illet eşim, illet işi, illet işsizliği..

Ben OKURKEN KENDİ EDİLEN Mİ BAHSEDİYOR BU KADİR dedim

Benim eşim de aynı canım araba satmaya çalışıyor güvercin satıyor bide pimapen işleriyle uğraşiyor hiçbir yardımı yok ama ben memurum evde bebeklerim bakıyor ben boşanmayi dusunmuyorum

Çocuklarınız küçük mü, kv falan bakamaz mı? Siz dukkanda dursanız, o da çiftlikle uğraşsa nasıl olur? Bakkal işi yapmasını bilene her zaman kazançlıdır aslında.
Kız COLIN seni seviyorum hakkını helal et seni erkek sanmıştım

Keşke her üyenin böyle bi yazım tarzı olsa anlaşılır akıcı ve de komik bayıldım valla :)
Yerden göğe kadar haklısınız ama işte amalar var malesef.
Siz boşansanız bile bu adamdan nafaka alamazsınız çocukların nafakasını bile ödeyemez ki.
Yargılamak asla değil ama işte iki bebeyle çalışmanız pek mümkün görünmüyor malesef.
Yapılacak tek şey çocukların büyümesini beklemek gibi.En azından kreşe gitme aşamasına gelirler ve o zaman siz de çalışırsınız.
Bu süreçte de eşiniz bir nebze olsun akıllanır diye umalım akıllanmazsa da boşanırsınız artık.

Evde kocanın olmamışı 2 bebeğinız üstüne is sorunu sizin psikoljnizi bozmuş bence bosanilacak bir durum yok gibi ama siz daha ii sini bilirsiniz benim eşim mudur ve sabah 9 akşam 10 ramazanda 10 11 çalışıyor ve genelde izin kullanmaz mesela 3 aydır hiç uzun kullanmadi bizde bu kadar yoğun çalışmasına rağmen 3 yıldır bebek istyrz acaba bende mi böyle olcm diyorum eşim geleceği için Yükselmek için bu kadar çok çalışıyor bölge müdürü oluyor ve sürekli şehir dışında olcak sizi görünce çocuk yapmaktan korktum ama eminim eşiniz de böyle olmasını istemzdi sizi kendini daha iyi bir hayat sunmak için bir iş yapmaya çalışıyor kim sürekli koşturmak istesin evinde yan gelip yatmak varken bence maddiyat çocuklar eşinize olan özlem ve biraz dik başlı olmasından dolayı böyle skisip kalmisssiniz Rabbim yardimcin olsun inşallah kV KP anane bir tutam size yardımcı olsalar keşke

İş bulamayan veya ben patron olurum kafasindaki herkes iş kurup köşeyi dönebilseydi azbucuk sermayeyle, herkes kendi işini yapardı.
Esimin işsiz kaldigi donemde, esimin ailesi esimi "abinle iş kurun" diye gazladılar. Ama bu işler sadece sermayeye bakmiyor malesef. Yurutmek, kazanc elde etmek herkesin yapabileceği iş değil.
Eşin yeterince denemiş. Konuş dogru duzgun bir ise girsin calissin biraz kendinizi toplayin.

@zeynones kendinehas @polyanna23 Samsonn ipeqbojuqu @Meggieee K kedi annesi fundy @Elysiums YavruPancar eceezgi C caninfistigi WOLFROG nomunomuchua yesildelisi benyeniyimgaliba P pitho86 K kalbimsenisecti @prayforlosers
kızlar toplaşın tek tek yorum yapmıyım takibi zor oluyor.
Yalnız üşenmedim çağırdım ya tek tek bi öpücüğü hakettim.
Neyse şunu dicem,;

kiminiz bi işe gir çalış kiminiz eşinin meseleği ne, kiminiz dükkanda dur eşine destek ol demiş..
Hemen bi açıklık getireyim konuda ki sorunum maddi sıkıntılarımız değil.
Lanet olsun paraya ben onu takmıyorum, bi şekilde geçiniyoruz.
Benim derdim iş yapmayı beceremeyen ama ısrarla kendi işini yapmaya çalışan bu koca kafalı adamla.
Felaket habercisi gibi her anlattığı işe olumsuz yorum yapıyorum, işin kötü tarafı yaptığım tüm yorumlar tutuyor
Bişey söylediğimde, fikir verdiğimde asla dinlemiyor.
Lan dur bakiyim ne zırvalıyor bu insanlar bile demiyor.
Çok saygı duyduğu bi insan var eniştem, bi gün o dedi ki olmayacak böyle bi konuşayım kocanla.
konuş dedim, konuştu..
dialogu anlatıyorum;
-oğlum böyle olmaz bak yaşın geldi kaça, 2 çocugun var bıdıdbıdbıdbıdbıdbıdı...
+ya enişte öyle değil şimdi, bıdbıdıbıdbıdbıdbıdbıdbıdbıdbdıbdıbdbıdbdıbdıbdıbdıbdbdbdıbdıdbıdbbıdbıdbdıbdııdıdıdıdbdıbdıdbıbdbıbdıdıdbıdbıdbdbıdıdıbddbıdbdbıdbıdbdıdbdb....konuşmanın sonunda eniştemin yorumu;
hay çenenin bağına, ne konuştun arkadaş bi dinle!!

