İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben öyle düşünmüyorum platonik aşk her yaşta olabilir..aşk bu nezaman geleceği belli olmaz..

Daha öncede söyledim o oldugunu bile bilmiyordum kime asık olacagıma karar veremem ki yoldan gecen admda olsa sansımı denemek istemiştim zaten

biri daha vardı rüyalarında görüyordu bir sporcuyu falan ne oldu o sen misin:26:

Daha öncede söyledim o oldugunu bile bilmiyordum kime asık olacagıma karar veremem ki yoldan gecen admda olsa sansımı denemek istemiştim zaten

aynen canım boşver ..karşılıksız bile olsa aşk güzeldir,inşallah karşılıklı olur ..

Hayır hafta içi müsaitmiş ve görüşmeyi kabul etti

H.sonu mu musaıt değilmiymiş? Gören duyanda antremanlara katılıyo,bu haftasonu deplasmana gidecek falan sanır :)Hiçbir yere gitmiyor :) E hadı bakalım görüşmeyi kabul etmiş.

H.sonu mu musaıt değilmiymiş? Gören duyanda antremanlara katılıyo,bu haftasonu deplasmana gidecek falan sanır :)Hiçbir yere gitmiyor :) E hadı bakalım görüşmeyi kabul etmiş.

Bu hafta cumartesi dışında boşum beklerim tabii ki demiş :) Valla anca barlarda koop kop

Benim bildigim ve duydugum onun uzun zamandir görüstügü bir kiz arkadasi var...

İbrahim toraman... ya evet ama biri ayrıldı dio biri ilişkide dio o ilişkisi varsa diye

Bende biraz araştırdım da bulamadım . Magazinle pek ilgim yok .
En azından bir görüşürsün . Sevgilisi varsa bir açık verir zaten muhtemelen . İçinde kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…