- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
-
Evet sorunlarım hala devam ediyo o bana cıkıs gibi geldi gidince kaldım öylece bana göre cok uzun zaman 1 yıl konustuk benim bütün hedeflerim istegim gitti unuttum beynim ona odaklandı sadece simdi bana mutluluk vermiyo hicbirsey öyle hedefsiz yasıyorum ruh yorgun olunca bedende etkileniyo kolum bile kalkmıyorEvet maalesef büyük boşlukları onunla doldurmuşsunuz ve sorunlarınızdan bir süre için de olsa uzaklaşmışsınız. Bu yaşattığı hissin bağımlısı olmuşsunuz kısacası. Ama gördüğünüz gibi bu sadece bir yanılsamadan ibaret. Aileniz yine aynı aile, sorunlarınız yine öylece orda duruyor sadece siz bir süre için onun aracılığıyla ötelediniz bunları. Yani hayat düzeninize ilişkin olumlu bir değişiklik yapmanız gerekecek. İyi hissettikçe ona duyduğunuz bu ihtiyaç azalacak.
Evli olsanız esiniz bunu yapsa aşk bi defa uğruyor diyip teslim mi edeceksiniz. Adam bosanmis olsa neyse isterse 50 yasında olsun.burda pis biri varsa konuyu açan ve adamdır.dalga geçmiyorum yaaa, o kadar romantik anlatmışsın ki, aşkınızın kutsallığı gözlerimi yaşarttı,
ayrı kalamıyorsunuz belli ki,
karısı olacak o pis kadın aradan çekilse nasıl da mutlu, masalsı olacak aşkınız...
neden sahip çıkmayasınız ki, belki bidaha böyle bir aşkı asla bulamayacaksınız,
gerçek aşk bir kere yaşamır onu da kaybetmeyin, yazık değil mi ikinize de.
Evli olsanız esiniz bunu yapsa aşk bi defa uğruyor diyip teslim mi edeceksiniz. Adam bosanmis olsa neyse isterse 50 yasında olsun.burda pis biri varsa konuyu açan ve adamdır.
Evet bana karsi duyguları benimki kadar saf olamaz bide zamanında ölctüm onu isin icinden getcekten iyi sıyrılıyo buna ragmen vazgecemedimBenden 1 yaş büyüksün , düşünüyorum da 40 yaşında evli bir adam ? Hiç çekici gelmiyor inan yasıtlarınla çok daha iyi zaman geçirebilirsin .Sadece ilk onu tanıdığın için öyle geliyor ve gelelim asıl meseleye bu insanla devam etsen ailen duyacak tabi ki karşı çıkacak aileni böyle üzmeye değer mi ? Milletin ne dediğine pek takilmayan bir insanım ama hayatın bir gerçeği bir ton laf edicekler evli 40 yaşında bir adamla diye tabiri caizse adın çıkacak ve bence birgün yaşına uygun biri çıkacak ama sırf bu muhabbet duyulursa ki duyuldu farzedelim bu olaydan evli bir erkekle beraber olmandan dolayı çok laf işiteceksin keşke diyceksin ama çok geç olmuş olucak.Şunu da unutma evli bir erkek sana sadece senin ona besledigin duyguları beslemez hep aklında cinsellikte olur sadece kart horoz işini bilir çaktırmaz..Ayrıca o iğrenç biri evliyken ve üstelik kendinden muhtemelen eşinden yaşça küçük biriyle beraber yani ne 10 sene sonra sende eskiyceksin onun gözünde yeni bir 24lük arayışı içine girer bu hesap.Şunu da unutma senden cokkkk cokkk fazla tecrübeli seni öyle bir alt üst eder birde kendini öyle bir işin içinden sıyırır ki aklın şaşar bile bile ateşe atma bence kendini.
