İmkansız aşkına kavuşan var mı aramızda?

bütün gün hareketlerini ve konuşmaalrını takip ettim.çok tatlı ve kibar bir çocuk.teyzemin kızı konuştumu susmaz.gözünü ayırmadan dinledi.akşam oldu karnımız acıktı.büfe gibi bir yere girdik.orada da hala susuyordum.bunun okulda çıktığı bir kız vardı.yıllar önceki olay bu.teyzemin kızı durdurak bilmeden konuştuğu için konu oraya kadar geldi düşünün.hatta kocası sana benziyor dedi.bend burada lafa girdim.dedim ki bundan doğal ne var.sonuçta çıkmışlar.demek ki tipi bu dedim.elimle gösterek.gülümsediğini gördüm.tabağımdakileri bitiremedim.dur ben yerim dedi.benimkileride yedi.çıkışta başka bir kafeye kuzenin yanına bırakacaktık bunu.yolda giderken kendi kendime üşüdüm dedim.anında paltosunu çıkarmış.bir baktım omuzlarımda paltosu.yok gerek yok dedim.neyse 5-10 dakika sonra konuşuluyordu.konuyu unuttum ama bana omuz attı.hanii şaka yapar gibi omuza omuz vurmak vardır ya.bendende baya uzun eğildi omuz attı bana.söylesene hadi hadi diye.şakacı bir tipte değil.kuzenin yanına bırakırken sanki arkamızdan baktı.neyse eve geldiler gece.teyzemin kızı uyumuştu.kuzenimde dayanamadı uyudu.annem ben ve o kaldfık.annemle baya konuştular.birbirlerine espiriler.annem bulmaca çözüyordu.gitti kadının yanına beraber çözelim dedi.

İlkbahar, eğlenceli birine benziyorsun. Benim şansımdan mıdır bimiyorum. Yılalr önce de birini sevdim olmadı. Tamam bu kişiye kör kütük aşık değilim, hoşlantı beğeni neyse artık adı. Ama arkadaşımla ben hiç böyle konuları konuşmazdık. Gayet ciddi bir insan. Şimdi kalkıp desem ben senin şu akrabandan hoşlandım bizi tanıştır. Kendimi kötü hissederim gibi geliyor. Acaba şu facebook dan eklesem mi? Eklesem ne dicem ki :44: Biz şu zaman karşılaşmıştık hatırladın mı vs diye konuya dalsam ee yani diyecek. O da benim farkıma varmış olsaydı o zaman çekinmez söylerdi bence arkadaşıma. Off şöyle 50 tane senaryo yazarım ha.
Şu erkekleri tavlayan kızlara hep özeniyorum nasıl bir püf noktası var acep

Bende bilmiyorum ki nasıl düştüm Artık son çare yüzümü kızartıp söyleyeceğim. Ama yıllardır arkadaşız, şimdi derse ben yapamam, tanıştıramam valla rezil olmuş gibi hissederim kendimi.

Tabiki tanışmadan, birşeyler paylaşmadan aşk olmaz. Benimkide beğeniden öte değildir belki. Ya da ona uzak olmanın yarattığı bir duygu. Tanısak belki hiç sevmediğimiz huyları vardır. Gel de bunu yüreğine anlat. Sende de durumlar iç açıcı değil desene. Erkekleri etkileme kursu filan olsa gideceğim artık.

İnşallah siz kavuşursunuz. Âmin...

Sizde haklısınız vallahi.

Facebooktan ekleyebilirim de durup duruken eklersem niyetim belli olur. Göze alabilsem hiç durmicam

oturduk birşeyler yedik 3ümüz.yola giderken elimi biraz fazla sıktı galiba.hani buda bir işaretmiş ya.giderken müavin çay istiyor musn diye sorarsa istemiyorum ilkbahar diyecem dedi.elini salalyarak.baya işkence yapmışım çayla demek ki nişan gecesi.çin işkencesi gibi çay işkencesi yaptım.

yaşadığımız şehre döndüğümüzde bir süre bekledim.onun memleketiyle yaşadığım şehrin takımın maçı vardı.onu bahane ettim.güya onun oralı olduğunu unutmuşum da bütün gün düşünüpte sonunda hatırlamışım gibi davrandım.fazla göze batmamak gerek diye düşündüm.evet renkleride benzer dei.fb imiş falan bunlarıda dedi.

kuzenimin nişanlısını pek sevmemişti.hareketlerini falan o konuda yardım istedim.falanaraları kötü olmasın dedim.arkadaşısın san daha rahat açılır dedim.bunu hem taktik olarak yaptım hemde gerçekten sorun vardı.o da yardımcı oldu.tabii.bana bende senin gibi yapardım dedi.sonra bunu faceden ekledim.kabul etti tabii.facenide tarihi konularla ilgili resimler vardı.bende küçükken arkeolag olmak istemiştim dedim.bana interneta dresi verdi ,bak burada güzel konular var deedi.

