- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Him dicektimki eğer daha oncede olduysa mesela onlari unuttunuz böyle dusunun hani bunu da unutabilirim gibi ama unutursunuz karamsar olmayin heleki gerçekten karşınıza oyle de biri cikarki iyikide olmamış bile dersinizCiddi anlamda ilk ilişkimdi. Ayrıca nisanliydik
Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim veririm o yâri de ...Evet hanimlar, aylardır burada yüzlerce yorum okudum. Ne aşklar bitmiş unutulmuş gitmiş . Güç buldum. Tam toparlaniyorum diyorum yine aynı dibi görüyorum .
3 ayı geçti o beni terkedip gideli. Unutamıyorum . Anılar geliyor aklıma sürekli . Beni delice sevdiği o günler. Acı çekiyorum. Eksik hissediyorum. Özlüyorum .
Evet insanlar 10 yıllık eşinden ayrılıyor . Evet kimler kimler yollarını ayırıyor . Evet tek ben yaşamıyorum bunu. Hepsini biliyorum. Ama. . .
Geçmiyor . Kabus gibi oldu artık bu aşk . Aşk olup olmadığını bile bilmiyorum . Sahiden acı veren üzen yıkan birine hala aşk duyuyor olabilir miyim?
Eskiden ne kadar güçlü bir kız oldugumu düşünür dururdum, gurur duyardim. Şimdi ise aciyorum .
Siz unutanlar, güç verin geçecek diyin . Aylarca sürdü mü sizin izdirabiniz da? Üzgünüm çok. .
ilk olduğu için biraz da bu kadar ağır gelmişCiddi anlamda ilk ilişkimdi. Ayrıca nisanliydik
Sevdiğiniz şeyleri yapın,bir spora başlayın, müzi aleti çalın,resim yapın,bir kursa gidin yeni insanlar görün kendinizi geliştirin.Belki içinizden gelmiyordur ama kendinize daha çok zaman ayırın daha da bakımlı olun kendinize daha çok bakın daha formunuza beslenmenize vs daha çok dikkat edin.
Alışveriş yapın film izleyin.
Erken de olsa geç de olsa,geçecek.Varlığıyla doğmadınız yokluğuyla da ölmezsiniz merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?