- 1 Temmuz 2009
- 233
- 78
- 98
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Mesele burda ışte . Şöyle anlatayım hayatıma devam etmeye çalışıyorum bir işle iştigal oluyorum ama aklımı veremiyorum. Aklım sürekli dolu. Birşey görüyorum onu hatırlatıyor acı çekiyorum. Takdir edersiniz bu istemsiz bir durum.Bence unutamıyorum diyerek her acı çektiğin günü ömründen çalıyorsun. Hayatına devam etmeye bak.
Bir psikiyatrist ya da imkaniniz varsa psikologa gidin.
Evet çok da arabesk yapmamak gerek ama sizde yaşamış ve gormussunuz ki insanın elinde değil :) Sizin bu anlattiklariniz ne kadar surede oldu. Uzun bir süre unutamamissiniz anladığım kadarıyla . Ve son sorum şu an tamamen silindi gitti mi aklınızdan ?
Anladim :)Yani bi sene filan surmemistr acisi. Smdi.kirk yilda bir aklima anca gelir. Tamamen silindi gitti :)
Normal bence.Inşallah. 3 aya unutmak belki zor ama acının hala devam etmesi normal mi? Bazen çok yorucu oluyor
UmarimNormal bence.
Bende dediğiniz konulara yöneldim . Allaha şükür Rabbimin varlığı ve her daim benim yanimda olduğunu bilmek güç veriyor . Ama yaşanması gereken acı da yaşanıyor bir şekilde.Bende aynı durumdayım.O kadar zor ki... Tam başka bir şeye odaklanmışken içimden bir ses ''o artık yok'' diyor ve sürekli kendini hatırlatıyor.
Bir ay olmak üzere;
Ve o bir ayda bana en iyi gelen şey kişisel gelişim videoları, meditasyonlar ve maneviyata yönelmek oldu...
Iste bu Yüzden unutman gerekiyor . Demekki gerçekten sevmiyormuş . Çünkü seven insan koşulsuz sever .olduğun gibi kabul eder . Bende yaşadım böyle şeyleride ordan biliyorum . Üstelik sizin gibi sevgiliyken değil , evliyken . Allah sizi mutsuz evlilikten kurtarmış . Boşanmaktan kurtarmış . Oturun şükredin üzülmek yerine .Ha onlar da var. . Bitmiş olması acitiyor evet özlem duyuyorum eskiye. . Ama bir diğer aci veren şey ise kötü bitmiş olması. Bana ettiği hakaretler. Benim onu bu kadar severken ona yetememem, sürekli elestirmesi. vs. Ciddi manada yaraladı ruhumu herşey . Iyilesmek çok zor oluyor
Evet, sürekli şikayetçiydi. Güya seviyordu. Ama gözü hep gitmelerdeydi. Sonra da suçlayarak gitti . Yüreğim yetmedi diyemedi.Iste bu Yüzden unutman gerekiyor . Demekki gerçekten sevmiyormuş . Çünkü seven insan koşulsuz sever .olduğun gibi kabul eder . Bende yaşadım böyle şeyleride ordan biliyorum . Üstelik sizin gibi sevgiliyken değil , evliyken . Allah sizi mutsuz evlilikten kurtarmış . Boşanmaktan kurtarmış . Oturun şükredin üzülmek yerine .
Unutmuş gibi nasıl yapılır siz söyleyinMış gibi yap. İyi geliyor
yarim kalmazsin dua et geçer:) bi bakmişiz bambaşka hayata bürüneceksin:)Haklisiniz. Herşeyin farkındayım ancak geçmiyor maalesef . Ve sanki hep yarım kalacakmış gibi hissediyorum
Sakinleştirici hapların etkisini beynini yönlendirerek yapabilirsin. O kimyasallar da mutluymuşsun gibi umursamıyormuşsun gibi hissettirir. Aslında mutsuzsundur ve umursuyorsundur. Kimyasalın etkisi işte basıyo sana mutluluk hormonunu sözde.Unutmuş gibi nasıl yapılır siz söyleyin
Ne kadar güzel yazmışsınız, öncelikle çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Beni anlamışsınız. Asla aklıma gelmeyecek üzüntüler yaşattı bana ve aileme. Biz onun gözünün içine bakıp kıymet verirken onlar bizi zerre önemsemediler. Diyecek bişey yok aslında. Haklisiniz ona karşı tek hissim nefret olmalı farkındayım . Olacak inşallah .Konularini biraz once okudum inan adina cok uzuldum
Bende bir an kendimi senin yerine koydum Allah korusun o yuzugu parmagima gecirip beni ve ailemi yuz ustu biraksa, birde ustune ailesi bir ton laf soyleyip nisanlim esya vs gonder dese ve bunlarin uzerine de annem gozyasi dokse.. Dusunemiyorum gerisini
Ben uzulurken birde adam utanmadan esya vs mi istiyecek benden ?
