İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eeee hadi en azindan gorustunn.Keske tel falan verseydiniz birbirinize ya olur bisey olur arardiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bırakmam mıı Sevgilisi olduğu için geri planda kalmalıydım yaptım ama telefonda bıraktım

Bırakmam mıı Sevgilisi olduğu için geri planda kalmalıydım yaptım ama telefonda bıraktım

Neler konustunuz bakalım? Nerde soyledı sevgilisi oldugunu ? Yeşil ışık yaktı mı bariii??

Kızlar heyecandan birşey anlamadım ben cool olurum ben falan diyodumda yalan öyle tatlı ses tonu var kiiii . Hiç bilmiyorum sadece doğal olarak bana güvenemediği çok açıktı sonradan biraz rahatladı ama yine de içinden geldiği gibi konusamadı buna eminim sadece anlamaya calıstı sanki biraz oda şaşırdı

sevgilisi vardır tabii de bunu sana kendisimi söyledi

Kızlar rica etsem içinde isim geçen mesajları düzenler misiniz isimleri silerek... Konu bitti zaten her hangi biri olarak kalsın

Evlenmiş sizinki

Avukatla evlenmis ama olsun guzel heyecanli zamanlar gecirmissin platonikte olsa

valla sabah okunca aklıma hemen burası geldi, dedim yoksa bizim kız mı???
ama konuyu hortlatmamak için yazmamıştım

kim bu şanslı ünlü?

kim bu şanlı ünlü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…