Imreniyorum size unutanlar,yoluna bakmayı başaranlar!

4 senelık evlılıgım 2 aylık bebegımle terk edıldım başka bir kadın ıcın.
Sanırım daha kötüsü olamazdı .
Ne kadr surdugunu soyleyecegım 4 ay sadece 4 ay surdu

O adam döner demissiniz ya, keşke dönse . Dönse ama ben tamamen vazgectigimde. Benim yaşadıklarımı yaşasa o da . Içi yanmak neymiş anlasa.

O adam döner demissiniz ya, keşke dönse . Dönse ama ben tamamen vazgectigimde. Benim yaşadıklarımı yaşasa o da . Içi yanmak neymiş anlasa.

Simdi donse bile deli gibi sevsende kabul etmemen lazim
Her kizin kaprisi, tribi oluyor sanma ki tek senin
O zaten oyle guzel oynamis ki senin kendini suclu hissetmeni saglamis bravo gercekten
Bir kizi nisanliyken ve elle tutulur bir sebep yokken yuz ustu birakan bir insan evlendiginde de aynisini yapar bunu unutma.. En onemlisi de ailen ve annen.. Yazik kadin nasil uzulmus onu boylr uzmeye kimsenin hakki yok lutfen duygularini bir kenara koyup mantiginla dusun tmm mi

O kadar doğru anlamissiniz ki ne yaşadığımı. Ben onun uzerine titrerken o ailesine bile gösteremedi sevgisini. Ailesinin bana karsi olan yanlış tavırlarına ne bahane sundu biliyor musunuz? Ben onlara seni sevdiğimi gosteremedim dedi. Evet gösteremedi çünkü sevmiyormus zaten. O kadar acı çektirdi ki bana. Hangi biri anlatilir ki. Suçluluk hissettim aylarca. Ben konuştum ben dir dir ettim dedi. Sevmemis diyemedim.

Çok sağolun gerçekten iyi geldi yazdiklariniz . .

Ki o taş kalpli insan dönmez de zaten dönecek insan o sekilde bırakır miydi ?

Bak burada ne güzel yazmışsın mert olmayanı unutmayacak ne var Allah aşkına ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…