Imamın oğlu (yardım)

ben bi seyi anlamadim, arkadasim sen namaz kilan birimisin ? neden camide oturan namaz kilan bir erkekle arkadaslik istiyorsunki ? dini ondan oyrenmek icin deyil sanirim..camiye gidib namaz kilan birisi seninle arkadaslik etmez, yuzune dahi bakmaz, cunki eyer o dinini iyi biliyorsa biliyordurki seninle konusmak sana bakmak haramdir, yalniz evlilik niyyetiyle baka ve konusa bilir..ve sende onu senle konusmaya arkadaslik yapmaya zorlamamlisin, onun gunaha batmasina sebeb olacaksin, sen kendini gunaha sokmayi cokdan bos vermisssin zaten. cunki ayni haram senin icinde gecerlidir...bence uzak dur..her seyin sonunu dusunmek neticesine bakmak lazim..ve insanlarin Allaha karsi harama surukleme !!! bu arada kardes olmak istiyoruz demissin, o kadar merakliysan git camiden cikan bas ortulu kizlarla kardes baci ol erkekle ne isin !

Ay allahım birde abi kardeş olmak istiyoruz yazmışlar kuzularım burada açılacak kadar dert olmuş içinize ne abisi ne kardeşi ahh kıyamam

Hem bunları yazıyorsun hemde eleştiri gelince ' biz onla abi kardeş olmak istiyoruz , saygı duyun ' diyorsun..

Kimse abi sıfatına koyduğu birini her gün sadece görebilmek için gitmez ve onu görünce heyecanlanmaz herhalde

hayır biz sadece abi kardeş olmak istiyoruz anladınızmı
manitalık bi durum yok
çocuğu yamamıcaz kendimize
saygı!!

zati manitalik olmaz ask ucgeni olurdu yada bermuda seytan ucgeni..
cami onunde beklediginize gore ..
neyse kizlar madem abi kardes olceniz simdiye kadar rahat sakin olurdunuz nedeni ne bu heycanin...
camiden cikarken imamin oglunun verecegi bayram harcligimi..

yanına gidersiniz size abi diyebilirmiyiz, dersiniz

bu yaşta olur böyle platonik şeyler...
1 hafta gitmeyin görmeye unutursunuz zaten...
hem yaşınız çok genç daha 23 yaşındaki bi erkek size zarar verebilir çok ilginizi farkederse...

6 tane aynı konu.. 1 tane yetmedi sanırım. Anne babanız yok mu sizin ? çocuğu beğenmekten bahsediyorsunuz bir de abi kardeş diyorsunuz anlamak güç valla

Son düzenleme:
23 yaşında çouk sizinle neden arkadaşlık kursun ki ne paylaşacaksınız ne konuşacaksınız ? hem çocuğa da iyi gözle bakmazlar iki tane 15 yaşındaki çocukla arkadaşlık ederse

bu çocuğu görmek için dışarı çıkıyoruz ,görünce hemen heyecanlanıyoruz
Bir de anlayamadığım bişey var af buyurun siz bu çocuğu beğenmişsiniz tamam da ikiniz birlikte mi tav oldunuz çocuğa? yani şuraya yazsan ki ben çok beğendim yada arkadaşım çok beğendi anlıycamda ikinizden bahsediyosun. çocukla arkadaş kurup sonra kimi beğenirse onla mı çıkıcak anlayamadım tam düşüncenizi? :18:

ıkınızden bırı bu sevdadan vazgecsın.cocugu urkutmeye de gerek yok

tovbe yarabbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…