Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

ben konunun sahte olduğuna ınanmıyorum
enıştem emnıyette çalışıyor, öyle şeyler anlatıyor kı
ağzım açık kalıyor
ülkemızde malesef bazı gerçekler var
devletın sorumsuzluğu, aıle içi cinsel istismar gıbı vs.

ben sıze kızamıyorum, belalı tıpler bulaşmak ıstemıyorum dıyorsunuz
tamam eyvallah
ama bu kızın o evden kurtulmazı lazım
sadece kızın değıl, erkek kardeşınınde...

burası neresi, nasıl biristanbul, nasıl bir türkiye, nasıl bir dünya oldu ya rabbim.. biz hangi dünya için çocuk yetiştiriyoruz. sen bizleri ve çocuklarımızı muhafaza et ya rabb.. alllah sonlarını ıslah ve hayr etsinnn

Elbette ki polis herhangi bir kanıt olmadan işlem yapamaz.

En azından takibe almalı diye düşünüyorum.

Peki bu takip sırasında hiç mi kıza sormuyorlar bir şeyler?

Okulumuzda aynen bu durumda olan iki kardeş vardı.
Anne uyuşturucu kaçakçılıgından cezaevindeydi.
Anne hapse girince çocuklar yurda verilmiş.

Sonra anne hapisten çıktı, çocukları aldı yurttan.
Ve o ara ara yapılan takiplerde annenin yine çocukları uyuşturucu kaçakçılıgında,
kurye olarak kullandıgı ögrenildi ve tekrar Sheçk himayesine alındılar..
Anne yeniden hapse girdi.

Şayet gerçekten böyle bir şey varsa siz bilgilendirmenizi yapın, eminim takibe alınır ,
ve en kısa zamanda olay çözümlenir...

Konu sahte degil bence de.
Çünkü çok daha kötü olaylara şahit oluyoruz...

Doğal olarak böyle bir ortamda büyüdüğü ve yaşadığı için psikolojisi kesin bozukdur bu kızın duygusal zekasıda gelişmemişdir sevgisiz böyle kötü bir hayattan ötürü ama saf olduğunu sanmıyorum hani saflığından gidipde hamile kalmak istiyorum falan dememişdir işçilere çünkü daha bu yaşda hayatı boyunca görebileceği herşeyi görmüşdür ilk cinsel ilişkisinide yaşamışdır diye düşünüyorum yazık gerçekden çok yazık.Bana göre bu saatten sonra yapabileceğiniz birşey yok çünkü devlat bile himayesine alsa emin olun ordada değişen birşey olmayacakdır kızda aynı şekilde ordada davranacakdır ve bu durumdan istifade etmek isteyen bir dolu şerefsiz çıkacakdır sizse tek başınıza naapabilirsinizki keşke henüz daha çok küçükken birşeyler yapılabilseydi.Sizide takdir etmemek mümkün değil gerçekden çok duyarlı davranmışsınız abisiyle kardeşiyle olan durumuna gelince umarım doğru değildir

konunuzun başında polise intikal eden olayların olduğundan bahsetmişsiniz
poliste bunların kayıtlarının olması lazım
bu kayıtlar doğrultusunda neden birşey yapmadıklarına anlam veremedim açıkçası:26:

Çünkü olay kızın başka insanlarla olan ilişkilerinden dolayı polise intikal etmiş,
aile yüzünden degil.

ama bu olayların yaşanması aile-yani abi kıza bakamıyor anlamına gelmezmi :26:

Gelmiyor işte.

Nasıl ki Sheçkte kalsa bile yine yurttan kaçıp aynı şeyleri yaptıgını varsayarsak,
o zaman Sheçk kıza bakamıyor anlamına gelmediği gibi...

Bu arada;
Kızın zihinsel engelli oldugundan şüphe duyulmuş,
yazışmalardan dolayı sanırım.

Şaşırmayın :)
Hafif düzeyde zihinsel engelli bireyler de normal insanların yapabildiği pek çok şeyi yapabilirler.
Hatta daha fazlasını...

Son düzenleme:
yapılacak şey çok basit bu aileyi sosyal hizmetlere veya bu konularla ilgilenen kurum hangisiyse ona ihbar edeceksiniz çocukları alacaklar

tabi bu bir çözüm olacaksa çocuklar yurttn kaçmaycaklarsa 18 yaşına gelince sokakta kalmayacaklarsa...

Kızın içinde bulunduğu yaşam tarzı hiç hoş değil tamam ama bence kızın kesinlikle bir psikiyatri doktoruna götürülmesi lazım. anlattığınız her şey, kızın bu rahatsızlığa sahip olduğunu düşündürdü bende.
böyle bir tanıdığım vardı. üstelik onun annesi babası yanında normal bir hayatı vardı. kız sürekli başka erkeklerle konuşuyor, sevgili olmak sitediğini hiç tanımadığı kişilere söylüyordu. kızı kullanmak isteyen çoktu haliyle.
aynı şey bu kız içinde geçerli. Manik bir kişiliği var ve tedavi edilmesi lazım

inanılmaz birşey bu ya gerçekten inanamadım gerçek olamaz cidden şok edici şeyler Allahım neler var böyle hayatta gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım

