İmkansız aşkına kavuşan var mı aramızda?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar aramızda sevdiğim insan imkansızdı ama kavuştuk diyen var mı?
Ve aşkına nasıl kavuştu? Çok merak ediyorum.
Aramızda dağlar kadar fark var, sanırım gerçekten imkansızlığın dibine vuruyorum

belki sana öyle geliyordur.imkansız diye bir şey yoktur edebiyatı yapmıyacağım .yalnız sonuçta bu sevdiğin kişiyle bir araya gelmişsiniz demek ki bir ortamda ki görüp beğenmişsin.oradan bile ortak nokta bulabilirsin.bilmiyorum bana bir ünlüye bile aşık olsan belli bir maddi gücü ve ortamı hazırladıktan sonra o aşk imkansız değil gbi geliyor.tabii ne kadar magazinvaridir bilemem aama .ünlüler camiiasında duyduğum ve aklımda kalan bir iki örnek var.asuman karause emraha aşıkmış ünlü olmadan önce.hatta bütün odasında posterleri varmış.falan.ebru şallıda aynı şekilde ünlü olmadan eski eşi ozan orhana aşıkmış.hadi bunlar uç noktalar ama öğrendiğim bir tek şey var.kadın yapıyor her şeyi.o adamla aşk yaşamasada onun saygısını kazanabiliyor.

ortak nokta bulmaya ve onla muhabbet etmeye çalışın derim.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum, ancak ünlü biri değil. Aslında aklımda bir kişi var evet ama nedense bana imkansızmış gibi geliyor. Ara da şehir, sosyal yaşam vs. bir sürü farklılıklar var. Ben onun hayatına girsem çok yavan kalırım, o benim hayatıma girse çok uçuk...
Hem ben bir bayan olarak duygularımı söyleyemem, yanına da gidemem. Bilmiyorum kafam çok karışık

doğru bir bayan olarak duygualrı söylemek hoş olmuyor ama duygularının olduğunu belli edebilirsin.aynı ortamda olsan bakışlarını falan yakalamasına fırsat ver diyeceğim ama şehir farkı var diyorsun.bunu forumda bir kaç kere yazdım benimde kuzenimin bir arkadaşına ilgim vardı.aramızda dağlar kadar bir fark yok.hatta yok.yalnız sevgilis vardı.bende sevgilisi olan adama asılacak değilim.buna ben hep bir beğeni duydum.ne zaman kuzene söylemeye çalışsam hep hayatında biri oldu.zaten boş anı olmayacak.habire birileri ile görüşüyor falan.

mektup yazmaya karar verdim.bunu büyüklerimede sordum.böyle bir fikrim var.uygun olur mu diye.en disiplinisine sordum birde düşün.niye uygun olmasın dedi.sonra bi daha konuştuk yolla dedi.

sadece sana duygularımı ifade etmek istiyorum diye.tek içimlik içeceklerdn ve abur cubur falanda koymayı düşündüm.belki şarkılardan oluşan cd falan.böyle bir paket oluşturmay falan düşündüm.sonra kendi duygularımdan emin olmadığımı gördüm ve vazgeçtim.belki sadece hayranlık bendeki bilmiyorum ama insan olarak seviyorum o kesin.

sana bir video izlettireğim bir fikir verir sana belki.

Bir erkeğe çıkma teklif etmek doğru mu? - UZMANTV

Bende buna benzer bir konu açmıştım. Şu an en yakın arkadaşımla aramızda bişeyler oldu olacak diye bekliyorum. Bana verilen tavsiyelerde ilk adımı ondan beklemem gerektiğini, duygularımı açmamın iyi olmayacağını söylediler erkekler sanırım duygularını açan kızlara kolay elde edilebilir yada nasıl olsa elimin altında gözüyle bakıp pek değer vermiyolar.