çok korkakmıssın!!!

ben sevdıgım asık oldugum kısıye defalarca soyledım hemde ıstemese bıle her ayrıldıgımızda ben bırsey ıstemıyorum sadece bır gun daha beraber kalalım ayrılmayalım dedım ve sonunda o benım EŞİM 6 yılllık bır seruvenın ardından ben tam pes etmısdım kı kendısı geldı ve 8 ay ıcınde sozlenıp evlendık suan ıkı yıllık evlıyız tek bı saygısızlıgımız bıle olmadı bırbırımıze bu arada askımızın meyvesıde gelıo yakında. bunları anlatmmdakı sebep ben pesınden kostum dıe ne gurursuz nede kotu kadın olmadım aksıne sanslıydım daha da cok sevıldım sımdı ıse cok mutluyuz bızım kı ımkansızdı aıleler asla kabul etmezdı dıe esım adım atamıodu ama hersey yolunda sımdı ımkansızım hergun yanımda. dılerım rabbımden herkes sevdıgını alsın

canım ya baktım yazmıyorsun benzer sorunumu analtağım dedim.madem arkadaşın tanıştırır ne bakliyorsun.konuşsana.iyice bilgide alırsın hakkında.hem sana bir şey söyliğim mi arkadaşların ve akrabaların tanıştırması aranızda en azından konuşulacak bir konu olur.facebooktan ekle.ortak en azından bir noktanız vardır.onu kullan.ya da canım sıkılmıştı.arkadaşların facelerine bakıyordum.seninkinide gördüm.bakarkende şu ilgimi çekti bede çok severim falan de .laf lafı açar.

Korkarklıkla alakalı değil ki. Ben bundan önceki sevdiğime kendim söyledim sevdiğimi. Ama kabul etmedi. Üstüne kötü oldum, basit oldum. Bunların verdiği acı tecrübe de var. Yoksa emin olun şuan aynı şeyleri yaşamaktan korkmasam, gider söylerdim.

Okudum tatlım yazdıklarını, desteğin için çok sağol. Keşke seninki gibi oturup bir sohbet ortamım olsaydı. Belki de bir şansım olurdu.
Deneyeceğim şu fb işini. Artık aksa da ak, karaysa da kara. Arkadaşıma da açacağım konuyu. İnşallah işler yolunda gider. Önyargılarımı, tereddütlerimi atsam belki de daha rahat olucam. En azından denedim olmadı demeliyim. Birazdan istek göndericem. Heyecanlandım :18:

insanların birbirinden hoşlanması gayet normal.basit konuma düşmezsin.o ilk söylediğin ayrı kişi şimdi hoşlandığın ayrı kişi.ayrıca niyhetinin belli olmasından çekinme.beni yanlış anlamışsın dersin.sadece arkadaşça yaklaşmıştım de.bir de üstüne kötü niyhetli etiketi yapıştır olsunbitsin.

bu arada senden tüyo alamayınca kendimden bahsedeğim dedim.bu bahsettiğimle ilgili ne potlar kırdım ve yeri geldi cevap bile vermedi.hatta o bahsettiğin durum var ya.niyhetimi anlama durumu.bende anlaşılmamak için gayret gösterdim ama anlamış gibi davrandı faaln bende kendimi geri çektim.ayalar sonra karşılaştık.gene samimi davrandı.hatat sanırım bariz bakıştık.

biir başka olay yıllar önce çıktığım çocukla aramızda bir yanlış anlaşılma olmuştu.bundan dolayı aramız bozuktu.daha bu gün düzelttik.demek istediğim insan tanıdığın hareketlerini yanlış yorumluyor.yeri geliyor kendi hareketlerini bile yanlış yorumluyor.belki dediğin gibi imkansız değil.

kabul etmezse bir daha gönder.çünkü görüşmüyor muşsunuz birden hatırlayamayabilir.insanlık hali.aam sanmıyorum.istekle beraber bir kendini hatırlat istersen .şurada tanışmıştık falan diye.bu arada benim beğendiğim çocukta ankarada.

