- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
bişey olmaz canım muhabbetin hoş :) bölüm gazetecilik
güzelmiş bölümünn :) hayırlısı olsun canım
cevap yazdı sonunda
ne yazmış ???????? :)
tanıdım tabikide benim için sıkıntı yok yazmış bnde tamam o zaman sevindim dedim kaldı öylee :)
kötü bi yorum değil ama ilgisi olan bi yorum da değil benim için fark etmez demiş direk . Biraz seni uğraştıracak bu çocuk bence faceden yaz muhabbet et
ne yazıcam ki daha da yaa anlıcak sonra ilgim olduğunu .. kafam karıştı baya .s
Nasılsın de muhabbet aç ne var bu kadar kendini kasacak canım . Anlarsa anlar ne olacak daha iyi korkma bu kadar
ya aslında ben böyle konularda hiç kendimi kasmam rahatımdır ama bu çocuğa karşı başkayım neden bilmiyorum
muhabbet açmazsan olmaz canım nasılsın de başla belki ortak yönler bulursun hatta şimdiden var bile . bulıunduğunuz ortamlar falan var bi kaç tane oralardan aç konuyu uzar zaten sohbet
Panik yapma canım ya eklemişsin sadece mesaj atmışsın bunda ne var yani.Bana göre büyük bir adım da atmışsın bu yüzden seni tebrik de ederim hatta.Sana nasıl dönüşüm yapar bilemiyorum ama inşallah güzel bir cevapla döner.Dönmezse bile en azından içinde ukde kalmayacak ilerisi için niye eklemedim yapmadım gibisinden.Sen en iyisini yapmışsın inşallah sonu da güzel lur
yorumun için saol canım .. yorumlarda yazmıştım cevap yazdı .. tanıdım tabikide benim için sıkıntı yok yazmış
Görmedim canım o yorumunu.Ne güzel cevap vermiş demek ki.Eğer içinde hoşlantı varsa etkileşim varsa konu aç sohbet etmeye çalış bence denk geldikçe öyle öyle zaten devamı da gelir
canım çok utanıyorum ya aslında ondan bekliyorum ama onda da yazcak bir ışık göremiyorum .. bide astsubay olduğu için pek giremiyor faceye falan ne yapsam çözüm bulamadım valla .. en sonunda buraya yazdım işte .s
Utanma canım ya hani yüz yüze olsanız daha zor olur konuşmak felan ister istemez ama netten daha rahat olmalısın yüzünü görmüyorsun en azından.Nasılsın felan de mesela öyle sohbet etmek istedim mesaj attım gibisinden bir giriş yapabilirsin en basitinden
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Baktın ses seda yok hiçbir şey olmamış gibi davran bozuntuya verme. Hani iletişimde olmak için yeni tanıdığın insanları ekliyomuş gibi yaparsın:)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Baktın ses seda yok hiçbir şey olmamış gibi davran bozuntuya verme. Hani iletişimde olmak için yeni tanıdığın insanları ekliyomuş gibi yaparsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?