Imamın oğlu (yardım)

Melike_t

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
10
0
0
28
İstanbul
Arkadaşlar.
biz 2 arkadaşız ve bir gün akşam dışarı çıkalım dedik ve sohbet ederken caminin içinden çıkan çocuğu gördük ve bu çocuk 23 yaşlarında falan ve biz hergn bu çocuğu görmek için dışarı çıkıyoruz ,görünce hemen heyecanlanıyoruz ve biz bu çocukla arkadaş olmak istiyoruz ama çocuk yanımıza bile gelmiyo LÜTFEN yardımcı olun
önerilerinizi bekliyoruz ACİL...!!

ikiniz birden mi çocuğu beğeniyosunuz ? çocuk ürkmüştür tabii sarıp sarmalamışsınız iki kişi çocuğun etrafını

şimdi biz çocuğa burdan ''sen şu kızların yanından geç hele,dertleri neymiş bir öğren bakalım'' mı diyelim?:26:

ortak mı olacaksınız çocuga anlamadım ben ayrıca 23 yaşına gelmişsiniz ama kafa leyla azcık kendinizi toplayın.ağır olun ne bu laylaylomluk canım.kızın var derdin var

öyle o kadar kendinize güvenmeyin biz iki kişiyiz diye :) çocuğun arkasında da koskoca camii cemaati var ona göre

hayır biz sadece abi kardeş olmak istiyoruz anladınızmı
manitalık bi durum yok
çocuğu yamamıcaz kendimize
saygı!!

konu başlığı da film ismi gibi olmuş ' imamın oğlu'... yok 'fırıncının kızı' töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…