Eeee hadi en azindan gorustunn.Keske tel falan verseydiniz birbirinize ya olur bisey olur arardiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bırakmam mııSevgilisi olduğu için geri planda kalmalıydım yaptım ama telefonda bıraktım
Kızlar heyecandan birşey anlamadım ben cool olurum ben falan diyodumda yalan öyle tatlı ses tonu var kiiii . Hiç bilmiyorum sadece doğal olarak bana güvenemediği çok açıktı sonradan biraz rahatladı ama yine de içinden geldiği gibi konusamadı buna eminim sadece anlamaya calıstı sanki biraz oda şaşırdı
sevgilisi vardır tabii de bunu sana kendisimi söyledi
Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
kimdi ki o kadar gezdim kim olduğu yazmıyor :)
bana da yazar mısınnnn??özelden yazayım ben size
kim bu şanslı ünlü?Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
kim bu şanlı ünlü?Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
sabah nooldukiiii??valla sabah okunca aklıma hemen burası geldi, dedim yoksa bizim kız mı???
ama konuyu hortlatmamak için yazmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?