İmdat! Saçlarım!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.577
598
Hanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldum :( Kumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı :( Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum :(

Sarı saç sürekli makyaj istiyor Allahım nasıl bir derde soktum başımı ben. Makyajsız zombi gibiyim bir anda 20 yaş yaşlandım gerçekten çok öfkeliyim çok.

Hanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldum :KK43: Kumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı :KK43: Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum :KK43:

amino keratin bakımları yapın/yaptırın , gerçek arganlı yağ veya bakım maskeleri olabilir.. ben kumralın üstüne 10 paket ışıltı yapmama rağmen zaten kuru olan saçlarım daha da kurudu... şampuanımı değiştim kerastes in yeşil çimento serisi var , saçı yapıdan güçlendiriyo ona başladım ama daha sonuç yok..

Saç koyultmak Yıpratan bir işlem değil kiç güzel bir kuaför bulun istediğiniz renge koyultun. Ama çok açıldıysa çok yıpranmıştır biraz kestirmek gerekebilir.

amino keratin bakımları yapın/yaptırın , gerçek arganlı yağ veya bakım maskeleri olabilir.. ben kumralın üstüne 10 paket ışıltı yapmama rağmen zaten kuru olan saçlarım daha da kurudu... şampuanımı değiştim kerastes in yeşil çimento serisi var , saçı yapıdan güçlendiriyo ona başladım ama daha sonuç yok..

Bende de Bonacure'ün acil bakım şampuanı ve kremi var ona devam ediyorum Kerastase'a da bakayım. Teşekkür ederim.

Hiçbir yağ bakımı filan deneme boşuna bu saca anca keratin bakım. Davines keratin diyorum başka bişey demiyorum .Muhtesem sac kremi bile kullanmıyorum kece gibi olmuş sarı saclarımı ipek gibi yaptı

Saç koyultmak Yıpratan bir işlem değil kiç güzel bir kuaför bulun istediğiniz renge koyultun. Ama çok açıldıysa çok yıpranmıştır biraz kestirmek gerekebilir.

Bir boya daha kaldıramaz gibime geliyor. Kuaför bir arkadaşıma danışacağım, daha doğrusu kuaförümün aklı başında tek elemanına. İşin kötüsü saçımı yeni kestirdim bob kesim yani zaten kısa.

Bende de Bonacure'ün acil bakım şampuanı ve kremi var ona devam ediyorum Kerastase'a da bakayım. Teşekkür ederim.

onu da kullanıyorum benimki mavi olan nem bombasından o iyi gelmişti kremiyle birlikte .. ama bi arkadaşın dediğine katılıyorum koyu renk üstüne emin ellerde atılırsa çiğliği gider ve alt taban açık olduğu için siyah olmadığı sürece , saç da çok çok koyu görünmez..

Hanımlar selam, ne olur konum taşınmasın çünkü gerçekten büyük bir dert sahibi oldum :KK43: Kumral saçlarımı bal köpüğü rengini çok beğendiğim için açtırmak niyetiyle kuaföre gittim. Ama artık çok afedersiniz emeklilik yaşı gelmiş (bunamış demek istemiyorum) kuaförüm bildiğini okudu ve saçlarımı iğrenç bir sarı yaptı! Üstüne cila yaptı ama renk dönmedi Seda Sayan sarısı bir saçla kaldım üstelik saçlarım inanılmaz kurudu ve yıprandı. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum saçım bir işlemi daha kaldırmaz ve eşim de artık oynama diye kızdı :KK43: Bana ne önerirsiniz hızlıca bir bakımla 1-2 aya toparlarsam belki koyu renge döndürebilirim. İnanılmaz mutsuzum kendimi aynada tanıyamıyorum :KK43:
keratin maskesi

Yoo ..
Kötü olmuş canım geçmiş olsun. .
Umarım düzelir. .

18 imden beri saçımla oynarım, severim saçımda değişiklik yapmayı ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey. Kuaförde huysuzluk yapan kolay beğenmeyen biridi de değilim inanın. İlk kez delirdim bu kadar.

Off kuaför faciasına bak ya :(
Tatlım en azından 1 hafta falan bekle, öyle koyulaştırma işlemini yaptır. 1 haftada falan da güçlendirici maskedir, uygulamadır yaparsın. Ama işinin ehli birine danış mutlaka.
Kuaföre gitmekten ben de nefret eder hale geldim nedense. Korkuyorum ya daha beter olursa diye, o yüzden fazla değişiklik yapmıyorum, kahverengi saç candır deyip devam ediyorum.

Sen beni dinle bakım yaplarına falan para verme keratin bakım 50 tl ya gecen hafta yaptım hemde 3seans .
Ucuz diye saşırmıştım çünkü daha önce kerastase yaptırdım 150 tl ya.En iysi budur diye sonradan öğrendim ki kerastese keratin bakımı cok kötüymüş kuaförler yaptıran memenun kalmıyor diyormuş.Aynen öyle oldu hiç bişey değişmedi sacım aynı kaldı.
Ama davines muhtesem birde onu sac teline masaj yaparak sürdü.Dibine değil telime.Cok cok güxel oldu şimdi kırılmıyor sacım

Back
X