- Konu Sahibi EU3
-
tabiki yine annem anne babam baba bosansalar bile.
ama ben zamaninda anneme gel gidelim babami birak artik cekme dedigim zamanlar olmaz oyle sey derdi.o zamanlar hic kendine guvenmiyordu.
hepimizin evden ayrilmasini beklemis sanirim.
senağlamakendimi cok kotu hissediyorum.........
Bende rahmetli anneme öyle derdim....olmaz kizim...yüzdüm yüzdüm kiyisinda bogulmam derdi....hepinizin yeri yurdu belli olsun gözüm arkada kalmasin belki o zaman derdi....
Sanirim annende öyle düsünmüs canim...kendine güvenle alakasi yok bunun cocuklari icin sizin icin katlandi herseye.....
Ayrica o zaman ugrasacagi birseyler vardi...cocuklari....sizden evden gittikten sonra aralarindaki gecimsizlik dahada belli oldu...
senağlamasenağlamasenağlama
hayat cok acimasiz cok .
neden mutlu olmak bizlerin hakki degilmi.
hergun hergun yeni yeni sorunlar.
hayati sevmiyorum sevmiyorum hersey cok agir gelmeye basladi bunaldim bunaldim
Simdi ilk soktan sonra böyle düsünmen cok dogal....inan bana egerki cidden bosanirlarsa sende alisacaksin sirinim...
Sana düsen simdi hem babana hem annene destek olmak....hicbirsey sebebsiz degildir...Baban bunu coktan hak etti öyle degilmi?
Annen mutlaka sizinle kontakt kurar....konusursunuz....simdi ortalik darmaduman gözükyor ama toparlanir yine. üzme kendini:1hug:
Bazi seyler anlamak cözmeye yetmiyorki güzelim:çok üzgünüm:
Ben böyle anneye kurban olurum, senin yerinde olsam 100 % annemin arkasinda olurdum.
Hic kimse bu kadar uzun bir zamandan sonra evini terk etmez, kesin bir bildigi vardir annenizin.
Babanin gücsüz birisi oldugu belli, yok agliyormus, iciyormus. Bunu esi gitmeden önce düsünecekti.
Anneni cok takdir ettim, sizleri beklemis ve sonrada kendisi hayatina yön cizmeye baslamis, sizlerde cocuklari olarak annenize saygi duymaniz ve gidecegi yolda destek olmaniz lazim. Simdide annenize bakma sirasi sizde.
Hayranim böyle kadinlara, belliki anneniz cok güclü ve kararli bir insan.
Insan bir kere daha gelmiyor bu hayata, yasida cok genc, cok iyi yapmis, hayatini sil bastan yasasin.
Kendin diyorsun annem cok cekti diye, eeeee neden arkasinda degilsin peki?
Annenize güc ve mutluluklar diliyorum tüm kalbimle.
annem beni gormek istemiyorsenağlama
aramizda bazi seyler yasandi bana kizgin.
geleceigim dedim kizkardesime annem demis gelmesin onunla gorusmek istemiyorum.senağlama
annem cok alingan cok hassas bir insandir.soyledigimiz en ufak sozlere alinir gunlerce dusunur.
bana kizgin.
babam evet zaten cok perisan herzamanki gibi ickisi elinde allah kahretsin ki o siseyi yillardir elinden atamadi.senağlamahayatimizin hernoktasinda yer aldi o sise.
herseyi hak ediyor babam. ama onuda seviyorum atamiyorum yanliz kalmasini istemiyorum kardesim diyor babamin halini gorsen inanamassin ablam babamiz olduguna diyor.senağlama
ben babama ne soylim kizlar en anlatim nasil teselli edeyim.....inanin aklim durdu.
nasil yaklasim ona .uzuntusunu nasil hafifleteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?