İMKANSIZ AŞK...

Bekar olduğuna sadece yüzük takmamasindan dolayı emin oldunuz? Evli olup yüzük takmıyor da olabilir.
Pardon yanlışlıkla sizi alıntılamışım:)
Bende sizin gibi düşünüyorum.
Diş hekimi aile dostumuz var. Adam evli iki çocuklu hiç yüzük takmaz.
Yüzük olmaması gösterge değil yani..

Bekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benim:oops:
Bu yanıltabilir yalnız.
Bizim dişçi bir aile dostumuz var. Tüm aile ona gidiyoruz. Eşini de tanıyoruz. Adam evli 2 çocuklu. Ama yıllardır rahat edemediği için yüzük takmıyor. Parmağına dar geliyormuş.
Bir de diyelim evli değil ya kız arkadaşı var ise?
Başkasının hakkına girmeyin.
Illa bekar ve ilişkisi yok diye emin olun öyle laf atın.
Siz o diş hekiminin kız arkadaşı olsanız alelade bir hasta ilişkisi var mı yok mu bilmeden sevgilinize yürüse nasıl hissedersiniz???
Kimsenin hakkına girmeyin. Önce emin olun..

Şoferde olsa yine aşık olurdım
Şimdi burada biz bizeyiz..
Bu dediğiniz olmazdı lütfen yani:)
Kamyoncu kırodur hanzodur derdiniz.
Ama diş hekimi olunca: "Amaaa çok yakışıklııı lilili hele ona kurban olurum bacılar oldu:)
Neyse bazı kadınlarda da doktor aşkı oluyor napcan..
Ama ilk hoşlanan hasta siz değilsinizdir zaten
Adam alışıktır..:)

Bu yanıltabilir yalnız.
Bizim dişçi bir aile dostumuz var. Tüm aile ona gidiyoruz. Eşini de tanıyoruz. Adam evli 2 çocuklu. Ama yıllardır rahat edemediği için yüzük takmıyor. Parmağına dar geliyormuş.
Bir de diyelim evli değil ya kız arkadaşı var ise?
Başkasının hakkına girmeyin.
Illa bekar ve ilişkisi yok diye emin olun öyle laf atın.
Siz o diş hekiminin kız arkadaşı olsanız alelade bir hasta ilişkisi var mı yok mu bilmeden sevgilinize yürüse nasıl hissedersiniz???
Kimsenin hakkına girmeyin. Önce emin olun..
Eşimde yüzük takmıyor, bende sürekli yüzük takan biri değilim. O yüzden sordum bende, sadece yüzük takmıyor diye bekar diye düşünmek doğru değil. Dediğiniz gibi sevgilisi de olabilir.

Birde adamdan yana birşey yokken adım atmak çok mantıksız geliyor bana. Ekstra bir ilgi görürsün ayrı da kibirli bana bakmıyor dediğin adam için uğraşmak da lüzumsuz.

Eşimde yüzük takmıyor, bende sürekli yüzük takan biri değilim. O yüzden sordum bende, sadece yüzük takmıyor diye bekar diye düşünmek doğru değil. Dediğiniz gibi sevgilisi de olabilir.

Birde adamdan yana birşey yokken adım atmak çok mantıksız geliyor bana. Ekstra bir ilgi görürsün ayrı da kibirli bana bakmıyor dediğin adam için uğraşmak da lüzumsuz.
Aynen katılıyorum.
Iyice araştırılmadan olmamalı. Bir de ekşi sözlükte okumuştum. Doktorlar hastalarının instagram facebook vb sosyal medyadan onlara yazmasını sevmiyorlarmış. Hatta ters tepiyor diye duydum.
Konu sahibi biraz gözlemlesin bakalım ne olacak..

Aynen katılıyorum.
Iyice araştırılmadan olmamalı. Bir de ekşi sözlükte okumuştum. Doktorlar hastalarının instagram facebook vb sosyal medyadan onlara yazmasını sevmiyorlarmış. Hatta ters tepiyor diye duydum.
Konu sahibi biraz gözlemlesin bakalım ne olacak..
Arkadaşıma acile gelen bir hasta yakını instagramdan yazmışti..Adam ciddi bir niyetle tanışmak istiyordu..Ama aldığı cevap 'Siz bir doktoru nasıl rahatsız edebiliyorsunuz..Bu cesareti nerden aldiniz"oldu..Zavallı adam sonra da engellendi😄😄

Üst statüdeki insanlarda ego oluyor hep bazıları gosterir bazıları saklar ama hep vardır.
Sen ne yapacaksın ona dur hele bak burda taş gibi hanfendi var bırak şimdi doktoru statüsü filan gel yarim yarenim ol kaçırma bu pilici diyeceksinki senin tatliligini düşünmekten egosuna zaman gelmesin .peki bunu nasil yapacaksın ?gerçekten güzel görün ilgili ol sorular sor tanımak istediğini açıkça söyle.ZOR baya zor ;(

Olsa bile bu iş olmaz ! Burnu havada,kibirli tıp sizin gibi biriyle devam etmez😉

Hoşlandıysa bir şekilde yazar geçen sene benim gittiğim dişçi danışmanın alması gereken cep numaramı kendi aldı beni ara ara bilgi verme amaçlı ama bildiğin anamdan girdi kendi annesine ordan maaşına ingilizcesine :olamaz: o kadar salyam aktı afedersın yüzüne gözlüğüne ben kendimden iğrendim durmadan midem bulandı durdu erkek için salya kötü görüntü fayda etmiyor farkettım hoşlandıysa her türli bir hareket yapar adını biliyor bilgileriniz oluyor sosyal medayadan bile bakar

Yahu ne aşkı? Hayır ön lisans mezunu olduğunuza göre yaşınız küçük de değil. Platonik aşka kapılmak için geç kalmamış mısınız? Sadece dişçi koltuğunda otururken gördüğünüz adamla neyin aşkı hemde imkansız aşk. Çok mu fazla Türk dizisi izliyorsunuz?

Back
X