- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi egyptprincess
-
Bende aynı fikirdeyim nedense hikaye sdc kız üzerinde, komşu teyzeler eve kamera mı koydu ?
Kız arkı ile birlikte olurken nerede izledi
Mahalle baskısı var dediğimiz bir ulkede o teyzeler sırtını mı sıvazlıyor ki kız anlatıyor bütün bunları
Bu teyzeler kaymakamlığın yolunu bilmiyor mü ?
Bilmiyorum fake mi gerçek mi? Ben genel olarak yorum yapmadım zaten. Sadece bu gibi durumlarda aranması gereken yerin telefonunu verdim. 2. sayfada galiba yazdıklarım. Sonra konuyu biraz takip ettim.
Bazı arkadaşlar yazışmalardaki kız resmini sormuş. Kimi "başka bir kızın resmini mi koymuş" diye sormuş. Kimi "kızın resmini kaldırın" demiş (kızın kendi resmi sanmış).
Yazışmalardaki kız çok ünlü bir yabancı şarkıcı, oyuncu vs. Bizim 12-17 yaş kızların bayıldığı biri. Ünlü birinin resmini koymuş işte. (O psikolojideki bir kız kendi resmini koymaz mıydı?... diye sordum içimden, bilmiyorum.)
Sorular olduğu için yazdım, bir yere varmak değil niyetim.
konulara fake gözüyle bakmak cok basit.
umursamazsın olur biter.
ama düşünün ya gercekse?
gercek oldugu halde bilmedııgınız icin fake dıyorsanız ya o zaman?
bilemiyorum belki anlatım tarzından dolayı oyle yazdı konu sahibi.yazımdada soledım bu tıp seyler muhakkak vardır dedım.ama bu konunun fake oldugu asıkar celıskılı tutarsız konusmalar.her ayrıntıyı sankı yanındaymıs gıbı sankı dınleme cıhazıyla dınlemıs gıbı bılmesı mumkunmu yaa.
bilemiyorum belki anlatım tarzından dolayı oyle yazdı konu sahibi.
anlatım tarzı ne olursa olsun gercek tektır bıtane gercek vardır.ne tarz anlatırsan anlat degısmez.bı tutarlılık olur degılmı.
anlatım tarzıyla tek olan gerceklıgın ilişkisini kuramadım ama ben zaten yazdıgımı da sadece sana ithafen yazmadım
yani demek istedıgım bu tür seylerin olabilirligi idi.
belli olmaz diyorum bu durumlar.
ee bende onu dedım zaten bole seyler var daha beterlerıde var ama bvurda bıze anlatılan seyın fake oldugunu soledım bole syeler yok demedım.anlatım tarzıyla gerceklık ılıskısınıde sole ızah edeyım.sen anlatım tarzı odur dedınya bende kısaca sunu demek ıstedım anlatım tarzı gerceklıgını olduruyo.fıre verıyo.eger gercek olsa ne tarzda anlatırsa anlatsın gerceklıgı kaybolmaz demek ıstedım.neyse baska bısye solemek ıstemıyorum.ben ınanmadım bunuda soledım.soledıgı seylerın helekı bazılarının mantıga sıgcak yanı yok alt yapısı cok zayıf cumleler kuruyo o yuzden ben ınanmadım.kendı adıma.
gercekse eger soledıklerı versın kızın adresını bızde uzerımıze dusen ınsanlıgı yapalım.hepımız gereklı yerlere sıkayet edelım ozaman.muge anlıya mektup yazalım.programında desıfre etsın barı 14 yasında bı kızın gelecegı kurtulur en azından.bu rezıl hayatına bı cekı duzen verecek bırılerı cıkar.daha ne soleyım
anlatılanlar fake ise konu sahibinin sorunu. zamanımızı alması falan filan hak olayları işte ki bu basit bir şey degıl
ama gercekse artık bizim sorumlulugumuza giriyor.
o yuzden ben ozellıkle bu konularda fake demekten cekınırım
Bizim sorumluluğumuzda degil ki gercek degil.
Gercek ise bu forumda bunu yazıp vakit kaybedenlerin sorumlulugudur bu ?
Basvurulabilecek o kadar alan var ki 155 bile ariyip durumu anlatsalar, ya da isim vermek istemeyen herkes emniyet müdürlüğünün internet sitesi üzerinden isimsiz ihbar yapabilirler adresi verip.
O yüzden bu tarz seyler sanaldan çözüm bulunacak seyler degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?