im yanyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende rahmetli anneme öyle derdim....olmaz kizim...yüzdüm yüzdüm kiyisinda bogulmam derdi....hepinizin yeri yurdu belli olsun gözüm arkada kalmasin belki o zaman derdi....

Sanirim annende öyle düsünmüs canim...kendine güvenle alakasi yok bunun cocuklari icin sizin icin katlandi herseye.....

Ayrica o zaman ugrasacagi birseyler vardi...cocuklari....sizde evden gittikten sonra aralarindaki gecimsizlik dahada belli oldu...

senağlamasenağlamasenağlama
hayat cok acimasiz cok .
neden mutlu olmak bizlerin hakki degilmi.
hergun hergun yeni yeni sorunlar.
hayati sevmiyorum sevmiyorum hersey cok agir gelmeye basladi bunaldim bunaldim

senağlamasenağlamasenağlama
hayat cok acimasiz cok .
neden mutlu olmak bizlerin hakki degilmi.
hergun hergun yeni yeni sorunlar.
hayati sevmiyorum sevmiyorum hersey cok agir gelmeye basladi bunaldim bunaldim

Simdi ilk soktan sonra böyle düsünmen cok dogal....inan bana egerki cidden bosanirlarsa sende alisacaksin sirinim...

Sana düsen simdi hem babana hem annene destek olmak....hicbirsey sebebsiz degildir...Baban bunu coktan hak etti öyle degilmi?

Annen mutlaka sizinle kontakt kurar....konusursunuz....simdi ortalik darmaduman gözükyor ama toparlanir yine. üzme kendini:1hug:

Bazi seyler anlamak cözmeye yetmiyorki güzelim:çok üzgünüm:

annem beni gormek istemiyorsenağlama
aramizda bazi seyler yasandi bana kizgin.
geleceigim dedim kizkardesime annem demis gelmesin onunla gorusmek istemiyorum.senağlama
annem cok alingan cok hassas bir insandir.soyledigimiz en ufak sozlere alinir gunlerce dusunur.
bana kizgin.

babam evet zaten cok perisan herzamanki gibi ickisi elinde allah kahretsin ki o siseyi yillardir elinden atamadi.senağlamahayatimizin hernoktasinda yer aldi o sise.
herseyi hak ediyor babam. ama onuda seviyorum atamiyorum yanliz kalmasini istemiyorum kardesim diyor babamin halini gorsen inanamassin ablam babamiz olduguna diyor.senağlama

Ben böyle anneye kurban olurum, senin yerinde olsam 100 % annemin arkasinda olurdum.
Hic kimse bu kadar uzun bir zamandan sonra evini terk etmez, kesin bir bildigi vardir annenizin.
Babanin gücsüz birisi oldugu belli, yok agliyormus, iciyormus. Bunu esi gitmeden önce düsünecekti.
Anneni cok takdir ettim, sizleri beklemis ve sonrada kendisi hayatina yön cizmeye baslamis, sizlerde cocuklari olarak annenize saygi duymaniz ve gidecegi yolda destek olmaniz lazim. Simdide annenize bakma sirasi sizde.
Hayranim böyle kadinlara, belliki anneniz cok güclü ve kararli bir insan.
Insan bir kere daha gelmiyor bu hayata, yasida cok genc, cok iyi yapmis, hayatini sil bastan yasasin.
Kendin diyorsun annem cok cekti diye, eeeee neden arkasinda degilsin peki?
Annenize güc ve mutluluklar diliyorum tüm kalbimle.

ailemiz darmadigin oldu.
keske o huzursuz ortamda olsam yasasam ama annem babam kardeslerim hep yanimda olsalar.
kendimi sucluyorum ben evlendim gittim .benden sonra herkes biryerlere dagildi.
ve en son ANNEM DE GITTI......

ben annemin yanindayim . sonuna kadar arkasindayim.ama annemle babamin ayrilmasi bana bir hayal gibi geliyor.
annem hicbirzaman babamdan ayrilmazdi.
o kadar sey cektiki o zor gunlerde hicgitmedi................gitmedi pes etmedi.
simdi neden neden babama cok uzuluyorum annemide babamida seviyorum .
ayrilmasinlar istiyorum ayrilmasinlar.......senağlama