Hiic ugrasmam, donsun diye beklemem
Direk esyalari bohcayi vs gonderip hadi eyvallah derim !
Bak cnm sevgi herseyden ustundur kalbe soz gecmez o ayri ama annenin su an doktugu gozyaslarini dusun ! Sen onun bir damlasina bile kiyamazken elin oglu gelip kendi egosu dengesizligi yuzunden anneni aglatiyor..
Seni yuz ustu birakiyor..
Burada sevgiden ziyade gurur ve nefret girmeli araya.. Ben bu konuda cok hassasim.. Beni vursun oldursun unuturum, yutarim gecerim ama aileme karsi yapilan her uzucu sey de nefretim artar deli gibi sevsem bile silerim..
Otur agla, yemek yeme kendini eve kapat.. Ama bunlari onu sevdigin unutamadigin ici degil sizi bu duruma dusurdugu icin yap.. Ve sevgini yok et.. Etmek zorundasin cunku o adam geri donse bile hayir gelmez artik aileni uzmus bu kadar seni yipratmis nasil unutacaksin bunlari ? Icinde hep bi " ya yine giderse " dusuncesi olacak
Belkide Allahin sevdigi kulsun bastan gordun bunlari..
Bilemezsin..
Ama sunu iyi bil o adam geri donecek bu belki bi sene sonra olacak ama geri donecek iste o zaman lutfen kendine yeni bi hayat kurmus ol ve sen isteme..
Evren boyle bisey ne zaman biseyi birakirsan o zaman duser pesine..
Takip etme sosyal hesaplarini birak ne yaziyorsa yazsin
Biraz yuregi olsa ordan oyle seviyorum ozledim vs yazmak yerine sana soylerdi ve ailesinin sozunu dinlemek yerine yaninda durup sana sahip cikardi yok oyle en ufak biseyde ceketini alip gitmek..
O kapidan bir cikilir, iki cikilir ucuncudw napiyorsun derler adama cocuk oyuncagimi bu ?
Cok sinirlendim yaaa
Gencecik kizsin, kendini gelistirmissin lutfen kendin icin olmasa da ailenin doktugu gozyaslarini dusunup arkana bakma ve artik onune bak.. Yolun acik olsun
Anlıyorum :) Güzel reçete olmuş, uygulamaya çalışacağım :)Sakinleştirici hapların etkisini beynini yönlendirerek yapabilirsin. O kimyasallar da mutluymuşsun gibi umursamıyormuşsun gibi hissettirir. Aslında mutsuzsundur ve umursuyorsundur. Kimyasalın etkisi işte basıyo sana mutluluk hormonunu sözde.
Bi kağıt al. Şuanki verilere göre evlenseydiniz ayrılmasaydınız sana tavrı nasıl devam ederdi. Ailene tavrı nasıl olurdu. Değer miydi değmez miydi yaz madde madde.
Yaa ne saçma diyorsun, deme:)gözün bi görsün maddeleri neyden korunduğunu bu ayrılıkla bi anla. bu ilk aşama
Sonrasında acını yaşa yaşa tatile git dövün ağla zırla. Sonra tam tersine geç demet akalınla yeniden doğ. Yıldız tilbeden demet akalına sert bi geçiş yap. Reçetene booolca kahkaha ve kızkıza buluşma yazıyorum. Kızkıza buluşmalarda eski mevzu açılırsa ayyyy Allah korudu beni yaa falan diyosun:)
Ve antenleri açık tut. Gelen talipleri geri çevirme. Birileri arada kurban gidecek ama iyileşmek için ihtiyacın var. Bazen bencil olmak lazım. Bir gün doğru adam da gelecek. Gerçi doğru adam olsa bu site olur muydu:))
Sahte psikolog değilim:)) çok benzer bi yoldan geçtim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?