Canım sen naptında böyle bir işin içine düştün?Resmen kara sevdaya tutulmuşsun..Peki arkadaşına bahsetsen bu durumdan,hoşlandığını,bir şekilde iletişim kurmak istediğini söylesen.Sana yardımcı olacaktır eminim.Böyle sessiz sedasız kendini yiyip bitirme
Benim de hoşlandığım kişilerle irtibat kuaramama gibi durumlarım oldı bir iki kez..Biri olmamıştı zaten,öyle platonik beğeni olarak kalmıştı.O gidip benden güzel olmayan hem de benden alt kısımda çalışan kızla birlikte olmuştu..Elde edenler nasıl elde ediyorlar anlamıyorum:)Biri de beraber çalıştığımız yerde bir dr mesela..Dr de dönüp bakmıyor sana..O da öyle kalacak yani..Aşk değil de beğeni yani..Aşk için benim uzun süre görüşmem lazım,zamanla içime işlemesi lazım..
Benim ki de 6 yıllık imkansız bir aşk. Senden farklı olarak biz birimizi seviyoruz ama ailem istemiyor. (Kültürel,maddi farklılıklardan kaynaklı) Hala beraberiz. Bakalım kavuşacak mıyız bunu zaman gösterecek. Ama ikimizin de yaşı geliyor. Hatta onun geldi bile.
Allah herkese gönlünden geçeni versin.
Bence yol yakınken atın kafanızdan bu adamı.
Ulaşmanız,görüşmeniz imkansıza yakın ise kendinizi niye ne ideğü belirsiz birine bağlayacaksınız ki?
Belki sevgilisi var,belki kötü biri,belki size hiç uygun değil vs. vs.
Bana bu tarz işler vakit kaybı gibime geliyor.
Ortak tanıdığınız arkadaşınız yok muFacebook tan ekle, msn nini al. Facebook chat gayet başarılı
Benim işyerimden arkadaşım, bizde şu an ayrı şehirlerdeyiz, başka şehire taşınmak zzorunda kaldım ama facebook vb şeyler herşeyi canlı tutuyor. İstanbula gittiğim haftalar ise mutlaka 1- 2 defa görüşmeye başladık. Gözlerinden anlaşılıyor zaten ilgileri:) Ama ilkbahar1982 nin de dediği gibi arkadaşça yaklaş ama ilgini de belli et :) hiç ummadığı zamanlarda mesaj at faceten, emin ol sana ilgisi yoksa yada umrunda değilsen sana yazmaz ve yazdıklarından belli eder:) ben öyle yapıyorumişe yarıyo
İlkbahar, eğlenceli birine benziyorsun.Benim şansımdan mıdır bimiyorum. Yılalr önce de birini sevdim olmadı. Tamam bu kişiye kör kütük aşık değilim, hoşlantı beğeni neyse artık adı. Ama arkadaşımla ben hiç böyle konuları konuşmazdık. Gayet ciddi bir insan. Şimdi kalkıp desem ben senin şu akrabandan hoşlandım bizi tanıştır. Kendimi kötü hissederim gibi geliyor. Acaba şu facebook dan eklesem mi? Eklesem ne dicem ki :44: Biz şu zaman karşılaşmıştık hatırladın mı vs diye konuya dalsam ee yani diyecek. O da benim farkıma varmış olsaydı o zaman çekinmez söylerdi bence arkadaşıma. Off şöyle 50 tane senaryo yazarım ha.
Şu erkekleri tavlayan kızlara hep özeniyorum nasıl bir püf noktası var acep
çok korkakmıssın!!!
ben sevdıgım asık oldugum kısıye defalarca soyledım hemde ıstemese bıle her ayrıldıgımızda ben bırsey ıstemıyorum sadece bır gun daha beraber kalalım ayrılmayalım dedım ve sonunda o benım EŞİM6 yılllık bır seruvenın ardından ben tam pes etmısdım kı kendısı geldı ve 8 ay ıcınde sozlenıp evlendık suan ıkı yıllık evlıyız tek bı saygısızlıgımız bıle olmadı bırbırımıze bu arada askımızın meyvesıde gelıo yakında. bunları anlatmmdakı sebep ben pesınden kostum dıe ne gurursuz nede kotu kadın olmadım aksıne sanslıydım daha da cok sevıldım sımdı ıse cok mutluyuz bızım kı ımkansızdı aıleler asla kabul etmezdı dıe esım adım atamıodu ama hersey yolunda sımdı ımkansızım hergun yanımda. dılerım rabbımden herkes sevdıgını alsın
canım ya baktım yazmıyorsun benzer sorunumu analtağım dedim.madem arkadaşın tanıştırır ne bakliyorsun.konuşsana.iyice bilgide alırsın hakkında.hem sana bir şey söyliğim mi arkadaşların ve akrabaların tanıştırması aranızda en azından konuşulacak bir konu olur.facebooktan ekle.ortak en azından bir noktanız vardır.onu kullan.ya da canım sıkılmıştı.arkadaşların facelerine bakıyordum.seninkinide gördüm.bakarkende şu ilgimi çekti bede çok severim falan de .laf lafı açar.
Korkarklıkla alakalı değil ki. Ben bundan önceki sevdiğime kendim söyledim sevdiğimi. Ama kabul etmedi. Üstüne kötü oldum, basit oldum. Bunların verdiği acı tecrübe de var. Yoksa emin olun şuan aynı şeyleri yaşamaktan korkmasam, gider söylerdim.
Okudum tatlım yazdıklarını, desteğin için çok sağol. Keşke seninki gibi oturup bir sohbet ortamım olsaydı. Belki de bir şansım olurdu.
Deneyeceğim şu fb işini. Artık aksa da ak, karaysa da kara.Arkadaşıma da açacağım konuyu. İnşallah işler yolunda gider. Önyargılarımı, tereddütlerimi atsam belki de daha rahat olucam. En azından denedim olmadı demeliyim. Birazdan istek göndericem. Heyecanlandım :18:
kabul etmezse bir daha gönder.çünkü görüşmüyor muşsunuz birden hatırlayamayabilir.insanlık hali.aam sanmıyorum.istekle beraber bir kendini hatırlat istersen .şurada tanışmıştık falan diye.bu arada benim beğendiğim çocukta ankarada.
Gerçekten mi?ORtak noktamız çıktı bak. Peki bu bahsettiğin kişi sana ilgi duyuyor di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?