- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
-
Evet korkuyorum unutmaktan korkuyorum bi daha hicbisey eskisi gibi olmucak sanki bencede adamin vazgecilmicek bi tarafi yok bana ne olduğunu anlamıyorumBence imkansız aşk değil. Sadece korkuyorsunuz yeni insanlar tanımaktan. İlk ilişkiniz olduğunu yazmışsınız. Başka bir türlüsünü görmemişsiniz o yüzden vazgeçmek zor geliyor. Adam vazgeçilmez olduğundan değil. Sizi bekleyen kim bilir daha ne güzellikler var. Onları düşünün. İleride emin olun güleceksiniz bu halinize..
birden keseceksin numara degistir ortam degistir.aynı seyi kocan sana yapsa be düsünürsün. yada kızına.24 yasindayim sorun adamdan tamamen kurtulmak unutmak
Zamana bırakın onu özlediğinizi fark ettiğiniz an hemen ama aramızdaki yaş farkı fazlaydı ama evliydi gibi telkinlerde bulunun kendinize hem belki aileniz de evlenmenize karşı olacaktı yaşınız daha çok geç İnanın karşınıza daha iyileri çıkacaktır hem mantığınıza hem kalbinize aynı anda uyan biri olacaktır muhakkak sadece biraz sabır biraz zaman ve de kararlılık hem aşkın herşey olmadığını mutluluk için yeterli olmadığını şu kk okuyarak da anlayabilirsiniz Allah yardımcınız olsun inşAllahO kadar güçsüzümki unutmaktan bile korkuyorum sanki kimse olmucak onun gibi hem unutmak hemde unutmamak istiyorum onu anılara gömmek istemiyorum bilmiyorum cok caresizim
Evet bagımlılık inanın her sabah yeni bi baslangıc diyorum yorumunuz umut verici insallah yarın ki baslangıc süper olucak tamamen yenilenmis unutmus olarakBu bağlılık değil sevgiliBlackwomann bu bir bağımlılık. Her bağımlılık gibi acı vericidir ve bıçak gibi kesip atmak gerekir ama bir kez kurtuldunuz mu öyle bir özgürleşirsiniz ki yeniden doğmuş gibi olursunuz. Bence buna değer. Asla çaresiz hissetmeyin çünkü çaresi var. İyi bir terapist araştırın ve herşeye yeniden başlayın.
Ortam degistirdim ama yine unutamadım evime döndüm basladı yine hersey tabi unutulur ama bana yol lazım unutmaya hicbirsey avutmuyo beni gücüm kalmadıbirden keseceksin numara degistir ortam degistir.aynı seyi kocan sana yapsa be düsünürsün. yada kızına.
adam seni havada kapar 24lük le geziyor kapındada yatar.yarın birgün adama 20 yasında biri baksa onada yavsar
ben bir arladasımı tanıyorum .kız askından leyla olmustu lisede . ama dibi hassasiyetlerden dolayı olmasını istemedi. oglan da hovardaydı. iki yıl gelan içi yana yana gecirdi hatta sonra dedi cok uzun yıllar unutamamıs .
o dayandıysa sende dayanırsın
Evet bagımlılık inanın her sabah yeni bi baslangıc diyorum yorumunuz umut verici insallah yarın ki baslangıc süper olucak tamamen yenilenmis unutmus olarak
bikere herkes hata yapabilir bunu unutma savurla dua et. gerekirse yakınlarından yardım isteOrtam degistirdim ama yine unutamadım evime döndüm basladı yine hersey tabi unutulur ama bana yol lazım unutmaya hicbirsey avutmuyo beni gücüm kalmadı
Ailem zaten normal gelenleri bile kabul etmiyo evli birini duysalar heralde kalp krizinden giderlerdi evet aşk hersey degil ben buna inanıyorum mantık en önemlisi ama mantıgım beni terk etmis hersey gibi ama tavsiyelere uyucam tabi Allah razı olsunZamana bırakın onu özlediğinizi fark ettiğiniz an hemen ama aramızdaki yaş farkı fazlaydı ama evliydi gibi telkinlerde bulunun kendinize hem belki aileniz de evlenmenize karşı olacaktı yaşınız daha çok geç İnanın karşınıza daha iyileri çıkacaktır hem mantığınıza hem kalbinize aynı anda uyan biri olacaktır muhakkak sadece biraz sabır biraz zaman ve de kararlılık hem aşkın herşey olmadığını mutluluk için yeterli olmadığını şu kk okuyarak da anlayabilirsiniz Allah yardımcınız olsun inşAllah
Galiba onu bi evden kacış bi çıkış noktası olarak gördüm fırsat buldukca yanımdaydı her anımda her yönden destekliyodu beni bırakınca büyük bi bosluk olustu bende yalnızlık simdi arkadas edinmek bile istemiyorum acık ortamda bile sessizce aglıyorum her yerde onun anısı varİnanın bundan kurtulmanız mümkün. Sadece neden böyle bir bağımlılık geliştirdiğiniz konusunda bir farkındalık yaşamanız gerekiyor. Bunun size özel bir sebebi var ve bu da terapilerle ortaya çıkar. Bu kör noktalarınızla yüzleştikçe de acınız ve korkularınız dinecek. Farkındalık temelli bilişsel terapiyi öneririm size.
Aynı sekilde evden cıkmıyorum eve kapanıyorum ama bisey lazım oluyo zorunlu cıkıyorum bi bakiyorum karsımda unutmama fırsat vermiyorGormeyeceksin.tek yol bu.Goz gormeyince gonul katlanir.
Galiba onu bi evden kacış bi çıkış noktası olarak gördüm fırsat buldukca yanımdaydı her anımda her yönden destekliyodu beni bırakınca büyük bi bosluk olustu bende yalnızlık simdi arkadas edinmek bile istemiyorum acık ortamda bile sessizce aglıyorum her yerde onun anısı var
dalga geçmiyorum yaaa, o kadar romantik anlatmışsın ki, aşkınızın kutsallığı gözlerimi yaşarttı,
ayrı kalamıyorsunuz belli ki,
karısı olacak o pis kadın aradan çekilse nasıl da mutlu, masalsı olacak aşkınız...
neden sahip çıkmayasınız ki, belki bidaha böyle bir aşkı asla bulamayacaksınız,
gerçek aşk bir kere yaşamır onu da kaybetmeyin, yazık değil mi ikinize de.
Bu konu da ciddimisiniz?dalga geçmiyorum yaaa, o kadar romantik anlatmışsın ki, aşkınızın kutsallığı gözlerimi yaşarttı,
ayrı kalamıyorsunuz belli ki,
karısı olacak o pis kadın aradan çekilse nasıl da mutlu, masalsı olacak aşkınız...
neden sahip çıkmayasınız ki, belki bidaha böyle bir aşkı asla bulamayacaksınız,
gerçek aşk bir kere yaşamır onu da kaybetmeyin, yazık değil mi ikinize de.
Lütfen onun sürekli eşiyle olduğunu unutma.bu arada eşiyle ayrı olduğu pek inandirici değil.Evet çok dogru ama kendime inanılmaz kızıyorum asırı bitkinim yasama gücüm kalmadı gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?