- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
-
Nisanlandım bi kere ama yine aynı cok caresiz hissediyorumAilene evlenmek isediğini söyle ama başkası ile evlen. Bak nasıl unutuyosun.. Yada başka birini hayatına almayı dene, evet bu durumda zor ama...
Engelledim hattımı degistirdim bu sefer kapıya geliyo kapımda bekliyo takip ediyo karşıma cıkıyo bakmiyorum hakaret ediyorum yine aynı simdi kursa gidiyorum hobide ediniyorum ama yine aynı kalbim sıkışıyo resmen aklıma gelinceHattını değiştir ,her yerden engelle ,yolunu değiştir ,görsen bile kulaklığı tak duyma ,hobi edin, değişik ortamlar da bulun bir an önce ve mutlaka hemen yap ,yarın yine aklın karışır ,kararın da emin ol ,vazgeç başkasının kocası ,yari ,nikahlısı ve belki de çocuklarının babası ,boşansa da yaşı bir rütbe ne kadar yaş önemli bir unsur demesek de hayatın ilerleyiş şekline ters.
Siz yeni adım atmayı öğrenirken o koşacak ,siz koşacaksınız o sendeleyip yorulacak anladınız umarım...
Baslarda hemen bırakıyodum hic umrumda degildi evli olması zaten bana asırı tersti hattimi degistirdim kapiya geldi bu sefer zorunlu yazdım kapimdan git diye yine kurtulamadımSakin ol öncelikle. Başta evli olduğunu söylememiş sana bu bile bir neden. Ayrıca yaş farkı çok fazla aranızda. İlerisini düşün. Bazı şeyler olmaz. Evli olmasına gelinceye kadar birçok farklı sebep bulabiliyoruz bak. Kendini aşka ve hayata kapatma. İlk zamanlar zor olur. Hattını değiştir, tamamen uzaklaş.
Baslarda hemen bırakıyodum hic umrumda degildi evli olması zaten bana asırı tersti hattimi degistirdim kapiya geldi bu sefer zorunlu yazdım kapimdan git diye yine kurtulamadım
Zaten öyle yaptım cevap vermiyorum bu adamdan kacmak uzaklasmak istiyorum ama fırsat yok yazmasamda geliyo görüyo beni bi sekilde ici rahatliyo bu sefer olan bana oluyo bosanirim dedi bu seferde ben istemedim yastan dolayı simdide istiyorum ama farkli bi duygu bu onsuzluğa dayanamıyorum resmen sabah yazma deyip tersliyorum iste aksam olunca aglamaya baslıyorum hicbirsey gecirmiyo acımı bi msj atsa rahatliyorum psikolojim bozuldu resmen evet bi kac ayda unuturum insallah tabi kalpten gitmezsemEngelleyin, geldiğini gördüğünüzde de yazmayın. Bence afedersiniz yemez o kapıyı çalmak, o denli cesur olsa boşanırdı. Gelsin, görmeyin, yok sayın. Birkaç ay sonra toparlarsınız.
Zaten öyle yaptım cevap vermiyorum bu adamdan kacmak uzaklasmak istiyorum ama fırsat yok yazmasamda geliyo görüyo beni bi sekilde ici rahatliyo bu sefer olan bana oluyo bosanirim dedi bu seferde ben istemedim yastan dolayı simdide istiyorum ama farkli bi duygu bu onsuzluğa dayanamıyorum resmen sabah yazma deyip tersliyorum iste aksam olunca aglamaya baslıyorum hicbirsey gecirmiyo acımı bi msj atsa rahatliyorum psikolojim bozuldu resmen evet bi kac ayda unuturum insallah tabi kalpten gitmezsem
Evet dengesizlestim duygularım degisiyo sürekli destek alıcam ama aileme nasıl açıklıcam onu bilmiyorumBaşka insanlarla tanışmaya çalış, konuşma hiç, görme, yaptıkları ile ilgilenme, takip etme. Gerekirse psikolojik bir destek alsan iyi olur.
Engelledim cidden olmucak bi is bu ben onu pekte begenmiyorum ama huyu iyiydi iste ısrarı benimde bosluguma denk geldi yalnız bi zamanda cıktı karsıma uzun zaman konustuk sürekli yanyana geldik suanda eskisi gibide degil ben alıstım o hallerine zor geliyor simdi bana yazmiyo ama kapida sürekli ona vazgec diyodum zamanında bana kalbime söz geciremiyorum diyodu simdide bana aynisi oldu bu baglılık nedir anlamıyorum bitkin düstüm kendimeO numarayı tamamen engellemezsen unutman zor. Olmuyor işte olmayınca cidden olmayacak bir iş. O sana tabiki ilgi gösterir gencecik kızı bulmuş. Sen onu istememelisin ama.
Polis'i ara o zaman ve beynin de komple bitir ,kapının önün de git demekle olmaz ,kapının arkasın da iç çekince ,yeteri kadar net değilsin demek ki...Engelledim hattımı degistirdim bu sefer kapıya geliyo kapımda bekliyo takip ediyo karşıma cıkıyo bakmiyorum hakaret ediyorum yine aynı simdi kursa gidiyorum hobide ediniyorum ama yine aynı kalbim sıkışıyo resmen aklıma gelince
İste beynimde bitirmek istiyorum ama nasıl hicbisey fayda etmiyo kurs hobi ders gezme dolasma hicbiseyPolis'i ara o zaman ve beynin de komple bitir ,kapının önün de git demekle olmaz ,kapının arkasın da iç çekince ,yeteri kadar net değilsin demek ki...
Psikolojik destek o zaman , zorlanıyorsan bir de öyle dene ,her bir öneri çürüyor sonuç da yapacak bir şey yok ...İste beynimde bitirmek istiyorum ama nasıl hicbisey fayda etmiyo kurs hobi ders gezme dolasma hicbisey
Evet diyorum kendime ne zorluklar gördüm yalnızdım acılar cektim yine yalnızdım öyle sevgili falan bos is diyodum güçlüydüm kendimi avutabilirdim ama savunma sistemim cöktü Sabah baslıyorum iste yalan attı zamanında yası büyüktü v.s bütün kötü yönlerini beynimde basliyorum saymaya aksama dogru bana biseyler oluyo bu bağımlılık sigara bağımlılığı gibi bisey isteÖncelikle olumsuz yönlerini görün ve aklınızda bitirin kendinize zaman verin öyle sihirli değnek değmiş gibi bir an da olmaz unutmak zamanla ama aklınızda hemen bitirmeye bakın kararlı olun ve insanlar Ne acıları unutuyor evlat acısına bile alışıyor insanlar yani sizin de zamanla alışmanız unutmanız öyle zor ve imkansız değil sadece zamana bırakın.Bu arada kitap okuyun arkadaşlarınızla vakit geçirin yalnız kalmamaya çalışın
O kadar güçsüzümki unutmaktan bile korkuyorum sanki kimse olmucak onun gibi hem unutmak hemde unutmamak istiyorum onu anılara gömmek istemiyorum bilmiyorum cok caresizimÖncelikle olumsuz yönlerini görün ve aklınızda bitirin kendinize zaman verin öyle sihirli değnek değmiş gibi bir an da olmaz unutmak zamanla ama aklınızda hemen bitirmeye bakın kararlı olun ve insanlar Ne acıları unutuyor evlat acısına bile alışıyor insanlar yani sizin de zamanla alışmanız unutmanız öyle zor ve imkansız değil sadece zamana bırakın.Bu arada kitap okuyun arkadaşlarınızla vakit geçirin yalnız kalmamaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?