ya arkadaslar demeyım demeyım dıyorum ama demedende duramadım.
1.konuyu acan kısı uzun suredır takıp edıyorum dıyor ama hesap daha bı kaç gunluk.hadı dıyelım uzun suredır mısafır olarak takıp ettın ki sanmıyorum okadar takıp ettıgın bı foruma ıllakı uye olursun.
2.konu sahıbı bayan yada her ne ıse bılemıcem ole tutarsızkı ole bellı oluyokı sonuna kadar okudum sorulan sorulara ıkın sıkın cvp verıyo verdıgı cvplarda 3 sayfa oncekı soyledıgı seylere uymuyo.
3.böle hıkayeler elbettekı vardır bı suru ınsanın basına gelmıstır allah evlatlarımızı korusun amma velakın konuyu acanın canı sıkılmıs napsam etsem demıs böle bısey aklına gelmıs burda ınsnalarla alay etttıgını sanmıs.eger gercek olsaydı bukadar tıutarsız sacma sapan cvplar vermezdı.
4.herseyı ole ıyı bılıyokı sankı kendısı yasamıs arkadas ınce ayrıntısına kadar yok efendım bacagını ellemıs gogsunu ellemıs buna kadar bılmesı mumkun deıl yarattıgı kahramanı sozde dengesız saf ama ole olsa bıle gecıpte 14 yasında bı kız ben bacamı goguslerımı ellettım demez aga dıyemez.ancak cok yakın bı kız arkadasına soelr kalkıpta komsu teyzeye solemez.bukadar ayrıntı anlatmazz.bukadar ınce dıdık dıdık ayrıntıyı bılmesı hıc mantıklı deıl.
5.olay polıse ıntıkal etmıs bılmem ne olmus ama kımse ılgılenmemıs bu dedıgın mumkun deıl tum bu sıkayetlkerden sonra o kız cocugunu devlet o evde bırakmazdı.neymıs abısındeymıs vekalet o yuzden bısey yapamazlarmıs.gec onu sen cocuguna ıskence ettıgınde anne babanın elınden alıyo devlet.burda turk polısını de resmen asalama var.ulkemız bukadarda duyarsız deıll.o kızı devlet yetkılılerı gelır ceker alır o abının elınden bırakmazlarr.
6.buraya sozum ona kanıt dıye ekledıgın resımler yazısmalar varya cok kolay bulunur onlar hıc zor deıl.ısımlerın uzerınıde guzel kapatmısın masallah cınsıyetıne gore pembe mavı bıde renk vermıssın.profesyonelce :))) fotoshop harıkası masallah :) uzerıne basıt bı cızık atabılırdın okadarda ozenmıs olamazsın degılmı?

SINIRIM BOZULDUYA RESMEN KIMSE KUSURA BAKMASIN GUCENMESIN AMA BU INSANIN SOLEDIKLERI DOGRU DEGIL.BU TIP HIKAYELER ELBET VARDIR HATTA DAHA BETERLERIDE VARDIR AMA BU ACILAN KONUNUN GERCEK OLDUGUNA KIMSE BENI INANDIRAMAZ.

kanım dondu okurken ,bu resmen bı dehset.

kucucuk bı kızın hayatı resmen goz gore gore kararıp

gıdıyor .ustelık o daha cok kucuk

ayy gercekten cok etkılendım ve gozyaslarıma hakım olamadım

sizı de tebrık edıyorum ,boyle bı duruma goz yummadıgınız ıcın

duyarlı bı anne gıbı davranıp elınızden gelenı yapmaya calısıyorsunuz

ınsallah canım o kıza bı sekılde bı sahıp cıkılır .cocuk esırgeme kurumları

bana cok saglıklı gelmıyor acıkcası ,o kurumlarda da neler oldugunu goruyoruz

malesef .daha guvenılır bır yuvaya ıhtıyacı var o yavrucagın

ama nereye .ınsallah bı yol bulunur cnm .mutlaka haberdar et bızı .

ayrıca bu kız gıtmıs ınsaata cocuk ıstıyom ben demıs bırıde cıkmıs 40 yasında adam hadı yapalım demıs göya.pekı bunu sana kızmı anlattı yoksa o ıscımı anlattı.kız geldı sana ben böle dedım oda böle dedı mı dedı.cok ılgınc.o ınsaatta hıcmı sereflı ınsan yoktu bu kıza sen napıyosun demedı.o numarasını veren vatandasa dur arkadas napıyosun sen dıyen bı tane adamdamı cıkmadı.ozaman o ıscıyıde sıkayet etseydınız.bukadar duyarlısınız kendınızı parcalıyosunuz madem.kız okadarını anlatmıs kım oldugunuda solerdı.degılmı.bırak allah askına ya.

Tepki alırım diye bunları demek istemedim. Ama aynen bende böyle düşünüyorum. Bana hiç inandirici gelmedi. Konu sahibi kusuruma bakmasın kendi fikirlerimi söylüyorum. Dediğiniz gibi çok tutarsız cevaplar.. Benimde kuzenim 14 yaşında,ve her seyin farkında. Ve aynen gidipte göğsüme elledi,bacağıma elledi diyemez o çocuk. Gider en yakın arkadasina anlatır. Konu sahibi en ince ayrintisina kadar nasıl oluyor da biliyor anlayamadim. Özür diliyorum eğer doğruysa. Ama bir yerde bir yanlışlık,eksiklik olduğu kesin.

tepkı vermek ısteyen verebılır no problem.arkadaslar konuyu donup bastan bıdaha okusunlar anlarlar tutarsızlıgı.bızım ınsanımız cok vıcdanlıdır.uzulur bunu bılen bole geyıkcılerde pc basında bole hıkayeler uydurur.

Bende aynı fikirdeyim nedense hikaye sdc kız üzerinde, komşu teyzeler eve kamera mı koydu ?
Kız arkı ile birlikte olurken nerede izledi
Mahalle baskısı var dediğimiz bir ulkede o teyzeler sırtını mı sıvazlıyor ki kız anlatıyor bütün bunları
Bu teyzeler kaymakamlığın yolunu bilmiyor mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…