Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benim![]()
Her yüzük takmayan bekar mı oluyor sizin için. Benim esimde yüzük takmaz mesela. Kaç senelik evliyiz iki çocuğumuz var. Belki yüzük takmayı sevmiyordurBekar evet.yüzük yok çok cool ya ne bilim görünce içimde kelebekler uçuşuyo canım benim![]()
Hazır aşıkken 20 lik dişlerini çektirmeni tavsiye ediyorum onun çektiği yerde acı da duymazsin senMerhaba kadınlar klübünün güzel üyeleri.benim konum çok imkansız olan aşkımı sizle paylaşmak.diş tedavim için gittiğim diş doktoruma aşık oldum. Ama o doktor bense sıradan ön lisans mezunu biriyim.statü farkı olsun burnu havada olması olsun bu aşk çok imkansız ama kalbime söz geçiremiyorum.hiç bir şekilde bana bakmaz biliyorum ve çok üzülüyorum bu kadar kendini beğenecek etradındakilerine bakmayacak kadar da kibirli olunmaz.anladık doktorsunda hepimiz insanız iştenapıcam ben nasıl ilgisini dikkatini çekip kendimi belli edebilirim bilmiyorum.
teşekkürler yorumlarınız için.
Stockholm sendromu başka bişey arkadaşımStokolm sendromu bu.
Ben diş doktoru olsam dişlerini çürütüp önüme gelen biriyle sevgili olmam şuna bak püüü dişlerine bakmamış aşkımıza da bakmaz derimnasipse olur da onun bence takıldığı birileri vardır. Kızlarla takılıp bebeğim bende bağlanma sorunu var ahh diyordur
![]()
Allah aşkına yazdığım yorumda zaten ciddi bişey var mı. Öyle esinlendim. Yoksa evet başka bir şey.Stockholm sendromu başka bişey arkadaşımaşkla ilgili ama burdaki aşkla ilgilsi yok
Çok pardon ciddiye almamaliydim haklısınızAllah aşkına yazdığım yorumda zaten ciddi bişey var mı. Öyle esinlendim. Yoksa evet başka bir şey.
Öyle deme yüzük takan erkeklerde var yapan ama bunda sadece kadının suçu değil erkeğinde suçu varSizin gibi insanlar yüzünden esime diyorum ki parmakların şişsede yüzük tak. Hemen yüzük takmayan erkeği bekar sanıyorsunuz erkeğe kanca takmaya uğraşıyorsunuz. Biraz kendinizi beyninizi geliştirin
Mesela benim eşim sarışın masmavi gözlü her ortamda mutlaka dikkat çeker.Esim şimdi parmakları şişti mahvoldu diye takmadigi zamanlar oluyor. Hemen şimdi kızların bunun parmağında yüzük yok yakışıklı deyip kocamın dibinde açık saçık giyinerek dolaşması mı gerekiyor. Esime güveniyorum. Ama dibinde saçma sapan bir kız kendini göstermeye çalışsa esimde sinir olur. Bu ne ayıp birşey yaÖyle deme yüzük takan erkeklerde var yapan ama bunda sadece kadının suçu değil erkeğinde suçu var![]()
Mesela benim eşim sarışın masmavi gözlü her ortamda mutlaka dikkat çeker.Esim şimdi parmakları şişti mahvoldu diye takmadigi zamanlar oluyor. Hemen şimdi kızların bunun parmağında yüzük yok yakışıklı deyip kocamın dibinde açık saçık giyinerek dolaşması mı gerekiyor. Esime güveniyorum. Ama dibinde saçma sapan bir kız kendini göstermeye çalışsa esimde sinir olur. Bu ne ayıp birşey ya
Sadece sarışinlik olarak kastetmedim zaten. Gerçekten dikkat çekici Allah vergisi bir güzelliği var eşimin. Her parmağında yüzük olmayan erkeğe aa bu bekar deyip kene gibi yapışmaya çalışmamak lazım. Herkes yüzük takmayı sevcek diye şart yok. Ben de pek takmiyorum. Bunu anlatmak istedimsadece gülebildim :)
sarısın mavı gozlu olunca yakısıklı mı oluyor ,tartışılır :.