benım cok yakınımda olan bırınınde evlılıgı aynen senın gıbı bı ... yuzunden mahvoldu allah sızın gıbılerı bıldıgı gıbı yapsın ınsallahİyi aksamlar arkadaslar sorunum şu ki ben neredeyse 40 yasinda evli ama esinden ayri bi adama asığım o kendine asık etti tesadüf tanıştık baslarda evli oldugunu söylemedi konustuk anlastık arkadas dost herseyim oldu sırdas ne zaman sıkılsam hep yanımda oldugunu hissettirirdi yanımdaydı butun vaktimin hepsi onunla gecti (muhafazakar bi ailede yasıyorum )hic sevgilim olmadı ilk onunla tanıstım ve asırı bağlandım nazımı herseyimi cekti bırak desem kapımda yattı yalvardı hep yanlıs yaptığımı düsündüm ama o hep daha fazla ısrarla yaklastı bırakmadı beni sonunda ben bıraktım uzun zaman konusmadık 6 ay kadar ve yine geldi artık hic bisey eskisi gibi değil o eskisi gibi yazmıyo gelmiyo bende eskisi gibi dgilim ama bırakamıyorumda,hem bırakmak istiyorum hemde gitmesini istemiyorum sabah bitti diyorum aksam dayanamıyorum çıldırıyorum adeta yerimde duramıyorum aglıyorum duvarlara vuruyorum bugün kalbime bi sancı girdi resmen her yer dar geliyo öyle bi bağlılık var simdi sizce napıyım tamamen unutmak vazgeçmek icin Lütfen yorum yaparken kırıcı ve asağılar bi sekilde yorum yapmayın öneri istiyorum sadece bu yaşadıgım mantıksız ama elimde degil
İlk mesajını kaçırmışım. Aynen ironi yapmış.pelin- orda ironi yapmış canım.gerçek düşünceleri olmadığını hissetmedin mi.
Evet sorunlarım hala devam ediyo o bana cıkıs gibi geldi gidince kaldım öylece bana göre cok uzun zaman 1 yıl konustuk benim bütün hedeflerim istegim gitti unuttum beynim ona odaklandı sadece simdi bana mutluluk vermiyo hicbirsey öyle hedefsiz yasıyorum ruh yorgun olunca bedende etkileniyo kolum bile kalkmıyor
Cahil ! sana dicek baska hicbir söz yok yazmaya degemezsim cünkü anlayısın yok tersten anlamıssın bellikibenım cok yakınımda olan bırınınde evlılıgı aynen senın gıbı bı ... yuzunden mahvoldu allah sızın gıbılerı bıldıgı gıbı yapsın ınsallah
Evet yol gösterici yorumlarınız icin teşekkür ederim yardım alıcam baska türlü olmucakDediğim gibi bir uzmandan yardım almalısınız bence. Bu şekilde depresyonunuz daha fazla derinleşmeden harekete geçmeniz gerekiyor.
cahılın ta kendısı sensın yaptıgın seyden bellı oluyo zaten ne kadar cahıl bencıl oldugunCahil ! sana dicek baska hicbir söz yok yazmaya degemezsim cünkü anlayısın yok tersten anlamıssın belliki
Yahu biz evliler tabiki seni hoş karşılaşılamacaz. Ne alaka cahil. Asil buradaki cahil sensin. Doktora gitmen gerekirken hala unutamıyorum yok bilmem ne. Yüklenen daha çok olur. Bende 24 yaşındayım. Abim bile 40 yaşında degil.Cahil ! sana dicek baska hicbir söz yok yazmaya degemezsim cünkü anlayısın yok tersten anlamıssın belliki
Sen kör cahilsin okuduğunu anlamayan gillerden ne yazdım orda unutmak degilmi ? Anlayıs eksikligin mi varcahılın ta kendısı sensın yaptıgın seyden bellı oluyo zaten ne kadar cahıl bencıl oldugun
senın gıbılerı allaha havale ettıgım ıcın hıc muhattap olmayacam bosuna cevap yazma ben sana dıyecegımı dedım,NOKTASen kör cahilsin okuduğunu anlamayan gillerden ne yazdım orda unutmak degilmi ? Anlayıs eksikligin mi var
Ben hos karsılanmak icin burda degilim akıllı mantıklı insanlardan öneri istiyorum sadece ve ben bir yanlıs yaptığımı yazarak zaten kabul etmisim burda hatadan dönmek var unutmak diyorum yani vazgecmek yeterince açık oldumu adamla nasıl evlensem demiyorumYahu biz evliler tabiki seni hoş karşılaşılamacaz. Ne alaka cahil. Asil buradaki cahil sensin. Doktora gitmen gerekirken hala unutamıyorum yok bilmem ne. Yüklenen daha çok olur. Bende 24 yaşındayım. Abim bile 40 yaşında degil.
benım cok yakınımda olan bırınınde evlılıgı aynen senın gıbı bı ... yuzunden mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?