- Konu Sahibi egyptprincess
-
Size göre her yeni insan yalancı zaten, hikayesi ilginç her insan fake.. Ben doğru söylüyorum Allah da biliyor, ben de...
arkadaşım bu arada dikkatimi çekti bu yazışmalar yapıldığı gün çekilmiş sanırım. kız yazışmaları sizin evinizde yapamayacağına göre (arka masaya geç vs) kafam karıştı doğrusu...
Mesajları normal mesaj kısmından açıp prtsc sysrq yapmış arkadaş.
Ama bende size katılıyorum bunlar zekası geri olduğundan kaynaklanan bir şey değil.
Bilerek ve isteyerek yapıyor, şimdi daha net her şey...
Konu sahibi önceki mesajımda dediğim gibi bu kanıtları alın ve egm ye gidin.
Çünkü kızın yaşı küçük ve bunun saflığından yararlananlar olacaktır
Korumaya alınması lazım
Çocuk zihinsel engelli değil ama zekasının geride olduğu kesin okulda da kaynaştırma öğrencisi dediğim gibi. Kendinizi biraz yerime koyun biz onlara tamamen kayıtsız değiliz bilakis yardımcı olmaya çalışıyoruz... Zaten buraya yazma nedenim bu duruma kesin bir çözüm bulmak istemem. Kendim bir çözüm bulabilseydim buraya yazmazdım. İstediğim tek şey bu çocukların iyiliği. Kayıtsız kalıyor olsaydım burada işim olmazdı inanın. Ayrıca çalacak kapı bırakmayanlar lütfen o kapıların adreslerini telefonlarını belirtsinler.
Arkadaşlar az önce evime 2 sivil polis geldi. Eşim ben komşum hep beraber konuştuk. Söylediklerini aynen aktarıyorum: "Çocuğun velayeti abisindeyse kolay kolay müdahale edemeyiz ancak polise intikal edebilecek ciddi olayların olması lazım dedi. Olanları anlattık. İsimlerini aldı kayıtlardan bakacağım dedi. Bir daha evinize almayın bilgisayarınızı telefonunuzu vermeyin dedi. Sosyal Hizmetlere rapor sunarız en fazla şu an dedi." Gitti.. Daha da bir şey yapmayacağım onlar hakkında.. Sorumluluğumu attığımı düşünüyorum yeterince tehlikeyi göze aldım benim de çocuklarım var ve çevremiz gerçekten tekin değil.
Okuduklarım karşısında hiç şaşırmadım inanın
Sadece içim bir kez daha cız etti
Kaynaştırma ögrencisi ise mutlaka tanı almıştır.
Hafif düzeyde (eğitilebilir) zihinsel engellidir...
Yalnız konuda dikkatimi çeken bir şey oldu.
Bu çocuk daha önce de yurttaymış,
aile bakabilecegini ispatlayıp geri almış yurttan...
Şimdi asıl sorun burada. Yurda verilen bir çocuk öyle hemen aileye geri teslim edilemez.
Özellikle de engelli oldugu zaman...
Shçek iyi bir araştırmadan sonra çocugu tekrar ailesine verir ve zaman zaman da kontrol eder.
Takibi bırakmaz.
Bu kısım önemli. Madem bu çocuk yurttan tekrar ailesine verildi o halde Sheçk'in takip etmesi gerekiyor.
Ediliyor mu haberiniz var mı?
Çünkü herhangi bir ihbar durumunda bir daha geri verilmemek koşuluyla çocugu geri alırlar...
O nedenle mutlaka arayıp bildiriniz..
Kızın bu anlattıklarının bir kısmı dogru olabilir, fakat genelde ilgisiz bir ailede,
ailen ilgilenmiyor,
komşular ilgileniyor, dikkat çekmek amacıyla ailesini bu şekilde kötüleyip,
yalana başvuruyor olabilir...
Yurda tekrar gittiğinde de emnim sürekli yurttan kaçma eğiliminde olacak ve çogu zaman kaçacak...
O kaçtıgı zamanlar da yine başına kötü olaylar gelecek.
Birlikte oldugu adamlar hapse girecek, o ama o çocuk bu davranışından vazgeçmeyecek...
Çünkü tüm bunları normal bir psikolojiyle degil,
tamamen ona bu ögretildiği için yapacak...
Malesef zaman zaman sürekli şahit oldugum durumlar bunlar
Yapacagınız tek şey lütfen ihbar edin, Shçek ya da polise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?