorum. Bu alenen suc duyurusudur.

yorum bile yapmak guc, lakin ben nedense fazla sasirmadim Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi.

evet kazen bey bu cok iyi olacak.
konu elbette ınanıp ınanmayanlar degıl ama gerceklıgını ınsanların gormesı acısından da iyi olacak

tabi keske boyle seyler hic olmasa :26:

Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis. (konu disi mesajlarindan da ceza yediklerinde site yonetimini sucluyorlar)

Elleri o kadar uzun ki hemen konuyu olcup bicip cok buyuk meziyetmis gibi bu sahte bakin gorun modundalar.

Acaba bu kisilere birileri soruyor mu ki "ya ayten(isim ornektir Ayten'ler alinmasin) kiz gel su konuyu oku bir yol goster bu konu gercek mi sahtemi ona gore yazacagim"

Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir.

Saygilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…