Hemen hergün yazışıyoruz, telefonda konuşmak ara sıra oluyor. Bir arkadaşmış gibi muhabbet kur derim, zaten senden hoşlanıyorsa seninle yazışıp konuşmaya başlayacaktır

Sorunda bu ya öyle bir şansım yok

kesinlikle arkadaşça yaklaşıncahareketlerinden anlarsın .yalnız fazlada arkadaşça olmamak lazıım sanki.bu seferde yavaş yavaş bir kardeş gibide görebilir.bundan korkuma beğendiğim kişiyle arkadaşça yaklaştım ama göze göze geldiğimizde de bakışlarımı falan çekmedim.kafasında bir soru işareti merak uyansın diye

Velhasil kelam bunlar zor işler

imkasız olan ne.huyun suyunuzsa belki birbirinizi dengelersiniz.kendi durumumada faydalı olur belki diyede konuyu açmaya çalışıyorum ama alamıyorum.ilişkinizin imkansız mı bilemem ama laf almak imkansız

imkasız olan ne.huyun suyunuzsa belki birbirinizi dengelersiniz.kendi durumumada faydalı olur belki diyede konuyu açmaya çalışıyorum ama alamıyorum.ilişkinizin imkansız mı bilemem ama laf almak imkansız

Ben onu tanıyorum fakat o beni pek tanımıyor. Üniversiteden bir arkadaşımın yakını. Mezuniyette tanıştık, sonra bir defa daha karşılaştık. Adımı bile hatırlamaz yani. Kendisi ankara da. Şimdi kalkıp arkadaşıma gitsem görüşme ortamı yaratmaya çalışsam çok saçma olacak. Onlar bile ayda yılda ancak görüşüyorlar. Hayatında biri var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Sosyal paylaşımdan ulaşmaya çalıştım bir kez, ama yok yanlış anlamasından korkuyorum. Arkadaşımın gözünde de zayıf düşmek istemiyorum. Böyle bir durum işte. Sence yapılacak bir şey varmı?:26:

yaşalrınız kaç ve neden farklı olduğunuzu düşünüyorsun.arkadaşının gözünde de neden zayıf olasasın ki birinden hoşlanmanın nesi garip

Canım sen naptında böyle bir işin içine düştün?Resmen kara sevdaya tutulmuşsun..Peki arkadaşına bahsetsen bu durumdan,hoşlandığını,bir şekilde iletişim kurmak istediğini söylesen.Sana yardımcı olacaktır eminim.Böyle sessiz sedasız kendini yiyip bitirme

Benim de hoşlandığım kişilerle irtibat kuaramama gibi durumlarım oldı bir iki kez..Biri olmamıştı zaten,öyle platonik beğeni olarak kalmıştı.O gidip benden güzel olmayan hem de benden alt kısımda çalışan kızla birlikte olmuştu..Elde edenler nasıl elde ediyorlar anlamıyorum:)Biri de beraber çalıştığımız yerde bir dr mesela..Dr de dönüp bakmıyor sana..O da öyle kalacak yani..Aşk değil de beğeni yani..Aşk için benim uzun süre görüşmem lazım,zamanla içime işlemesi lazım..

Son düzenleme:
Benim ki de 6 yıllık imkansız bir aşk. Senden farklı olarak biz birimizi seviyoruz ama ailem istemiyor. (Kültürel,maddi farklılıklardan kaynaklı) Hala beraberiz. Bakalım kavuşacak mıyız bunu zaman gösterecek. Ama ikimizin de yaşı geliyor. Hatta onun geldi bile.
Allah herkese gönlünden geçeni versin.

Bence yol yakınken atın kafanızdan bu adamı.
Ulaşmanız,görüşmeniz imkansıza yakın ise kendinizi niye ne ideğü belirsiz birine bağlayacaksınız ki?
Belki sevgilisi var,belki kötü biri,belki size hiç uygun değil vs. vs.
Bana bu tarz işler vakit kaybı gibime geliyor.

