Bu adamları bu kadar kafanız da büyütmeyin yahu geçen bir arkadaşı doğum yaptığı hastahanede ziyaret ettik iş yerinden arkadaşlarla dönüşte asansöre binicez asansöz ötmeye başlayınca bi kaç kişi insin filan dedi benim arkadaş ben de hiç arkama bakmadan ya ne incez bu ağırlıktan ötmüyrdur sonuçta sedye filan konuyor buna diye baya bir saçmaladım meğer sedye giren asansör başkaymış bizim bindiğimiz normal asansör söylene söylene indim bizimkilerin arkasında doktorlar varmış adam gülmüş baya ertesi gün doğum yapan arkadaşım aradı o halde kızcağız bi doktor var seni soruyor dedi telefon nuumaranı vereyim mi diye dedim nişanlıyım ben ne alaka oda doktor ya ne bilim yani belki istersin dedi yok dedim kalsın yani kader de kısmette varsa her türlü oluyor o kadar salakça laf etsen bile beğenen beğeniyor kasmayın bu kadarMerhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız iştenapıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum. teşekkürler yorumlarınız için.
Bekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benimtip olarak kim üstün?
belli olmuyor bu işler, hem adamın yalnız olduğuna emin misiniz?
Çok çekici.çok yakışıklı yaaaatip olarak kim üstün?
belli olmuyor bu işler, hem adamın yalnız olduğuna emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?