- Konu Sahibi egyptprincess
-
Dün konu açıldığı vakit konu sahibesine ilk "yalan söylüyorsun" diyen ben oldum fakat tepki aldığımı gördüğüm için konuda daha fazla yazmadım..
Bu konu fake..
Ama bu konu..Anlatabildim mi?
Böyle olaylar yaşanmıyor mu? Daha da rezilleri yaşanıyor maalesef..
Ve ne acıdır ki bir çoğunu gazetelerde okuyor, televizyonlarda görüyoruz..
Ama biraz zaman geçince kendi hayatımıza dalıyoruz ve unutup gidiyoruz..
Sadece üzülmekle" ah vah" etmekle kalıyoruz kısacası..Acıyı da sadece çeken biliyor..
Bu konunun fake olduğuna dair son bir şey söylemek istiyorum...
Konu sahibesinin profilinde kendisi bekar ve öğrenci..
Fakat dün şöyle bir iletisi var..
"Arkadaşlar az önce evime 2 sivil polis geldi. Eşim ben komşum hep beraber konuştuk"
Yanılıyor olabilir miyim? Tabi olabilirim..
Ama umarım yanılmıyorumdur..Umarım bu konu gerçek değildir..
Zira bizim okurken nefesimizin kesildiği bu olayın gerçekten yaşandığını düşünmek dehşet verici..
bu konunun ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum ama kesinlikle bi yerlerde yalan var o kesin,,,bu tarz şeyler olmuyomu mutlaka oluyor belkide daha beteri ama 2.ağızdan birinin bukadar ayrıntıyı bilmesi şaşılcak iş doğrusu,yada bu kişi 1.ağız....
arkadaşlar konu fake ya da değildir buna bişey diyemem..ama bundan daha beterlerini duyduğumuz bir toplumda bu konuda yadırganmamalı aslında..
konu sahte bile olsa en azından vereceğimiz önerilerle birilerine yol gösterebiliriz,belki buraya konu açmaya derdini paylaşmaya cesareti olmayan birileri yazdıklarımızdan etkilenip harekete geçebilir.
ben bu açından düşünüp cevap vermenin daha doğru olacağını düşünüyorum..yoksa sahte bir konudan kim nasıl bi tatmin yaşar da böyle şeyler yapar bilemiyorum.
Çocuk Hizmetleri'nin 183 no'lu telefonunu arayın. Bunları aynen anlatın. Semtinizin emniyet müdürlüğüne veya il sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurabilirsiniz. Kızın akli dengesi bozuksa -ki öyle görünüyor- acil müdahale pedagogu gönderirler. Bilgisayar ve telefon kayıtlarının incelenmesini isteyin.
Gerçekten de burada böyle bir sahte konu açmamın nasıl bir amacı olabilir. Sizlerden öneri almak için açtım bu konuyu ama böyle tepkiler aldığımdan dolayı pişman oldum resmen.
Dün konu açıldığı vakit konu sahibesine ilk "yalan söylüyorsun" diyen ben oldum fakat tepki aldığımı gördüğüm için konuda daha fazla yazmadım..
Bu konu fake..
Ama bu konu..Anlatabildim mi?
Böyle olaylar yaşanmıyor mu? Daha da rezilleri yaşanıyor maalesef..
Ve ne acıdır ki bir çoğunu gazetelerde okuyor, televizyonlarda görüyoruz..
Ama biraz zaman geçince kendi hayatımıza dalıyoruz ve unutup gidiyoruz..
Sadece üzülmekle" ah vah" etmekle kalıyoruz kısacası..Acıyı da sadece çeken biliyor..
Bu konunun fake olduğuna dair son bir şey söylemek istiyorum...
Konu sahibesinin profilinde kendisi bekar ve öğrenci..
Fakat dün şöyle bir iletisi var..
"Arkadaşlar az önce evime 2 sivil polis geldi. Eşim ben komşum hep beraber konuştuk"
Yanılıyor olabilir miyim? Tabi olabilirim..
Ama umarım yanılmıyorumdur..Umarım bu konu gerçek değildir..
Zira bizim okurken nefesimizin kesildiği bu olayın gerçekten yaşandığını düşünmek dehşet verici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?