Yorumunuz için teşekkür ediyorum, ancak ünlü biri değil. Aslında aklımda bir kişi var evet ama nedense bana imkansızmış gibi geliyor. Ara da şehir, sosyal yaşam vs. bir sürü farklılıklar var. Ben onun hayatına girsem çok yavan kalırım, o benim hayatıma girse çok uçuk...
Hem ben bir bayan olarak duygularımı söyleyemem, yanına da gidemem. Bilmiyorum kafam çok karışık
Bende buna benzer bir konu açmıştım. Şu an en yakın arkadaşımla aramızda bişeyler oldu olacak diye bekliyorum. Bana verilen tavsiyelerde ilk adımı ondan beklemem gerektiğini, duygularımı açmamın iyi olmayacağını söyledilererkekler sanırım duygularını açan kızlara kolay elde edilebilir yada nasıl olsa elimin altında gözüyle bakıp pek değer vermiyolar.
Hemen hergün yazışıyoruz, telefonda konuşmak ara sıra oluyor. Bir arkadaşmış gibi muhabbet kur derim, zaten senden hoşlanıyorsa seninle yazışıp konuşmaya başlayacaktır
Bende buna benzer bir konu açmıştım. Şu an en yakın arkadaşımla aramızda bişeyler oldu olacak diye bekliyorum. Bana verilen tavsiyelerde ilk adımı ondan beklemem gerektiğini, duygularımı açmamın iyi olmayacağını söyledilererkekler sanırım duygularını açan kızlara kolay elde edilebilir yada nasıl olsa elimin altında gözüyle bakıp pek değer vermiyolar.
Hemen hergün yazışıyoruz, telefonda konuşmak ara sıra oluyor. Bir arkadaşmış gibi muhabbet kur derim, zaten senden hoşlanıyorsa seninle yazışıp konuşmaya başlayacaktır
kesinlikle arkadaşça yaklaşıncahareketlerinden anlarsın .yalnız fazlada arkadaşça olmamak lazıım sanki.bu seferde yavaş yavaş bir kardeş gibide görebilir.bundan korkuma beğendiğim kişiyle arkadaşça yaklaştım ama göze göze geldiğimizde de bakışlarımı falan çekmedim.kafasında bir soru işareti merak uyansın diye
imkasız olan ne.huyun suyunuzsa belki birbirinizi dengelersiniz.kendi durumumada faydalı olur belki diyede konuyu açmaya çalışıyorum ama alamıyorum.ilişkinizin imkansız mı bilemem ama laf almak imkansız
Ben onu tanıyorum fakat o beni pek tanımıyor. Üniversiteden bir arkadaşımın yakını. Mezuniyette tanıştık, sonra bir defa daha karşılaştık. Adımı bile hatırlamaz yani. Kendisi ankara da. Şimdi kalkıp arkadaşıma gitsem görüşme ortamı yaratmaya çalışsam çok saçma olacak. Onlar bile ayda yılda ancak görüşüyorlar. Hayatında biri var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Sosyal paylaşımdan ulaşmaya çalıştım bir kez, ama yok yanlış anlamasından korkuyorum. Arkadaşımın gözünde de zayıf düşmek istemiyorum.Böyle bir durum işte. Sence yapılacak bir şey varmı?:26:
Sorunda bu ya öyle bir şansım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?