- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Sanki onu hiç unutamayacakmisim gibi hissediyorum. Sanki kimse beni onun kadar sevmeyecek, onun hissettirdiklerini hissettirmeyecek gibi bir his6 ay hic kendime gelememistim,o zaman ki halimi hatırlattın.
Hep rastlarım belki diye gözüm yollarda tabi genciz de mantik birazcik kalpten geride!sonuc olarak gecti gitti .o evlendi ben evlendim coluk cocuk,simdi sen yazınca aklima geldi☺
Çok istiyorum bunu. . Hep düşünüyorum dönse pişman olsa, bana yasattiklarini yaşasa oda diye.Zamanla geçer bu acı hatta sana yasattiklari için ondan nefret bile edeceksin bol bol gez yeni arkadaşlar edin sohbet et
3 ay erken mi sizce? Ben umutsuzluğa kapıldım artık 3 aydır geçmedi hiç geçmeyecek diye. .Şu an tek ihtiyacın zaman. Bastırmaya çalışma henüz yeni duygularını sonuna kadar yaşa ve bitir yavaş yavaş. Ben 2 sene unutamamıştım. Zamanla geçti şu an kalmadı unuttum ama şu var önümde alev alsa tükürmem.
Evet ama bu hisler gececek sanirim biraz da terkedilmislikten kaynaklı hayalķırıklığı da duyguların daha yoğun olmasina neden oluyor...Sanki onu hiç unutamayacakmisim gibi hissediyorum. Sanki kimse beni onun kadar sevmeyecek, onun hissettirdiklerini hissettirmeyecek gibi bir his
3 ay erken mi sizce? Ben umutsuzluğa kapıldım artık 3 aydır geçmedi hiç geçmeyecek diye. .
7 ayda tamamen geçti mi tamamen unuttunuz mu? umut olsun bana demekki erken henüz7 ay oldu benimki ilk aylar ölecek gibiydim sanki onsuz bir hicmisim gibi herkes geçer diyodu unutursun diyodu inanmiyordum ama inanki geçti gittii zamanla nefret etmeye başlıyorsun ve bir sabah uyandığında da ondan geriye hiç bir şeyin kalmadığını farkediyorsun
Evet bundan da çok rahatsızım. Aylardır bu haldeyim . Vakit geçiyor ömür geçiyor . Ben acı duyuyorum ardından ısrarla.Bende aşık olduğum sevgilim tarafından terk edildim hemde 1 hafta öncesindende evlenme teklifi etmişti sonra ailemi kendi ailesine uygun bulmadığını söyledi ve beni aşağıladı..ve ben onun yüzünden işimden oldum..yüreğim yandı ama güçlüydüm hemen işe başladım geçicide olsa sonra hobiler buldum..iki yıl geçti ve hayatıma hala kimse girmedi çünkü artık güven duygum değişti kimseye güvenemiyorum..Ara arada aklıma gelir ama sevdiğim için değil aşık olduğum için değil kırgınlığı en çok yaşatan o olduğu için..melenkoliği bırak hayatına önüne bak hayat o kadar değerli ki biri
İçin üzülmeye değmiyor.Hatta yaşadıklarımız tecrübemiz oluyor..zamana bırak film izle yada başka şeyler yap emin ol geçiyor
Ciddi anlamda ilk ilişkimdi. Ayrıca nisanliydikBişey sorabilirmiyim daha önce hayatinizda biri olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?