- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
allah mutluluğunuzu daim etsin canım çok sevindim adına .. doğru söylüyosun imkansız diye birşey yok ama bizim arada akrabalar falan olduğu için belki olumsuz bakar beni istemez diye düşünüyorum birde utangaç bir yapısı olduğunu sezdim bakalım ilerleyen günler ne gösterir.. özelden konuşabiliriz istersen canım
olur canım . Bakalım inşallah olur
peki ne yapmamı önerirsin canım
mesajı olumsuz olursa üstüne pek gitme sadece arada facedeki gönderilerini beğen ama profil resmini çok güzel bi fotonu koy :)
eğer olumlu bi mesaj yazarsa da bence facende sevgiyle ilgili böyle bişiyler paylaş böyle nebiliyim düşündürücü şeyler paylaş imalı oolsun
yok ya üstüne gitmem kendi bilir ama bu aralar hep onu düşünüyorumm :)
İlk adımı herzaman erkekten beklemek yanlış..
Ama dozunu iyi ayarlamak lazım..
Bundan sonra ondan bir adım bekle..
Çok fazla üstüne gitme, sevgilisi olmasa bile, ne bileyim her etkilendiğin erkeğe bu şekilde davrandığını sanabilir..
Ne olucak ki hep ilk adımı karsıdan beklememek lazım o yüzden iyi yapmıssın yanlıs birsey yok :)
normaldirinsan elde etmek istiyince sürekli düşünür :d gerçi sevgili olunca da geçmiyo bu sefer de daha çok düşünüyosun sıkıntılı mevzular
aynen aynen :) bu arada sende izmirlisin sanırımm :)
evet canımm sende mi öylesinn :)
evet canım doğma büyüme izmir :)
anladm cnm peki yaşın kaç merak ettim
19 canım senin yaş kaç
18 ben de canım :)))
hmm iyimişş :)) ama ben cumartesi günü güzel şehrim izmiri bırakıp gidiyorum malesef :)
ben de 22 eylülde gideceğim ödemişe okul nedeniyle peki neden gidiyosun ?
bende okul nedeniyle gidiyorum canım Antalyaya. akdeniz üniversitesini kazandım bu yıl o yüzden
hayırlı olsuunn . Bu son sorum konuyu ele geçirdim vallahangi bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?