araştırdım doğru olduğunu biliyorum çıkart kimliğine bakacağım demedim ama 6yıl olduğunu ayrıldığınından bu yana biliyorum.diğer konularda esrarengiz oluşu hiç hoşuma gitmiyor normal olması için her gün dua ediyorum yaşamayan bilemez
aylar değilde duygu bikaç gün gidiyor bazen açıklamasını yapıyor ben ilk aşık olduğum günlerde bilmiyodum kim olduğunu daha hem kendisi hem çevresi açıkladı tam olarak tanımadan aşık olmayı engelleyemedim neden bilmiyorum.gerçekten zor bişiy yaşıyorum ama bunu şikayet olarak alma düzelse değişse ki bunun için çabalıyor çok daha mutlu olurdum katlanmak bazen olanlara zor evet ama sesini duyunca herşey bitiyor gelecek korkusu nun dediği gibi belkide mantığım devre dışıdır şuan
aylar değilde duygu bikaç gün gidiyor bazen açıklamasını yapıyor ben ilk aşık olduğum günlerde bilmiyodum kim olduğunu daha hem kendisi hem çevresi açıkladı tam olarak tanımadan aşık olmayı engelleyemedim neden bilmiyorum.gerçekten zor bişiy yaşıyorum ama bunu şikayet olarak alma düzelse değişse ki bunun için çabalıyor çok daha mutlu olurdum katlanmak bazen olanlara zor evet ama sesini duyunca herşey bitiyor gelecek korkusu nun dediği gibi belkide mantığım devre dışıdır şuan
teşekkür ederim deniz söylediklerini dikkate alacağımdan şüphen olmasın beni düşünerek yazdığın belli iyi niyetin için tekrar teşekkür ederim
duygu 27 yaşındayım umarım dediğin gibi olur deniz tekrar tekrar harikasın duygu ve senin samimiyetin muhteşem
umarım iyi olur herşey iyi dileklerin için çok teşekkürler çok çok güzel günler yaşarsın umarım duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?