Sorunda bu ya öyle bir şansım yok

Ortak tanıdığınız arkadaşınız yok mu Facebook tan ekle, msn nini al. Facebook chat gayet başarılı

Benim işyerimden arkadaşım, bizde şu an ayrı şehirlerdeyiz, başka şehire taşınmak zzorunda kaldım ama facebook vb şeyler herşeyi canlı tutuyor. İstanbula gittiğim haftalar ise mutlaka 1- 2 defa görüşmeye başladık. Gözlerinden anlaşılıyor zaten ilgileri:) Ama ilkbahar1982 nin de dediği gibi arkadaşça yaklaş ama ilgini de belli et :) hiç ummadığı zamanlarda mesaj at faceten, emin ol sana ilgisi yoksa yada umrunda değilsen sana yazmaz ve yazdıklarından belli eder:) ben öyle yapıyorum işe yarıyo

bu konuyu uzun süredir düşünüyorum.erkek nasıl tavlanır diye.çünkü kafamda biri var.kuzenimin arkadaşı.bende direkt söylenirdiğinde pek hoş durmadığını düşünüyorum.ancak böyle bakışları yakalaması falan.yalnız pekte cici cici oturmak pek işe yaramıyor galiba.çünkü birazda gerçekte sevgilisi olduğunu bildiğimden yaklaşmadım ama kuzenimin eşinin ( o zaman nişanlıydılar) arkadaşı resmen nişanda çocuğun peşinde dolandı.masasına kadar gitti.eğildi konuştu falan.zaten buna birini arıyorlardı kuzenlerim.neyse nişandan sonra evde konuşuldu nasıl biri olur diye falan.o masasına gelen kızıda sordu.nişanda başkasına teklif etmesine rağmen.gerçi biraz böyle gerine gerine dedei.zaten kendine güveni var.böyle kasıntı duruyor biraz . neysee kuzenime çok güveniyor.ona o kızı sordu işte.o olur mu diye.kuzenimde onu makyajsız gördüm .o okadar güzel değil dedi.(erkek işte.)o da zaten en olmadı o olsun bari diye dedim diye cevap verdi.ama birazda bozuldu.

neyse nişandan sonra iki konu konuşurdu.biri tabii nişan diğeride beyimize birini bulmak.zaten teyzemler harıl harıl çalışmışlar.teyzemin kızı resmen liste verdi. hepsine olmaz dedi.bende lafa girmek için olmaz diyeceğine emin olduğum bir seçenek sundum.şuralı olur mu dedim.olmaz dedi.(memleket ayrımı yapmam.bunuda buradan belirtteğim.kültürel farklar falandan dolayı düşünüp söyledim.)olmaz dedi.böylelikle konuşmaya başladık.annemle baya bir muhabbet kurdular zaten.birde akşam çok içtiğimden çay bitmişti.tekrar yaptım.çayı bitirmenin etkisiyle herkese çay koydum sürekli.onlarda olmaz demediler.meğersem beni kırmamak için içiyorlarmış.bunu böyle yapmamada gülümseyerek kibar bir şekilde aslında kibarlık olsun diye içiyordum dedi.

nişanın olduğu gün doğum günümdü.29.amcam ertesi gün kahvaltıda bana hiç 29unda gösteriyor musun dedi.o da aynı masada bana bence bir bayan için bu iyi bir şey dedi.bende durumu çaktırmamaya çalışarak.evet öyle dedim.kahvaltı sofrasından önce de kalktım saçımı başımı düzelttim.haffif bir makyaj yapıp oturdum.

YALNIZ O GECE NİŞAN GECESİ YANİ SİNİRİMDEN UYUYAMADIM.KENDİME KIZDIM.NEDEN ZAMANINDA SÖYLEMEDİM DİYE.çünkü baksanıza neredeyse bir başkası kapacaktı.gerçi bende daha kapamadım ama.

neyse buna bilet almaya biraz dolaşmaya çıktık.arada yaptığım espirilere çok güldü.bu olumlu bir işaret sanırsam.bilet bulamadık.ancak gecenin 2 sine yer vardı.çok üzüldüm uykusuz kalcak diye bu sayede bütün gün bizimleydi.konuşsunda hakkında iyice bilgi alağım diye sustum.teyzemin kızını ve onu dinledim.bayada işe yaradı.zaten nişan ve kız bakma muhabbetti,kuzenle arkadaşlıkları konuları konuşuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…