İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy muncurduguu eylemmiymiş yeni sevgilisi deyince öylesine biri sandım ben onuuu :2: Amaaaan varsada sevgilisi üzülürüm cok cok

Bu magazincilerde herşeyi herkesi yazarlar ilk defa işim düştü ya fotograf bile yok

valla hevesini kırmak istemem ama futbolcular bana göre bildiğimiz şarkıcılardan vs oyuncu ünlülerden bi tık yukarda yani diğer üünlüler daha bi normal halkla iç içe bunlarda para çok olduğundanmı nedir bilmiyorum yada ortamlarından daha bi havalılar ama şunu söliyim hayat bu ben olsam napar eder görüşürdüm kafaya takıp isteyince olmayacak şey yok tabi saplantı haline getiripde kendini üzmeden benim kendi fikrim :)

Bence tanışmalısın.En azından içinde kalmamış olur üstelik imkanında var hem en kötü ne olabilir ki? Eğer gerçekten sevgilisi varsa da anı olarak kalmış olur içinde kalmasın.Ben de koyu bir beşiktaşlı olarak ibrahim toraman hayranıyım.İyi haberlerini bekliyorum

Gayet iyi davrandı, gözümde büyütmemem ve takıntı haline getirmemem gerektiğini anladım başka aşıkları varsa onlarada söylüyorum sevgilisi var :)

Hımmmm,
Benim süper lig te oynayan sevgilim vardı , ayrıldık. Ama o öyle magazinle alakası olmayan, ama tipi filan yerinde biri, onunla ilişkim yolunda gitmedi, hepsini içine almıyorum ama biraz karı kız düşkünü oluyorlar,
Senin şuan hayalini kurduğun kişi imkansız, olmayacak duaya amin de denmez,
2 kere 2: 4 ise .
Senin şu içinde bulunduğun hal de hayranlık, dünyada o kadar çok var ki senin gibi olan, aynı duyguları yaşayan,:)
Bence kendini o psikolojiden arındırmaya bak, bu durumlar 16,17 yaşındaki kızlara göre :)
Ne yap et şu hayalini sil at kafandan,
Ruh sağlığın için,

Çok normal bir biçimde konustum yalnızca tanısmak istediğimi söyledim asırı kibar sohbet ettik biraz sonra ben daha fazla mesgul etmeyeyim dedim gittim. Sevgilisi olmasa ölünür yani öyle tatlı

Yok ben o oldugunu bilmeden böyle bir maceraya atıldım o oldugunu ogrenınce hayal oldu şimdi konusunca rahatladım elbette hayranlık var tabii ama en azından beynimi kurcalamasından kurtuldum

Yok ben o oldugunu bilmeden böyle bir maceraya atıldım o oldugunu ogrenınce hayal oldu şimdi konusunca rahatladım elbette hayranlık var tabii ama en azından beynimi kurcalamasından kurtuldum

Seni yakın bir zamanda paparazzilerde göremicez mi yani?

.

süpersin o zaman :)

Eeee hadi en azindan gorustunn.Keske tel falan verseydiniz birbirinize ya olur bisey olur arardiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…