yani dinlemiyor, bi işe gir desem "ben emir altında ÇALIŞMAM" der.
demişliği var yani.
konu gerçekten para değil, yani ben çalıştım çalışınca şu oldu;
maaşımla elektriği, suyu, kirayı yatırdık ben avucumu yalamalara doymadım.
o ne yaptı bi akşam geldi nakliyede şöyle para var onu mu yapsam?
lokanta mı açsak? şu kadar insan gelse bu kadar kar bırakasdfghjk
ay bayılıcam yemin ederim.
bu kadar konuştum yazdım, bi çözüm yazın artık.

canımsın, gözünü korkuttuğum için özür dilerim :)
durumlarımız çok farklı bi kere benim eşim koşturmak yerine evine yan gelip yatmak istemez çünkü yan gelir, ama yatması pek mümkün değil.evde 2 bebe demek üstüne birinin çıkıp diğerinin inmesi demek, çiş demek, kaka demek, ağlamak, tutturmak, ses, gürültü demek.. yani bu da şu demek; eve ne kadar geç gdersem o kadar kar!

ikincisi senin eşin yoğun çalışıyor evet ama karşılığını alabiliyor, bak bölge müdürlüğü demişsin.
Biz de durum tam tersi, bu kadar çalışmaya insan camii bile dikerdi ama benim eşim iş konusunda o kadar yanlış kararlar alıyor ki bırak camii dikmeyi anca avlusuna gidip sabır diye dua ediyorum.

Bunada şükür ..senin kocanven azinda cabaliyor ,uğraşiyor.
Benimki işsiz evde popuyu devirmiş sürekli tel elininde.
Cocuklar küçük iken zoruma gitmiyordu,cocuklarla ilgileniyordu birazda evin isleriyle ve ellinden geldigi kadar yemekte yapiyordu.
Fakat artik benim maas yetmiyor ,bir yiğin borc var ,ben bunun altinda eziliyorum ve adam bundan rahatsiz
Olmuyor.dedim bak ,ben artik yetişemiyorum borclar daha cok büyüyor ,biraz destek ol sende caliş.
Yok ,kilini kibirdatmadi.
Ulan cocuklar artik senin boyunu gecmiş ,utanmiyormusun .herkes sabah evden cikiyor o evde.
Sen bir erkeksin babasin ve cocuklarin geleceğiyle oynuyorsun onlarin rizkini
yiyorsun hicmi zoruna gitmiyor.
Ne yapsam yok adam yerinden kibirdamiyor.
Boşansam ..ne olacak ?cocuklar babalirinda durmak isterler cunku ben iş ev alişveriş temizlik ve birde bütün disari isleri derken sinirlerim bozuldu
Cabuk sinirleniyorum öfkleniyorum
fevri davraniş gösteriyorum, cocuklara karsi yeterlice sevgi ve sabir gösteremiyorum.
Eeee..nolocak ...boşandimmi ben yalniz kalacam.????

Once opcugu hak ettin
Once seni terk ederim dim dizlak ortada kalirsin de.
Ise yaramazsa seni herkese rezil ederim buna kadinlar kulubunden basladim face tiwiter vs sosyal aglarda madara olursun de
Buda olasa topla tum aileyi bi olay cikart
Yalniz bu adam bu isleri acmasa napabilir yani evde oturamaz alternatif ne is var onu bilemedim

Cozum yok bacim. Senin koca benim kaynanamin erkek versiyonu. Hatta biraz arastirsak ana ogul bile cikarlar. Suan bankaya 50.000 civari borcu var. Sebep, cevredekilerin yapma etme demesine ragmen girip batirdigi islerin zarari. Gencliginden beri boyleymis. Yas 60 hala ayni. Hala diyor ki banka kredi verse bilmemne isine giricem cok para var. Ve evet girdigi butun islere cok para var diye giriyor. Aynen de batacagi bagira bagira belli olan isler.

Esin 80 yasinda da olsa hala ayni olacak. Seviyorsan onu oyle sev, oksa, bagrina bas.

60 yasindaki kaynanaya bak hele
Ne isler yapiyo da batiyo yazik ya
Cesaretini takdir ettim
Batmasa iyiymis ama

Canim çocuklar kaç yaşında benimkide aynı benim mesleğim var ama Para ancak ev kirası kredi borcu elektrik şu gidiyor eşim ise saçma işlerle uğraşıp evde Çocuklara bakiyor

@ceymsbond

Ben yazdım geçici de olsa evden uzaklaş, değerini anlar belki bacım. Ne diyeyim, çabalaması var ama boşa gidiyor... Senin yokluğunu biraz yaşasın, belki aklı başına gelir...

Eşinizin en büyük yanlışı plan program yapmadan işlere bodozlama dalıyor oluşu bence.
Sizin de caniniza tak etmiş zaten belli .
İnşaallah tutturur bi düzen eşiniz .
Allah yardımcınız olsun..

Ceymsbond cok tatlısın :) Okumak keyifliydi ama senin yaşadıkların sana hiç keyifli gelmiyor çok da haklısın.
Kocan senin gibi akıllı bir karısı olduğu için şanslı ama farkında değil.
İyice bir dibe batacak sonra aklı başına gelecek cinslerden .
Çocukları da alıp biraz uzaklaşma imkanın varsa kaç bir süre kendi ne yaparsa yapsın bıdıbıdıarı da seni çok germiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…