İMKANSIZ AŞK...

Ayyy kıyamam ya anlatış tarzın bile çok hoşuma gitti usanmadan tüm cevapları okudum ...
Ama nasıl yaparsın hiç bilmiyorum
Rabbim hakkında hayırlısı olacak ise bir sebep vesile kılsın buluş tursun sizi inşaallah

Bir kere de şoföre, otoparkçıya, temizlik görevlisine aşık olun. Aşık olunan tipler fix ya zengin ya doktor. Kalp bile mantıklı olana atıyor düşünün. Bundan sonra aşkın gözü kördür diyeni bu foruma göndereceğim :D

Adam doktor değil diş hekimi neyse konumuz bu değil. Bence siz aşık olmadınız, diş hekiminizin sizi tedavi etme çabası içerisindeyken kaçınılmaz olarak olusan oral stimulasyon kafanızı karıstırdı

Doktor olunca noluyo,kalbi saf altından erişilmezmi yani.ilgisini çekseydiniz emin olun anlardınız.dişçinizi değiştirin mümkünse bayan olsun...

Bekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benim:oops:
Her yüzük takmayan bekar mı oluyor sizin için. Benim esimde yüzük takmaz mesela. Kaç senelik evliyiz iki çocuğumuz var. Belki yüzük takmayı sevmiyordur

Stokolm sendromu bu.
Ben diş doktoru olsam dişlerini çürütüp önüme gelen biriyle sevgili olmam şuna bak püüü dişlerine bakmamış aşkımıza da bakmaz derim 😂😂 nasipse olur da onun bence takıldığı birileri vardır. Kızlarla takılıp bebeğim bende bağlanma sorunu var ahh diyordur 😂

Merhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız işte:KK9:napıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum.:KK8:teşekkürler yorumlarınız için.
Hazır aşıkken 20 lik dişlerini çektirmeni tavsiye ediyorum onun çektiği yerde acı da duymazsin sen😉😉 yaş ilerleyince sıkıntı oluyor bu dişler 😂
Bide güvenin kendinize yaa..onlisans mezunu olmak suç mu yada okuyamamis olmak?
Ben ne okuyamamis insan tanidim hayran biraktilar kendilerine..

Stokolm sendromu bu.
Ben diş doktoru olsam dişlerini çürütüp önüme gelen biriyle sevgili olmam şuna bak püüü dişlerine bakmamış aşkımıza da bakmaz derim 😂😂 nasipse olur da onun bence takıldığı birileri vardır. Kızlarla takılıp bebeğim bende bağlanma sorunu var ahh diyordur 😂
Stockholm sendromu başka bişey arkadaşım 😉😉aşkla ilgili ama burdaki aşkla ilgilsi yok

Sizin gibi insanlar yüzünden esime diyorum ki parmakların şişsede yüzük tak. Hemen yüzük takmayan erkeği bekar sanıyorsunuz erkeğe kanca takmaya uğraşıyorsunuz. Biraz kendinizi beyninizi geliştirin

İmkansız diye bir şey yok ama diğerlerinin de dediği gibi kibirli ve egolu biriyle hayatta yapamazdım

• Beğen
Reactions: 000
Sizin gibi insanlar yüzünden esime diyorum ki parmakların şişsede yüzük tak. Hemen yüzük takmayan erkeği bekar sanıyorsunuz erkeğe kanca takmaya uğraşıyorsunuz. Biraz kendinizi beyninizi geliştirin
Öyle deme yüzük takan erkeklerde var yapan ama bunda sadece kadının suçu değil erkeğinde suçu var :kahve:

Öyle deme yüzük takan erkeklerde var yapan ama bunda sadece kadının suçu değil erkeğinde suçu var :kahve:
Mesela benim eşim sarışın masmavi gözlü her ortamda mutlaka dikkat çeker.Esim şimdi parmakları şişti mahvoldu diye takmadigi zamanlar oluyor. Hemen şimdi kızların bunun parmağında yüzük yok yakışıklı deyip kocamın dibinde açık saçık giyinerek dolaşması mı gerekiyor. Esime güveniyorum. Ama dibinde saçma sapan bir kız kendini göstermeye çalışsa esimde sinir olur. Bu ne ayıp birşey ya

Mesela benim eşim sarışın masmavi gözlü her ortamda mutlaka dikkat çeker.Esim şimdi parmakları şişti mahvoldu diye takmadigi zamanlar oluyor. Hemen şimdi kızların bunun parmağında yüzük yok yakışıklı deyip kocamın dibinde açık saçık giyinerek dolaşması mı gerekiyor. Esime güveniyorum. Ama dibinde saçma sapan bir kız kendini göstermeye çalışsa esimde sinir olur. Bu ne ayıp birşey ya

sadece gülebildim :)

sarısın mavı gozlu olunca yakısıklı mı oluyor ,tartışılır :.

sadece gülebildim :)

sarısın mavı gozlu olunca yakısıklı mı oluyor ,tartışılır :.
Sadece sarışinlik olarak kastetmedim zaten. Gerçekten dikkat çekici Allah vergisi bir güzelliği var eşimin. Her parmağında yüzük olmayan erkeğe aa bu bekar deyip kene gibi yapışmaya çalışmamak lazım. Herkes yüzük takmayı sevcek diye şart yok. Ben de pek takmiyorum. Bunu anlatmak istedim

Back
X