Gerçekten mi? ORtak noktamız çıktı bak. Peki bu bahsettiğin kişi sana ilgi duyuyor di mi?

Gerçekten mi? ORtak noktamız çıktı bak. Peki bu bahsettiğin kişi sana ilgi duyuyor di mi?

yıllar önce kuzenlerim aramızı yapmaya niyhetlendi ama çekindim kız olduğum için.kuzenimle çok yakın olduklarından yıllarca hep haberlerini aldım.baktım .hemde bariz yüzüne baktım.o da baktı nikah günü.daha öncedende nişandan hemen sonraki dönemde eski kız arkadaşını çok kıskanmıştım yazmıştım üstelik.halamla bu konuyu konuştuk.anlattım olanları.ilgisi var gibi dedi.zaten kime anlatsam böyle diyor.görüşmüyoruz.görüşebilirizde ama öbürkü facede kaldı.face adresimi değiştirdim de.ona eklemedim.yalnız şöyle diyebilir.ilkbahar nasıl bir bayan derseniz ona hanımefendi,kibar,zarif ve sempatik tarzı ifadeler kullanır.ayrıca ilgi alanlarımızda benziyor

Bence facebooktan eklemelisin.Daha önce kötü bir tecrübe yaşamış olman aynı şeyi yaşayacağın anlamına gelmez.
Merakın gider,illa ki bir konuşma geçer aranızda biraz takip edersin tanımaya çalışırsın.
Duyguların aynı şekilde devam ederse sohbeti ilerletirsin

Ama tavsiyem senin açılmaman yönünde siz sohbet ettikçe onun öyle bi niyeti olursa ilk adım gelir zaten.

çocukla direk munasebete girip eklemek vs belki yanlış düşünebilr evet ..tatlım bence en mantıklısı arkadaşından destek alıp onunla ilgili her detayı öğrenip sağlam adımlarla adım atmak ...arkadaşın seni anlar yargılasa bile arkadaşın ama o değil anlatabildim mi :)

Sevgi meleği

bu bahsettiğim çocuk (hatta fotoğrfına bakıp yazıyorum şimdi.)tarihi seviyor dedim ya.buna tarihle ilgili videolar gönderdim.başta cevap vermedi.neyse en basitinden o an işi çıkmıştir falan öyle kalmıştır dedim.pes etmedim anlayacağın.bir daha gönderdim.hatta bu programların birinde komiğime giden bir olay vardı onu gönderdim falan yazdım.hemde bu sefer başka videolar gönderdim beyimize.bana sağol.bunları zaten izlemiştim.iyi dedim
facederki paylaştığı bazı videolara beğenmedim yazmıştım.köpeğin kafasını duvara tosladığı bir video yu koymuştu.bunu beğenir miyim.asla.birde kızın birini farelerle korkutuyorlardı.bunada beğenmedim yazdım.kızın üstüne fareleri atıyorlardı.yorum yazmış bana.sanada aynısını yapmak gerek diye.böyle bir kaç kere bu videonun altında geyik muhabetti gibi konuştuk.en olmadı kaçarım.yok babaetle geleğimde kolay kaçağım.yanımda nikaha gelirken kedi getirim hepsini yer yazdım.en sonunda da şöyle bir şey yazdım.

yıllar önce sizin mezuniyetinize geldiğimizde senin odandaki duvarda mı dolapta mı ne resimler vardı.o zamanki kız arkadaşınla çekilmiş resimlerin.o zaman o kızı çok kıskanmıştım.(evet valalha aynen bu şekilde yazdım) bu çocukla hiçbir şey olmasa bile sırf gözleri için bile çıkılır demiştim.şimdi görüyorum ki o gözlerin arkasında bir şeytan varmış gibisindende bitirdim.

Buna cevap yazmadı.sonra zaten kız rkadaşını öğrendim.sonra internetimde bozuldu ve face şifremi unuttuğumdan açamadım.neyse bende onu kapattım.yani sayfayı.sonra aylar geçti.doğum gününü bile hatırlıyordum ama
bir şey yapmadım.

Neyse gene aylar geçti.nikah zamanı geldi.kına oldu falan bu gelmediama izin alammış ondan .dostluğunu bırak.kuzenin sağdışı.neyse nikah günü erkenden geldi.gene aynı şekilde yakın davrandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…