Bırakın o ne demiş bu ne demiş. Kim bu dünyada sonsuza kadar yaşıyor ki.
Eğer söylemezseniz milyonlarca olasılıkla baş etmek zorunda kalırsınız. Ya söylerseniz?
O zaman olasılıklar ikiye düşer.
Olumlu veya olumsuz.
İnanın bana 1.yolu seçerseniz kendinizi çok yıpratırsınız. Hafif kız mı diyecekler, erkek delisi mi diyecekler elalemin ağzı çuval değil ki büzesiniz. İnsanlar hiç durmadan konuşur. Önemli olan sizin ahlaki sınırlar içerisinde içinizden geleni yapmanızdır.
Gerçek aşk çok az insana nasip olur ki, kara sevda bambaşka bir şey zaten. İnşallah o aşamaya gelmediniz.
Bir yolunu bulup sevdiğiniz insanla tanışın. Hayatınızı ertelemeyin. Bize doğru kabul ettirilen yanlışları bir tarafa bırakın.
İnşallah sevdiğiniz kişi sizi hakeden biridir.
Ya haketmediyse:) İşte o zaman asıl yanarsınız..
Bırakın o ne demiş bu ne demiş. Kim bu dünyada sonsuza kadar yaşıyor ki.
Eğer söylemezseniz milyonlarca olasılıkla baş etmek zorunda kalırsınız. Ya söylerseniz?
O zaman olasılıklar ikiye düşer.
Olumlu veya olumsuz.
İnanın bana 1.yolu seçerseniz kendinizi çok yıpratırsınız. Hafif kız mı diyecekler, erkek delisi mi diyecekler elalemin ağzı çuval değil ki büzesiniz. İnsanlar hiç durmadan konuşur. Önemli olan sizin ahlaki sınırlar içerisinde içinizden geleni yapmanızdır.
Gerçek aşk çok az insana nasip olur ki, kara sevda bambaşka bir şey zaten. İnşallah o aşamaya gelmediniz.
Bir yolunu bulup sevdiğiniz insanla tanışın. Hayatınızı ertelemeyin. Bize doğru kabul ettirilen yanlışları bir tarafa bırakın.
İnşallah sevdiğiniz kişi sizi hakeden biridir.
Ya haketmediyse:) İşte o zaman asıl yanarsınız..
Kızlar fb da kabul etti. Arkadaşımla da konuştum uzun uzun. Bence ona duygularını anlatan bir mesaj yazmalısın dedi.
Ama ben şimdi ne yazayım diye düşünüyorum.
İlkbahar akıl ver bana nasıl birşey yazılır? :26:
Kızlar fb da kabul etti. Arkadaşımla da konuştum uzun uzun. Bence ona duygularını anlatan bir mesaj yazmalısın dedi.
Ama ben şimdi ne yazayım diye düşünüyorum.
İlkbahar akıl ver bana nasıl birşey yazılır? :26:
hıım aferin sana.bu sefer baya umutluyum bu işten.arkadaşın dediği beni umutlandırdı.duygularından bahsetmelisin dediğine göre demek ki konuşsan seni yargılamayacak biri.
[şöyle bir giriş yapabilirsin.bende mektupla anlatmayı düşünmüştüm ya girişimi yazıyorum sana ''SANA ANLATMAK VE SENİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİM VAR.BUNLARI SÖYLEMEZSEM İÇİMDE PATLIYACAKLAR YA DA BENİ PATLATACAKALRDI.BU YÜZDEN DAYANAMADIM VE YAZMAYA KARAR VERDİM.
SENDEN ETKİLENDİM.HATTA HOŞLANDIM.AYNI ORTAMDA OLSAK BAKIŞLARIMDAN ANLARDIN ZATEN.YALNIZ DEĞİLİZ.BU YÜZDEN KENDİMİ YAZMAYA MECBUR HİSSETTİM.BUNLARI BİR TEKLİF OLARAK ALMA.İLLA BİR İLİŞKİMİZ OLSUN DİYE ANLATMIYORUM.SADECE BİLMENİ ARZU ETTİM.
BÖYLE BİR GİRİŞ OLABİLİR.
F....... Merhaba,
sana anlatmak ve seninle paylaşmak istediklerim var.bunları mektupla ifade edebileceğimi düşündüm.meil bana çok ruhsuz ve içi boş geliyor.hem mektup yazınca yazdığın kişi yazdıklarına en azından şeklen dokunuyor.
Derler ya.. Burama kadar geldi ya da ''çok üstteledi.kaldıramadım.' vb. Söyleyeceklerim değil ama onları dillendirememek bende aynı etkiyi oluşturuyor.aslında bütün anlaatmak istediklerimi dillendirmeden anlatmayı çok isterdim.tabii aramızdaki mesafeden ötürü bu pek mümkün değil.bende direkt söylemeyi tercih ettim.zaten başka türlü nasıl söylenir ki?
Senden etkilendim,hoşlandım.en doğru ve en net ifadeyle sana aşık oldum.zaten bu zamana kadar duydukalrımla ve azda olsa seni tanımamlabende sana karşı bir hayranlık oluşmuştu.beyefendiliğinle,sakinliğinle ve samimiyetinle ilgimi çekmiştin.bunları bir teklif olarak alma.illa bir ilişkimiz olsun diye söylemiyorum.sadece bilmeni arzu ettim.çünkü,bunu tek başına taşımak beni yordu.içimde tutamayacağım kadar yoğunlaştı.kalbime ,ruhuma ağır geldi.söylemezsem söylemek istediklerim içimde patlıyacaklardı.olmadı beni patlatacaklardı.dayanamadım.kendimi yazmaya mecbur hissettim.
(bu mektubun girişi olacak.böyle devam edeceğim.bir kutu hazırlayacağım.bu dekoratif kutular oluyor ya onlardan alacağım ya da kırtasiyede gördüm böyle simli kağıtlar var.yapışkanlı evdekilerden birini onla kaplıyacağım.kutuniçine tercihen sıcak çikolata,3ü 1 arada veya poşet çay koyacağım.şarkılardan oluşan cd,kurabiyeler falan,birde ayşe kulin kitabı koyacğım.{neden bunu yaptığımıda anlatacağım sebebi var.}belki film falan.buna benzer bir kutu olack.tabii mektubuda koyacağım.ayy böyle bir düşüncem var .)
amaaaan imkansızı zorlama canım boswer...
yıprandıgınla kalırsın...elbet kavusan oluyor ama karsıda kı adamlar cesaretlı ve gercekten aşıksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?