İllegal aşklar

Bişey söylemek istiyorum, bir insan asla değişmez belki birkaç milim yolunda sapma olur ama değişmez. Şimdi size aman ha değişti şöyle böyle gelebilir tabi, bir yakınımdan biliyorum.

Anladığım kadarı ile bu adamın hayatını tam olarak bilmiyorsun..

Günlerce ortadan kaybolur, telefonlarını açmaz sonra da çok normalmiş gibi geri döner ...demişsin..

Sence bu şekildeki bir yaşamı normal gören insan sana ne verebilir ya da nereye kadar güvenebilirsin..??

Bu ortadan kaybolma durumlarında nerde olup ne yaptığını anlatıyormu sana?

ıllegal yaşam illegal insan..demişsin..

Seni de bu çarkın içine çekebilir istemeden..Bu tarz yaşamı olan insanlar ister istemez yakınındakilere de zarar vererbilirler..
Ben olsam böyle bir insandan uzaklaşma yolları arardım..
Bir kere en baştan dürüst olmamış sana , sen sonradan öğrenmişsin geçmişini..

Bana pek sağlam pabuç gibi gelmedi bu insan..
Hayatta öyle yollar vardır ki girdin mi çıkmak o kadar kolay olmaz.

Ayrıca bize verdiğin ayrıntılar da çok net değil..
Yani günlerse ortadan kaybolmak ...ne demek? Böyle birşeyi nasıl kabul ediyorsun sen? Sonrasında sana ne gibi bir açıklama yapıyor..?

biliyorum evet yüzyüze gelince anlatıyor neler yaptığını bazı ayrıntıları veremiyorum burdan fikirlerin için teşekkür ederim

bu adam evli bile olabilir,böyle ilişki olmaz senınkısı saplantı .
kendine gel...

kimliğini görmedim boşandığını biliyorum başka insanlardanda duydum boşanmış olduğunu

:lepi::lepi::lepi:

aynen katılıyorum....

tabiki hayat senin tercihte senin ama önceki yarumumda da dedigim gibi...gün gelir bir gider ve bir dahada gelmesse....
yada sana zararı dokunursa....
o zaman verdigin emege sevgiye üzülüp pişman olmayacakmısın....
yazık degilmi geçen günlerine.

kimliğini görmedim boşandığını biliyorum başka insanlardanda duydum boşanmış olduğunu

daha kimligini görmemişiniz...
başkalrından duymuşunuz o başkalarından sorsanız araştırsanız kim olduguyla ilgili
net bir şeyler ögrenebilirsiniz belki...

yada acaba sizi çeken bu esrarengiz adam oluşumu.....
bir nevi macera..yada gizemli bir hali olmasımı ilginizi çekiyor.?:bbo:

Aşk öyle bir şeyki kıyamet kopacak yada ölüme çare bulundu deseler onun kadar meraketmezsın yada onun kadar önemli olmaz senin için.Evet belki unutursun belki boşver geçer dicek herkes ama o bile gün gelecek canını yakacak çünki sen unutmak istemiyorsun canında yansa o yanında olsun hatta o can yangınına bile değeceğini düşünüyosun.Zaman... bırak ve yaşa... acısıda tatlısıda senin seçimin... bu hayat seninnnnnnn...
Ne olursa olsun aşk seni bulmuşşş tadını çıkarrrrrrrrrrr...

araştırdım doğru olduğunu biliyorum çıkart kimliğine bakacağım demedim ama 6yıl olduğunu ayrıldığınından bu yana biliyorum.diğer konularda esrarengiz oluşu hiç hoşuma gitmiyor normal olması için her gün dua ediyorum yaşamayan bilemez

bazı insanlar dert çekmekten acı çekmekten ve kendine dert yaratacak kişilerle beraber olmaktan kendini alıkoyamaz.huzursuz bir ortamı sen kendin yaratmışsın.

öyle oldu mirka yorumun için teşekkürler umarım güzel şeylerden de konuşacağımız günlerimiz olur arkadaşım

bunca olumsuz parametreye ragmen demek ki bu adamın bu kızı ceken birseyleri var, demek ki birlikte oldugu anlarda oyle mutlu oluyor ki diger herseye katlanma gucunu burdan aliyor. bazi adamlarda ne kadar hayirsiz olsalar da seytan tuyu vardir. Oturup mantıklı dusununce evet hic iyi bir secim degil dersiniz ama birlikte olunca herseyi unutursunuz...Bu da boyle bisey olsa gerek. Ask surdugu surece mantik devreye girmez, ne zaman ki bu adam seni mutlu etmeyi birakip cirkinlesmeye baslarsa yani askini bitirirse iste o zaman mantigin devreye gider. Araya gorusmediginiz uzun zamanlarin girmesi, bu askin bitmemesini sagliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…