öyle o kadar kendinize güvenmeyin biz iki kişiyiz diye :) çocuğun arkasında da koskoca camii cemaati var ona göre
öyle o kadar kendinize güvenmeyin biz iki kişiyiz diye :) çocuğun arkasında da koskoca camii cemaati var ona göre
biz 15 yaşındayz o 23 yaşında
ayrıca biz onla abi kardeş olmak istiyoruz biraz saygı gösterseniz??
ortak mı olacaksınız çocuga anlamadım ben ayrıca 23 yaşına gelmişsiniz ama kafa leyla azcık kendinizi toplayın.ağır olun ne bu laylaylomluk canım.kızın var derdin var
Arkadaşlar.
biz 2 arkadaşız ve bir gün akşam dışarı çıkalım dedik ve sohbet ederken caminin içinden çıkan çocuğu gördük ve bu çocuk 23 yaşlarında falan ve biz hergn bu çocuğu görmek için dışarı çıkıyoruz ,görünce hemen heyecanlanıyoruz ve biz bu çocukla arkadaş olmak istiyoruz ama çocuk yanımıza bile gelmiyo LÜTFEN yardımcı olun
önerilerinizi bekliyoruz ACİL...!!
hayır biz sadece abi kardeş olmak istiyoruz anladınızmı
manitalık bi durum yok
çocuğu yamamıcaz kendimize
saygı!!
bu yaşta olur böyle platonik şeyler...
1 hafta gitmeyin görmeye unutursunuz zaten...
hem yaşınız çok genç daha 23 yaşındaki bi erkek size zarar verebilir çok ilginizi farkederse...
Bir de anlayamadığım bişey var af buyurun siz bu çocuğu beğenmişsiniz tamam da ikiniz birlikte mi tav oldunuz çocuğa? yani şuraya yazsan ki ben çok beğendim yada arkadaşım çok beğendi anlıycamda ikinizden bahsediyosun. çocukla arkadaş kurup sonra kimi beğenirse onla mı çıkıcak anlayamadım tam düşüncenizi? :18:bu çocuğu görmek için dışarı çıkıyoruz ,görünce hemen heyecanlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?