- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi meredithgrey
Saçını hiç boyatmmaış biri olarak baya kötu olmuş yaaaaa .
İnşallah bi çözümü vardır..
İnşallah bi çözümü vardır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerinde olsam direk köyü bir renge boyatırım ondan sonra bakıma geçerim,ben hint yağı sürüyorum
Hayir canim belli degil ama cok guzel bir burnun varEvet canım 2014 Ağustos' da yaptırdım :) Çok belli mi estetik olduğu ?
Hayir canim belli degil ama cok guzel bir burnun var
Yüz yaşıma geldim hâlâ bir egzangirik işler peşindeyim![]()
hahah kız dur ben senden yaşlıyım benimde yapmışlığım var bu işi .. olmazsa istediğin gibi haber ver benim saçımı düzelten kuaförü derim sana ..
edit: taşınmadın dimi hala?
Nisan' da taşınıyorum. Önerilere açığım henüz evden çıkmadım![]()
canım sen önce madem ücretsiz boyayacak kendi kuaförüne git tam istediğin gibi olmasada illa kırılır saçının rengi.. baktın beğenmedin 10 gün falan sonra gelir benim kuaföre boyatırsın ..
Benim kuaförde de 2 kişi var benim hatun tatildeyken beklemedim mal gibi diğerine kestirdim yamuk kesti, 6 ay doldu bu haftasonu gidip esas kıza düzelttirip boyatıcam,yani aynı kuaförde o güvendiğin kişiye yaptırabilirsin
Di mi ? Şimdi git bir daha dünya para ver, bir de amanın bu renk ne cidden kötü olmuş, hangi kuaför cık cık diyecekler fiks bi de onları duy sinirlen ohoo![]()