Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bişyler yapmam lazım ya aklına bişey gelen yok mu bacılaarPeki adamla daha ne kadar karsilasacaksin..En fazla bir iki seans kalmıştır![]()
Prens Harry- Meghan MarkleMesela??
Pardon yanlışlıkla sizi alıntılamışım:)Bekar olduğuna sadece yüzük takmamasindan dolayı emin oldunuz? Evli olup yüzük takmıyor da olabilir.
Bu yanıltabilir yalnız.Bekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benim![]()
Şimdi burada biz bizeyiz..Şoferde olsa yine aşık olurdım
Eşimde yüzük takmıyor, bende sürekli yüzük takan biri değilim. O yüzden sordum bende, sadece yüzük takmıyor diye bekar diye düşünmek doğru değil. Dediğiniz gibi sevgilisi de olabilir.Bu yanıltabilir yalnız.
Bizim dişçi bir aile dostumuz var. Tüm aile ona gidiyoruz. Eşini de tanıyoruz. Adam evli 2 çocuklu. Ama yıllardır rahat edemediği için yüzük takmıyor. Parmağına dar geliyormuş.
Bir de diyelim evli değil ya kız arkadaşı var ise?
Başkasının hakkına girmeyin.
Illa bekar ve ilişkisi yok diye emin olun öyle laf atın.
Siz o diş hekiminin kız arkadaşı olsanız alelade bir hasta ilişkisi var mı yok mu bilmeden sevgilinize yürüse nasıl hissedersiniz???
Kimsenin hakkına girmeyin. Önce emin olun..
Sevgilisi olmadığından veya evli olmadığından emin olsak dicem hani bir şeyler yap da boşa kürek çekmiş olacaksın..Sosyal medyadan bir şeyler ögrenebildin miEvet bişyler yapmam lazım ya aklına bişey gelen yok mu bacılaar![]()
Evet ordan baktım bayanla yada çoluk çocuk çekilmiş resmi yoktuSevgilisi olmadığından veya evli olmadığından emin olsak dicem hani bir şeyler yap da boşa kürek çekmiş olacaksın..Sosyal medyadan bir şeyler ögrenebildin mi
Nekadar fesatsın kız senyanık çorapla karışık libido kokusu buraya kadar geldi.![]()
Aynen katılıyorum.Eşimde yüzük takmıyor, bende sürekli yüzük takan biri değilim. O yüzden sordum bende, sadece yüzük takmıyor diye bekar diye düşünmek doğru değil. Dediğiniz gibi sevgilisi de olabilir.
Birde adamdan yana birşey yokken adım atmak çok mantıksız geliyor bana. Ekstra bir ilgi görürsün ayrı da kibirli bana bakmıyor dediğin adam için uğraşmak da lüzumsuz.
Arkadaşıma acile gelen bir hasta yakını instagramdan yazmışti..Adam ciddi bir niyetle tanışmak istiyordu..Ama aldığı cevap 'Siz bir doktoru nasıl rahatsız edebiliyorsunuz..Bu cesareti nerden aldiniz"oldu..Zavallı adam sonra da engellendiAynen katılıyorum.
Iyice araştırılmadan olmamalı. Bir de ekşi sözlükte okumuştum. Doktorlar hastalarının instagram facebook vb sosyal medyadan onlara yazmasını sevmiyorlarmış. Hatta ters tepiyor diye duydum.
Konu sahibi biraz gözlemlesin bakalım ne olacak..