- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Terkdilmenin de etkisi vardir. Ama cok sevdim sanırım. Çok sorun vardı aramızda ama ben asla ayrılmak istemezdim. Icimi isitirdi varlığı.Hiç bir sevgilimin arkasından yas tutmadım. bitmeden önce çok acı çektiğim, ağladığım, hasta olduğum oldu. kavgaya sararım hep hırçınlaşıyorum vs. Bitme noktasına geldiğinde çoktan hazmediyorum galiba o yüzden ilişki bitmeden önce tüketiyorum acıları falan.
Sizin bu kadar acı çekmenizin sebebi terkedilmiş olmak. Onun içinde zaman gerek. Güzel aktiviteler bulun kendinize. Ben gezmeyi çok severim mesela yeni yerlere gidin. Arkadaşlarınızla fazla fazla görüşün. Arabesk yada duygusal şarkılar dinlemeyin.
Dönecek duygusunu atamadim galiba. Yada şöyle diyeyim döneceğini sanmıyorum çünkü onu tanıyorum, ama dönmesini istiyorum, dua ediyorum bunun için.Her ilişkinin rengi her insanın duygusal yapısı farklı benim için mesela erken. Kendinizi sınırlamayın bakın ben 2 sene ama siz belki 7 ay sonra hic bişey hissetmiceksiniz. Süre tanıyın bastırmayın ama unutmaya karar verin öncelikle. Dönecek duygusunu attıgınızda unutma başlıyor.
7 ayda tamamen geçti mi tamamen unuttunuz mu? umut olsun bana demekki erken henüz
Dönecek duygusunu atamadim galiba. Yada şöyle diyeyim döneceğini sanmıyorum çünkü onu tanıyorum, ama dönmesini istiyorum, dua ediyorum bunun için.
Umarım bende unuturum yakın zamanda, umut verdiniz :)Evet şuanda tamamen unuttum inanın şunu yazarken aklıma geldi bi dahada nefret ettim
Benim umutsuzluğa sürükleyen ne biliyor musunuz? Hep güç buluyorum daha iyi hissediyorum sonra tekrar acı çekiyorum ve diyorum ki galiba hiç geçmeyecek.Öncelikle dönmeyeceğini kabullenin. Kendinize yogunlasin. Göz görmeyince gönulde unutuyor emin olun. Yeniden asikta olursunuz sevilirsinizde. Insan olum acisina dahi alisabilen bir varlik. Sadece zaman. Insana verilmiş en güzel nimetlerden biri unutmaktir. Yoksa her aci ilk gun oldugu gibi kalsa yasanir mi?
Yapacagim bunu sagolunOnun artık hayatında olmadığını kabullen. Seni ona bağlayan şey anıların ve onların geçmişte kalmasını kabullenemiyor oluşun. Devam etseydi sahip olacağın anıların her şeklini kafanda döndürdüğüne eminim.
Kafanda bırakamıyorsan içinden ne geliyorsa yaz.
Fiziken elinden at, yak, at bir şey yap.
Bunu yaparken artık iyi - kötü bir anı olarak ardında bıraktığını düşünerek yap.
Belki daha faydası olur.
Dediğim gibi göz görmeyince gönül unutuyor zamanla. O hissettiğiniz acı ise zamanla azaliyor. Çok sevdiğiniz insan sonralari bir yabanci oluyor size.Benim umutsuzluğa sürükleyen ne biliyor musunuz? Hep güç buluyorum daha iyi hissediyorum sonra tekrar acı çekiyorum ve diyorum ki galiba hiç geçmeyecek.
InsallahDediğim gibi göz görmeyince gönül unutuyor zamanla. O hissettiğiniz acı ise zamanla azaliyor. Çok sevdiğiniz insan sonralari bir yabanci oluyor size.
Hüzünlü şarkılar dinleyin.Üzüldüğümüzde hüzünlü şarkılar dinlediğimizde daha çabuk toparlanıyormuşuz.Bu,bilimsel olarak kanıtlanmış.
Hem bende de çok işe yarıyor.Denemediyseniz deneyin bence.
Çok sevdiğim insanın bir gün yabancı olacağı düşüncesi de acitiyor beni. . Hep bir yeniden birleşmek hayali alıyor beniDediğim gibi göz görmeyince gönül unutuyor zamanla. O hissettiğiniz acı ise zamanla azaliyor. Çok sevdiğiniz insan sonralari bir yabanci oluyor size.
Tamam işte ağlamak rahatlatır ama sonra iyi olur.Siz de işe yaramıyor anlaşılan.Keşke işe yarasaydı.Hüzünlü şarkı dinleyince ağlıyorum iyice üzülüyorum
Tamam işte ağlamak rahatlatır ama sonra iyi olur.Siz de işe yaramıyor anlaşılan.Keşke işe yarasaydı.
"Ajda Pekkan-Bambaşka biri" şarkısı bana hep güç verir.O zaman bunu dinlemenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?