Annenin yasamaya, huzura, mutluluga, kafa dinlemeye hakki yokmu?
Neden bencilce düsünüyorsun. Annen istermiydi böyle olsun. Demekki mecbur kalmis.
Bir anne ayni senin istedigin gibi olsun ister: anne baba cocuklar yanyana, ama olmayinca olmuyor canisi ya. Seni anliyorum, tabiki ikisinide ayni oranda seviyorsun ve bu duruma üzülüyorsun. Fakat gercekleri görmen lazim. Bazen bazi evlilikler yürümeyebiliyor ve ne yazikki insanlarida degistiremiyorsun. Annen denemis ve senelerce sabretmis anlattiklarindan bunu cikariyorum ama baban bunu anlamamissa veya anlamak istememisse, sonu böyle olur.
Ayni annen gibi davranirdim diye düsünüyorum, cünkü sizlerde büyümüssünüz kendi yuvalariniz var ve simdide anneniz artik yasama sirasi ve mutluluk sirasi bende diye düsünmüstürki, cokda hakli.
Annenizin siz iki cocugun moralmen destege ihtiyaci var, sakin yanliz birakmayin.
Yinede Insallah barisirlar ama barismasalar bile, annenizin size bundan sonra manevi destegi lazim.

Gecer güzelim....aranizda her ne olay gecti bilmiyorum ama hicbir Anne evladini atmaz.

Bakma simdi kendi dertleri ona yetiyor...ortalik durulsun mutlaka konusur...umarim!

Babanida SIK SIK ara....destek ol....tabikide babandir güzelim insan hic atabilirmi.? Keske Ickiyi Annene tercih etmeseydi....keske ama
Son pismanlik neye yarar?

Sen simdi güzelce elini yüzünü yika...abdestini al bol bol dua et hayirlisi olsun diye dua et canim....belkide ayrilmak onlar icin hayirlisidir öyle degilmi?
Sonra bir kahve yap kendine...sakinles....dedigim gibi bosansalar bile ne ilk bosanan cift olacaklar nede son....nede kiyamet kopacak!
Allah ölüm acisi vermesin güzelim.:1hug:

sagolun iyiki burasi var yoksa insan icinde tuta tuta patliyacak dereceye geliyor.
bogazimda dugumleniyor her cumle.
yasadiklarimiza inanamiyorum.5yil once bunlari bunlari yasiyacaksiniz deseler asla inanmazdim.
biz herseye ragmen cok guclu bir aile idik.
asla birbirimizden ayrilmazdik.
kardeslerimle hep bir aradaydik.
annemiz babamiz kotu de olsa hep basimizdalardi.
senağlama

ben babama ne soylim kizlar en anlatim nasil teselli edeyim.....inanin aklim durdu.
nasil yaklasim ona .uzuntusunu nasil hafifleteyim.

ben babama ne soylim kizlar en anlatim nasil teselli edeyim.....inanin aklim durdu.
nasil yaklasim ona .uzuntusunu nasil hafifleteyim.

Canim ara iste....babacim nasilsin, üzülme, düzelir hersey insallah, aglayip sizlama annemi geri kazanmaya calis gibi seyler söyle...

Her ne olursa olsun her zaman ikisininde yaninda olacagini söyle...bunu duymak ona yeter zaten.

ay canım yaa valla çok üzüldüm..şimdi nerde olduğunu bilmiyomusunuz hala..sizi aramadı mı??offf çok zor bi durumm..

Artık büyümüş ve kendi düzeninizi kurmuşsunuz.... Babanızın hatalı olduğu gün gibi aşikar. Bunu kendiniz de söylüyorsunuz... Anneniz niye bu eziyeti daha fazla çeksin ki..
Bence annem mutsuzdu babamla anlaşamıyorlardı ama başımızdalrdı sannem niye böyle yaptı diyerek bencillik ediyorsunuz...
Anneniz sırf sizi büyütmek boynunuzu bükemek için katlanmış bu mutsuzluğa... Sizler büyüyüp yuvalarınızı kurduktan sonrada artık kendi mutluluğu için babanızdan uzaklaşmış... En doğrusunu yapmış... ÇOk da akıllıca davranmış ve bir kadın sığınma evine gitmiş...
Bence size düşen ayrı ayrı annenize de babanıza da destek olmak... Annenizi yargılamak yerine anlamaya çalışın, hatta gerekiyorsa kadın sığınma evinden alıp kendisine destek olun kendi hayatını sizin desteğinizle kursun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…